Безпрофилно остъкляване

Безпрофилното остъкляване е елегантно решение за затваряне на заведения, тераси и навеси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм. Закaляването е процес, при който стъклото е подложено на топлинна обработка, за да му придаде висока степен на вътрешно напрежение. Това го прави значително по-устойчиво на удар от нормалното флоатно стъкло.

Алуминиевите профили, по които се плъзгат стъклата могат да бъдат боядисани в цвят по RAL или дървесна имитация. Стъкленото плъзгане е елегантно решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм.

Изработват се на релси с 3 или 5 канала с максимални размери на конструкцията 12 м. в ширина и 2,80 м. във височина.

pergoli.net

Безпрофилно остъкляване на тераси, балкони и Зимни градини

verified_user_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48
Гаранционен срок 5 години
 
 
Време за производство

Време за производство 45 работни дни

Видове Техническите характеристики може да видите тук:

right_click Каталог технически характеристики безпрофилно плъзгане

 • Начин на движение на крилата при стъклено плъзгане пет и три крила
 • Технически характеристики на Безпрофилно стъклено плъзгане
 • Приложение

Стъкленото плъзгане е елегантно решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм.

Изработват се на релси с 3 или 5 канала с максимални размери на конструкцията 6 м. в ширина и 2,60 м. във височина.

как да Какво е безпрофилното плъзгане?

Безпрофилното плъзгане е технология, която позволява на стъклените прегради да се плъзгат по поставени върху тях релси, без да има необходимост от рамки или други профили. Това означава, че когато стъкленият панел е затворен, няма видими профили, които да ограничават изгледа или да нарушават визията на сградата. Безпрофилното плъзгане може да се използва за остъкляване на тераси, балкони, веранди, зимни градини и др.

телефон Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

как да Какви са предимствата на Безпрофилното плъзгане?

 1. Минимален дизайн – Безпрофилното плъзгане позволява минимален дизайн, който да подчертава естетиката на сградата и да не нарушава изгледа.

 2. Лесно отваряне и затваряне – Стъклените прегради, които използват Безпрофилното плъзгане, се отварят и затварят лесно и безопасно.

 3. Повишена енергийна ефективност – Позволява на стъкления панел да се затваря плътно, което увеличава енергийната ефективност на пространството.

 4. Подобрена звукоизолация – Стъклените прегради предлагат по-добра звукоизолация отколкото другите видове плъзгащи се системи.

 5. Повишена безопасност. Използва се закалено стъкло

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Характеристики на Безпрофилното плъзгане

 • Изработват се на релси с 3 или 5 канала с максимални размери на конструкцията 12 м. в ширина и 2,60-2.80* м. във височина.
 • *При 2.80 м. височина задължителна дебелина на стъклото 100 мм.
 • Странични уплътнения на крилата(видими от снимката по-горе) са на височина 2.20 м. като има горно покриване от втора лайсна.
запитване Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане

logo__uni

купи на изплащане 0%
 • Остъкляване

  Остъкляване (5)

  Остъкляване на тераса тип плъзгане се налага като отлично решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси и тераси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм или 10 мм
 • Остъклена тераса Хармоника

  Остъклена тераса Хармоника (1)

  Стъклената хармоника, която се използва за остъкляване на тераси, може да се събира наляво, надясно, както и в двете посоки. Това позволява остъкляването да се използва по различни начини и с различен дизайн.
 • Ветроупорна завеса

  Ветроупорна завеса (2)

  Ветрозащитната завеса е защитна бариера, която осигурява безопасно убежище от природните изненади. Завесата може да се използва за скриване от слънцето, вятъра или дъжда. Този продукт е чудесен за хора, които искат да се наслаждават на открито, без да се притесняват, че ще бъдат изложени на променящи се метерологични условия
 • Вертикално плъзгане - Гилотина

  Вертикално плъзгане - Гилотина (1)

  Максимално използване на използваемата площ на помещението. Класическите отваряеми се врати и прозорци трябва да използват част от свободното пространство на стаята, При Гилотините това не се налага. Използвайки тази система, можете да увеличите максимално използването на цялата площ, което е особено полезно за търговско използване на помещенията или Тераси.

Безпрофилното остъкляване пропуска свеж въздух и блокира нежеланите гледки. Това е елегантно решение за затваряне на ресторанти и структури с козирки, навеси и перголи. Състои се от закалено стъкло с дебелина 8 мм (при крила с по-голяма височина 10 мм). Закаленото стъкло е материал с висока устойчивост на удари.