fbpx

Лесна употреба!

 • Това е моторизирана система, така че ви позволява лесно и бързо да реагирате на променящите се метеорологични условия през целия ден с натискането на бутон за дистанционно управление, като същевременно поддържате панорамна гледка.

Максимално използване на помещението

 • При остъкляване на терасата с плъзгащи се конструкции, крилата се движат в хоризонтална равнина и не се отварят в помещението, заемайки част от пространството. Това ви позволява да увеличите максимално наличното пространство.
001

Защита срещу неплатени чекове

 • Подвижните панели в сгънато състояние вече са оградата на стаята (парапета), така че персоналът не трябва да наблюдава недобросъвестни посетители, които искат да напуснат заведението без заплащане.

Климатичен контрол

 • С вертикално плъзгащо се остъкляване на тераси, балкони и веранди можете да проветрявате помещението, без да причинявате неудобства на хората, които са вътре. Регулирането на височината на вентилацията се извършва с помощта на панела.
 • Автоматична защита от вятър
  Дори когато панелите са преместени изцяло надолу или на 2/3 от височината на отвора, гостите на заведението вече са защитени от вятъра отдолу и навлизането на прах, издухан от улицата.

Херметичност

 • Благодарение на обмисления дизайн и многостепенната уплътнителна система, вие ще бъдете надеждно защитени от вятър, прах, дъжд и сняг.

Защита срещу взлом

 • В къща или лятна тераса на ресторант, където е монтирано вертикално плъзгане тип Гилотина, може да се влезе вътре само чрез счупване на стъклото. Това ще предизвика много шум и усилия за счупването му.

Висококачествени материали

 • Нашето Вертикално плъзгане използва изключително висококачествени алуминиеви профили, стаманен ремък и електрическо задвижване,  въртящ момент 120 N/M, което позволява монтаж на големи крила.

Устойчивост на ветрови натоварвания

 • Благодарение на използването на удебелени алуминиеви профили и усилващ профил е възможно свързването на няколко отвора без монтиране на разделителни стълбове.
003

Позволете ни да се оцени вашия проект за Остъкляване

Име и фамилия
Желаната широчина в метри.
Височина в метри.
Ако искате да споделите плановете / скици / на снимки за вашия проект, моля, пишете на info@pergoli.net

Вземи индивидуална оферта за твоя проект