fbpx

проектира и изграджда

Безпрофилно Остъкляване: Съвременно Решение за Вашия Дом или Бизнес

Преобразете вашето пространство с безпрофилно остъкляване от Хоумпласт Инженеринг ✔ Непрекъсната панорама, изискан дизайн и високо качество ✔ Разгледайте на pergoli.net и започнете вашата трансформация днес!

Безпрофилно остъкляване

Безпрофилното остъкляване: Елегантност и Иновация във Вашето Пространство

 • Безпрофилното остъкляване представлява модерно и елегантно решение за остъкляване на заведения, тераси и навеси. Изработено от висококачествени закалени стъкла с дебелина 8 mm или 10 mm, то осигурява не само изящество, но и повишена безопасност и устойчивост.

Процесът на Закаляване: Гаранция за Качество и Сигурност

 • Закаляването на стъклата е ключов процес, при който те са подложени на топлинна обработка. Това увеличава вътрешното им напрежение и ги прави значително по-устойчиви на удари и външни влияния в сравнение с обикновеното флоатно стъкло. 
безпрофилно плъзгане илюстовано изображение
verified_user_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48
Гаранционен срок 5 години
 
Време за производство

Време за производство 45 работни дни

ВидовеТехническите характеристики може да видите тук:

right_clickКаталог технически характеристики безпрофилно плъзгане

Подобрена визуална комуникация:

Безпрофилното панорамно плъзгане минимализира видимите рамки, което осигурява почти непрекъснат изглед към външния свят. Това създава усещане за повече пространство и отвореност.

Увеличена стойност на имота:

Включването на такава иновативна функция може да увеличи атрактивността и пазарната стойност на имота.

Съвременен дизайн:

Безпрофилната панорамна система добавя съвременно усещане към всяка сграда, благодарение на своя чист и минималистичен дизайн.

Интеграция с външното пространство:

Системата позволява лесен преход между вътрешните и външните пространства, което е идеално за домове с градини или тераси, както и за ресторанти и кафенета с открити зони.

 • Начин на движение на крилата при стъклено плъзгане пет и три крила
 • Технически характеристики на Безпрофилно стъклено плъзгане
 • Приложение

Стъкленото плъзгане е елегантно решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм.

Изработват се на релси с 3 или 5 канала с максимални размери на конструкцията 6 м. в ширина и 2,60 м. във височина.

как даКакво е безпрофилното плъзгане?

Остъкляването с безпрофилното панорамно плъзгане представлява модерна архитектурна технология, която се характеризира със създаването на големи стъклени прегради, оборудвани с дискретно вградени рамки и профили. Въпреки наличието на тези елементи, технологията успява да поддържа минималистичен дизайн, като същевременно предлага безпрепятствен изглед и ефективно визуално взаимодействие с външната среда. Освен това,  допринася за подобряване на топлинната и звукоизолация, както и за увеличаване на енергийната ефективност на помещенията.

как даКакви са предимствата на Безпрофилното плъзгане?

 1. Минимален дизайн – Безпрофилното плъзгане позволява минимален дизайн, който да подчертава естетиката на сградата и да не нарушава изгледа.

 2. Лесно отваряне и затваряне – Стъклените прегради, които използват Безпрофилното плъзгане, се отварят и затварят лесно и безопасно.

 3. Повишена енергийна ефективност – Позволява на стъкления панел да се затваря плътно, което увеличава енергийната ефективност на пространството.

 4. Подобрена звукоизолация – Стъклените прегради предлагат по-добра звукоизолация отколкото другите видове плъзгащи се системи.

 5. Повишена безопасност. Използва се закалено стъкло

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Характеристики на Безпрофилното плъзгане

 • Изработват се на релси с 3 или 5 канала с максимални размери на конструкцията 12 м. в ширина и 2,60-2.80* м. във височина.
 • *При 2.80 м. височина задължителна дебелина на стъклото 100 мм.
 • Странични уплътнения на крилата(видими от снимката по-горе) са на височина 2.20 м. като има горно покриване от втора лайсна.

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Безпрофилното остъкляване пропуска свеж въздух и блокира нежеланите гледки. Това е елегантно решение за затваряне на ресторанти и структури с козирки, навеси и перголи. Състои се от закалено стъкло с дебелина 8 мм (при крила с по-голяма височина 10 мм). Закаленото стъкло е материал с висока устойчивост на удари.