Наши проекти
Хоумпласт Инженеринг

ресторат Habib Beirut. гр. София, ул. Бигла 56

Добавете шик и комфорт на вашето заведение с нашите перголи за ресторанти.
Добавете шик и комфорт на вашето заведение с нашите перголи за ресторанти. Създайте приветлива и уютна обстановка за вашите гости, като им осигурите убежище от слънцето и дъжда, без да жертвате отвореността и простора на вашата тераса. Ние предлагаме перголи, които се адаптират към вашия стил и изисквания, за да направят вашия ресторант още по-привлекателен за клиентите ви
смарт, стилен, функционален
Смарт, Стилен, Функционален - това са перголите на Хоумпласт Инженеринг! Разгледайте нашата гама от автоматизирани перголи, които ще превърнат вашия открит простор в идеалното място за релакс и забавления. Нашите перголи съчетават модерен дизайн и функционалност, което ги прави идеалния избор за вашия дом или бизнес.
вход към градината на ресторат Habib Beirut
Тази страхотна снимка показва входа към градината на ресторант Habib Beirut, който е проектиран да излъчва съвременна елегантност и топлина. Съчетанието на алуминий, стъкло и дърво създава уникален дизайн, който привлича погледите на всички, които минават покрай.

Практично и функционално решение за създаване на прохладно място на двора, подходящ и за кафенета и ресторанти. Монтаж в кв. Панчарево , Мидената ферма

Алуминиева система за зимни градини е идеалното решение за изграждане на навес в кв. Манастирски ливади в София

Прибиращите се покриви се предлагат в много форми и размери, така че можете да изберете такъв, който да отговаря на вашите нужди.

Екологични

Продуктите на Хоумпласт Инженеринг осигуряват по-малко потребление на енергия, като позволяват по-ефективно и по-добро използване на природните енергийни ресурси. Нашите продукти са екологични!

НАШИ ПРОЕКТИ

Алуминиевият навес с мат триплекс стъкло е перфектното решение за външно обзавеждане на вашето жилище или бизнес 

Алуминиевият навес с мат триплекс стъкло е перфектното решение за външно обзавеждане на вашето жилище или бизнес. Ние предлагаме монтаж на такива навеси в София, кв. Студентски град, което ще ви осигури защита от атмосферните условия и същевременно ще добави стил и елегантност към външния вид на сградата ви. Свържете се с нас, за да създадем перфектното решение за вас!

Виждате монтаж на такива навеси в гр. София, кв. Студентски град

С Алуминиевия навес с мат триплекс стъкло вашето жилище или бизнес ще получи елегантно и практично решение за външно обзавеждане. Ние предлагаме монтаж на такива навеси в София, кв. Студентски град, което ще ви защити от атмосферните условия и ще добави стил и изтънченост към външния вид на сградата ви. Свържете се с нас и се възползвайте от перфектното решение за вас!

Перголата с димируеми LED лампи е стилно и практично решение за вашата тераса или градина. 

Перголата с димируеми LED лампи е стилно и практично решение за вашата тераса или градина. Ние предлагаме монтаж на такива перголи в гр. София, кв. Манастирски ливади - изток, което ще ви позволи да създадете уютно и приятно място за отдих и забавление, както и да наслаждавате вечерната си кафене или вечеря под нежната светлина на LED лампите. Свържете се с нас и създайте перфектното решение за вашето пространство!

📣 Информация: – остъкляване на тераса с безпрофилно плъзгане

Перголата, монтирана в София, кв. Манастирски ливади, е стилно и практично решение за вашата тераса или градина. 

Перголата, монтирана в София, кв. Манастирски ливади, е стилно и практично решение за вашата тераса или градина. Тя ви позволява да се насладите на външното пространство, като в същото време ви предлага защита от атмосферните условия. Ние предлагаме монтаж на перголи в гр. София, кв. Манастирски ливади, което ще ви позволи да създадете уютно и приятно място за отдих и забавление сред природата, където можете да се наслаждавате на свежия въздух и красивата гледка. Свържете се с нас и създайте перфектното решение за вашето пространство!

Безпрофилното остъкляване в Бар CASA DE CUBA в гр. София. Свържете се с нас, за да създадем перфектното решение за вас!

Безпрофилното остъкляване в Бар CASA DE CUBA в гр. София е перфектното решение за да създадете уютна и приятна обстановка за вашите гости. Това решение ви позволява да съчетаете комфорта на вътрешното пространство с красотата и свежестта на външната среда. Ние предлагаме безпрофилно остъкляване в ресторанти и хотели в гр. София, като сме готови да отговорим на всички вашите нужди и изисквания. Свържете се с нас и нека заедно създадем уникално пространство за вашите гости!

 Това решение ще ви позволи да съчетаете комфорта на вътрешното пространство с красотата и свежестта на външната среда. 

Безпрофилното остъкляване на бар "CASA DE CUBA" в гр. София е перфектното решение, за да създадете уютна и модерна обстановка за вашите гости. Това решение ще ви позволи да съчетаете комфорта на вътрешното пространство с красотата и свежестта на външната среда. Ние предлагаме безпрофилно остъкляване в барове, ресторанти и хотели в гр. София, като сме готови да отговорим на всички вашите нужди и изисквания. Свържете се с нас и нека заедно създадем уникално пространство за вашите гости!

Автоматизираната пергола с димируеми LED лампи е един от най-иновативните начини за създаване на допълнително пространство в градината или на терасата ви

Зимната градина е един от най-важните елементи в дома, който може да добави комфорт, уют и стил към външното пространство.

Биоклиматична пергола 

Имате нужда от информация за вашия проект?

