ОСТЪКЛЯВАНЕ НА ТЕРАСИ ТИП ХАРМОНИКА

Остъкляване на тераси тип Хармоника

Остъкляването на тераси тип хармоника е изключително популярно решение за добавяне на стил и функционалност към вашата тераса. Използвайки алуминиеви профили, този вид остъкляване е лек, безопасен за потребителите и не изисква поддръжка след време. Профилите могат да бъдат боядисани по цвят по RAL, за да отговарят на вашите индивидуални нужди.

Оскъляване със Стъклена Хармоника

Предимства на Хармониката како система за остъкляване

 • използват се алуминиеви профили, които са елоксирани, но по желание на клиента и съобразявайки се с интериора профилите могат да бъдат боядисани по цвят по RAL;
 • профилите не ръждясват и не изискват поддръжка след време, леки са;
 • безопасни за потребителите;
 • широчината при остъкляването няма ограничение;
 • стъклата са закалени при 600 – 700 градуса температура, което ги прави 6 пъти по-здрави и издръжливи;
 • при счупване стъклото се разпада на малки заоблени парченца;
 • залепването на стъклата става с високоякостен силикон;
 • размерът на стъклата се определя индивидуално за всяка тераса (от 40 до 70 см. широки);
 • вид отваряне – събират се наляво, надясно, както и в двете посоки;
телефон Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

Остъкляване на тераси тип Хармоника

 • Остъкляването на тераси тип хармоника е един от най-популярните начини за остъкляване на тераси, балкони или други открити пространства. Това е модерна и елегантна система, която предлага множество предимства и възможности за персонализация.
 • Остъкляването на тераси тип хармоника се извършва с помощта на специални прозрачни панели, които се свързват помежду си посредством панти. Тези панти позволяват на панелите да се отварят и затварят като хармоника, като се плъзгат по релси в горната и долната част на системата.
 • Такава система на остъкляване позволява да се създаде напълно затворено или наполовина отворено пространство, в зависимост от желанията на клиента и метеорологичните условия. Това прави остъкляването на тераси тип хармоника изключително функционално и удобно.

Раздвижни остъкления за тераси

 • Г-Образна Системата се изработва от елоксирани алуминиеви профили, което ги прави много надеждни и непроменими във времето. Не се налага боядисване след време, не ръждясват и т.н. 
 • Стъклата се събират според желанието на клиента. Може да се настроят да се събират наляво, надясно, както и в двете посоки, т. е. половината наляво, половината надясно. На една страна могат да се съберат стъкла от 1 до максимум 9 броя.
verified_user_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48

Гаранционен срок 5 години

 

Време за производство
Време за производство 20 работни дни
 
pergoli.net

Какво представляват раздвижните остъкления за тераси - Г образна?

 • Раздвижните остъкления за тераси – Г образна са съвременен начин за остъкляване на тераси и открити пространства. Тези остъкления са изработени от стъкло, което се плъзга по специални релси, които са разположени на горната и долната част на кадъра.
 • Раздвижните остъкления за тераси – Г образна позволяват лесно отваряне и затваряне на терасното пространство, като предоставят идеална защита от атмосферни влияния и други неблагоприятни условия.
запитване Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

 • Стъклата, използвани за остъкляване на тераси тип хармоника, са закалени при 600-700 градуса температура, което ги прави 6 пъти по-здрави и издръжливи. В случай на счупване, стъклото се разпада на малки заоблени парчета, което го прави безопасен за потребителите. Залепването на стъклата става с високоякостен силикон.
 • Размерът на стъклата се определя индивидуално за всяка тераса и може да бъде от 40 до 70 см. широки. Видът на отваряне на стъклата може да бъде наляво, надясно или в двете посоки. Всяко крило се движи на 4 двойни лагерни ролки – две долу и две горе.
 • Избирайки остъкляване на тераси тип хармоника, можете да добавите стил, комфорт и функционалност към вашата тераса, като същевременно осигурите безопасност и издръжливост на материалите. С тази висококачествена система за остъкляване, можете да се наслаждавате на вашата тераса през цялата година, дори и при неблагоприятни метеорологични условия.
купи на изплащане 0%
 • Остъкляване

  Остъкляване (5)

  Остъкляване на тераса тип плъзгане се налага като отлично решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси и тераси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм или 10 мм
 • Остъклена тераса Хармоника

  Остъклена тераса Хармоника (1)

  Стъклената хармоника, която се използва за остъкляване на тераси, може да се събира наляво, надясно, както и в двете посоки. Това позволява остъкляването да се използва по различни начини и с различен дизайн.
 • Ветроупорна завеса

  Ветроупорна завеса (2)

  Ветрозащитната завеса е защитна бариера, която осигурява безопасно убежище от природните изненади. Завесата може да се използва за скриване от слънцето, вятъра или дъжда. Този продукт е чудесен за хора, които искат да се наслаждават на открито, без да се притесняват, че ще бъдат изложени на променящи се метерологични условия
 • Вертикално плъзгане - Гилотина

  Вертикално плъзгане - Гилотина (1)

  Максимално използване на използваемата площ на помещението. Класическите отваряеми се врати и прозорци трябва да използват част от свободното пространство на стаята, При Гилотините това не се налага. Използвайки тази система, можете да увеличите максимално използването на цялата площ, което е особено полезно за търговско използване на помещенията или Тераси.
 • Безпрофилно остъкляване на тераса

  Безпрофилно остъкляване на тераса (2)

  Режим на движение на крилото при пет и три крила с плъзгащо се стъкло. Безпрофилното плъзгащо се стъкло е елегантно решение за затваряне на ресторанти , перголи и навеси. Те са изработени от закалено стъкло с дебелина 8/10 мм и се произвеждат на 3 или 5 канални релси с максимални размери на конструкцията от 13 м ширина и 2,80 м…