Безпрофилното остъкляване е елегантно решение за затваряне на заведения, тераси и навеси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм. Закaляването е процес, при който стъклото е подложено на топлинна обработка, за да му придаде висока степен на вътрешно напрежение. Това го прави значително по-устойчиво на удар от нормалното флоатно стъкло. Алуминиевите профили, по които се плъзгат стъклата могат да бъдат боядисани в цвят по RAL или дървесна имитация. Стъкленото плъзгане е елегантно решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм. Изработват се на релси с 3 или 5 канала с максимални размери на конструкцията 6 м. в ширина и 2,60 м. във височина.

Безпрофилно остъкляване

pergoli.net

Безпрофилно остъкляване на Тераси, Балкони и Зимни градини

Гаранционен срок 5 години
 
 

Време за производство 45 работни дни

Техническите характеристики може да видите тук:

Виж – Каталог технически характеристики безпрофилно плъзгане може

 • Начин на движение на крилата при стъклено плъзгане пет и три крила
 • Технически характеристики на Безпрофилно стъклено плъзгане
 • Приложение

Стъкленото плъзгане е елегантно решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм.

Изработват се на релси с 3 или 5 канала с максимални размери на конструкцията 6 м. в ширина и 2,60 м. във височина.

Какво е безпрофилното плъзгане?

Безпрофилното плъзгане е технология, която позволява на стъклените прегради да се плъзгат по поставени върху тях релси, без да има необходимост от рамки или други профили. Това означава, че когато стъкленият панел е затворен, няма видими профили, които да ограничават изгледа или да нарушават визията на сградата. Безпрофилното плъзгане може да се използва за остъкляване на тераси, балкони, веранди, зимни градини и др.

Какви са предимствата на Безпрофилното плъзгане?

 1. Минимален дизайн – Безпрофилното плъзгане позволява минимален дизайн, който да подчертава естетиката на сградата и да не нарушава изгледа.

 2. Лесно отваряне и затваряне – Стъклените прегради, които използват Безпрофилното плъзгане, се отварят и затварят лесно и безопасно.

 3. Повишена енергийна ефективност – Позволява на стъкления панел да се затваря плътно, което увеличава енергийната ефективност на пространството.

 4. Подобрена звукоизолация – Стъклените прегради предлагат по-добра звукоизолация отколкото другите видове плъзгащи се системи.

 5. Повишена безопасност. Използва се закалено стъкло

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Характеристики на Безпрофилното плъзгане

 • Изработват се на релси с 3 или 5 канала с максимални размери на конструкцията 13 м. в ширина и 2,60-2.80* м. във височина.
 • *При 2.80 м. височина задължителна дебелина на стъклото 100 мм.
 • Странични уплътнения на крилата(видими от снимката по-горе) са на височина 2.20 м. като има горно покриване от втора лайсна.
изцяло онлайн запитване за оферта

Бърз и лесен начин да започнете процеса на получаване на персонализирана оферта!

заявка за измерване

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта!

заявка за измерване

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта!

изцяло онлайн запитване за оферта

Бърз и лесен начин да започнете процеса на получаване на персонализирана оферта!

pay-tbi
 • Остъкляване

  Остъкляване (5)

  Остъкляване на тераса тип плъзгане се налага като отлично решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси и тераси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм или 10 мм
 • Остъклена тераса Хармоника

  Остъклена тераса Хармоника (1)

  Стъклената хармоника, която се използва за остъкляване на тераси, може да се събира наляво, надясно, както и в двете посоки. Това позволява остъкляването да се използва по различни начини и с различен дизайн.
 • Ветроупорна завеса

  Ветроупорна завеса (2)

  Ветрозащитната завеса е защитна бариера, която осигурява безопасно убежище от природните изненади. Завесата може да се използва за скриване от слънцето, вятъра или дъжда. Този продукт е чудесен за хора, които искат да се наслаждават на открито, без да се притесняват, че ще бъдат изложени на променящи се метерологични условия
 • Вертикално плъзгане - Гилотина

  Вертикално плъзгане - Гилотина (1)

  Максимално използване на използваемата площ на помещението. Класическите отваряеми се врати и прозорци трябва да използват част от свободното пространство на стаята, При Гилотините това не се налага. Използвайки тази система, можете да увеличите максимално използването на цялата площ, което е особено полезно за търговско използване на помещенията или Тераси.

Безпрофилното остъкляване пропуска свеж въздух и блокира нежеланите гледки. Това е елегантно решение за затваряне на ресторанти и структури с козирки, навеси и перголи. Състои се от закалено стъкло с дебелина 8 мм (при крила с по-голяма височина 10 мм). Закаленото стъкло е материал с висока устойчивост на удари.