Стъкленият навес ви предоставя възможност да се наслаждавате на външния простор дори при по-лошо време или вечерни часове

Стъкленият навес в кв. Манастирски ливади в гр. София е перфектното решение за да създадете уютна и комфортна обстановка на вашата тераса или двор. Стъкленият навес ви предоставя възможност да се наслаждавате на външния простор дори при по-лошо време или вечерни часове. Ние предлагаме качествено стъклено остъкляване, което е изключително здраво и издържливо на външни влияния. Стъкленият навес е подходящ не само за домашни, но и за комерсиални обекти като ресторанти и хотели. Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да изберете най-доброто решение за вас.

 С триплекс стъклото, той осигурява надеждна защита от неблагоприятните атмосферни условия и в същото време добавя елегантност на външния вид на имота. 

Модерният алуминиев навес, монтиран в гр. Банкя, е изработен от висококачествени материали и има здрава конструкция, която го прави подходящ за използване както в резиденциални, така и в комерсиални обекти. С триплекс стъклото, той осигурява надеждна защита от неблагоприятните атмосферни условия и в същото време добавя елегантност на външния вид на имота. Този алуминиев навес е перфектното решение за тези, които търсят практичност, качество и стил.

Безпрофилно остъкляване г – образно плъзгане три релси. Закалени стъкла

Безпрофилно-Г-Образно-стъклено-плъзгане

Касетъчен ветроупорен сенник с дистанционно управление.

Ние помагаме със съвети по Нова телевизия

Пергола монтирана в Ресторант

Безпфилно стъклено плъзгане монтирано в София, кв. Манастирски ливади

Безпрофилно-остъкляване-на-балкон

Зимна градина в гр. Банкя. Отлично съчетана в стила на красивия дом!

staklen-naves-bankya-retro

Безпрофилно остъкляване на Зимната градина

Стъклен навес остъклен с Безпрофилно стълкено плъзгане на пет релси

Ние предлагаме система от ефективни и надеждни автоматични перголи

Алуминиева система за зимни градини е идеалното решение за изграждане на навес в кв. Манастирски ливади в София

Видове автоматизирани перголи

Зимна градина остъклена с безпрофилно плъзгане пет релси гр. Банкя

Вътрешен изглед на зимна градина с алуминиева конструкция, показващ заснежен двор през безпрофилно остъкляване

Може да добавите и инфрачервено отопление към зимната градина

Зимна градина гр. Банкя

Остъкление с еденично стъкло към фиксираните позиции на Зимна градина

Зимна градина с алуминиева конструкция прикрепена към жилищна сграда, покрита със зимен сняг.

Практично и функционално решение за създаване на прохладно място на двора, подходящ и за кафенета

Алуминиева система за зимни градини е идеалното решение за изграждане на навес в кв. Манастирски ливади в София

Проекти за дървен навес

Стъклен навес монтиран в гр. Банкя

Стъклен-навес-монтиран-в-Банкя

Стъклен навес монтиран в Банкя от Хоумпласт Инженеринг

Стъклен-навес-монтаж-в-Банкя

Автоматизирана Пергола с дистанционно управление и осветление монтирана в София кв. Кръстова вада

Пергола монтирана в София кв. Кръстова вада

Практично и функционално решение за създаване на прохладно място на двора, подходящ и за кафенета

Алуминиева система за зимни градини е идеалното решение за изграждане на навес в кв. Манастирски ливади в София

Монтаж на Алуминиев навес в к-с Витоша вилидж гр. София

Стъклени навеси и Гилотина

Стъклен навес от Хоумпласт Инженеринг

Стъклен навес монтиран в София

Монтаж на Вертикално плъзгане Гилотина в к-с Витоша Вилидж гр. София

Практично и функционално решение за създаване на прохладно място на двора, подходящ и за кафенета

Алуминиева система за зимни градини е идеалното решение за изграждане на навес в кв. Манастирски ливади в София

Безпрофилно остъкляване на Ресторант Панчарево, ул. „Самоковско шосе“ 258

Безпрофилно остъкляване на Ресторант в Панчарево
Безпрофилното остъкляване на дървен навес е идеалното решение за хора, които търсят комфорт и уют в своята градина. Такова остъкляване ви позволява да се наслаждавате на природата, докато сте защитени от вятър, дъжд или други атмосферни условия.
Безпрофилно остъкляване на Ресторант ул. „Самоковско шосе“ 258
Стъклените панели на безпрофилното остъкляване нямат профили, които да пречат на изгледа и да нарушават естетиката на дървения навес. Вместо това, те се интегрират хармонично с дизайна на навеса и добавят стил и елегантност.
Безпрофилно остъкляване на Ресторант ул. „Самоковско шосе“ 258
Ресторант Панчарево, ул. „Самоковско шосе“ 258

Практично и функционално решение за създаване на прохладно място на двора, подходящ и за кафенета

Зимната градина, изградена от дървен навес и безпрофилно остъкляване, е чудесно решение за хора, които искат да създадат уютна и комфортна обстановка, която да може да се използва през цялата година. Това е перфектното място, където можете да се наслаждавате на красивата гледка и да се чувствате като в градината си, докато сте защитени от студ, вятър, дъжд или сняг.

Дървеният навес придава уникална естетика на зимната градина и я прави уютна и топла, като същевременно създава приятна атмосфера за релаксация и отдих. Безпрофилното остъкляване позволява на светлината да проникне в зимната градина, докато същевременно ви защитава от неблагоприятните метеорологични условия. Стъкленият панел  на безпрофилното остъкляване позволява на гледката да бъде пълна и без пречки, което допълнително повишава естетиката на градината.

Запазете консултация сега

Не сте сигурни коя автоматизирана алуминиева пергола е подходяща за вас? 

Запазете консултация сега и нашите специалисти ще ви помогнат да откриете идеалното решение.