Ограничена наличност. Поръчай сега!

Алуминиева пергола 292х290х224см

•  Алуминиен покрив 
•  Алуминиеви панели: 100 х 100/79 х 10/134 х 105 мм 
•  Прахово боядисани в тъмно сив цвят 
•  4 бр. полиестерни страници и мрежа за комари 292 х 290 х 224 см

Цена без включен монтаж и доставка: 3746 лв.

Цена на монтаж: 753 лв. Задължение на клиента е да има равна основа за монтажа. 

Биоклиматични Автоматизирани перголи

Биоклиматична пергола на веранда
Биоклиматичната пергола е модерно решение за защита от слънце и дъжд, която позволява регулиране на осветлението и вентилацията под нея. Тя представлява конструкция с въртящи се ламели, които могат да се настройват според времето на деня и метеорологичните условия. Биоклиматичната пергола създава комфортна външна среда през цялата година и предлага елегантно решение за допълнително пространство в градината или на терасата.
биоклиматична пергола илюстовано изображение

Биоклиматичната пергола предлага множество ползи за дома, градината и бизнеса.

 • Защита от дъжда, сняга и други метеорологични условия, което позволява използване на откритото пространство през цялата година.
 • Допълнително пространство за отдих и развлечения, което може да се използва за барбекю, обяди и вечери на открито.

 • Увеличаване на стойността на имота и подобряване на външния му вид.

 • Икономия на енергия за отопление и охлаждане на дома, като перголата позволява оптимален контрол на температурата и светлината.

 • По-голяма устойчивост на конструкцията на перголата, благодарение на материалите, използвани за производството й.

 • Възможност за автоматизация на перголата, която позволява управление на ламелите посредством дистанционно управление или мобилно приложение.

Регулируема сянка и вентилация:

Биоклиматичните перголи имат регулируеми ламели, които позволяват контрол върху количеството светлина и въздух, проникващи в пространството под тях. Това означава, че може да се наслаждавате на открито пространство, без да се притеснявате за прекалено много слънце или дъжд.

Многофункционалност:

Перголите могат да се използват за различни цели – като зона за отдих, място за хранене на открито, или дори като място за бизнес срещи, като създават уютна и приятна атмосфера.

Интеграция със смарт-технологии:

Някои биоклиматични перголи могат да бъдат интегрирани със смарт-домашни технологии, като автоматизирано управление на ламелите, осветление, и дори отоплителни системи.

Биоклиматични перголи
Регулируема защита от слънцето и дъжда: Биоклиматичната пергола е оборудвана с регулируеми ламели, които могат да се регулират за да защитават от слънцето или да се отворят за да позволят по-голямо количество светлина и въздух.

Ето някои от предимствата, които Биоклиматичната пергола има пред други видове перголи:

 • Устойчивост на времето: Алуминиевата конструкция на Биоклиматичната пергола я прави изключително устойчива на времето. Тя е устойчива на корозия и може да издържи на ветрове и дъждове.

 • Икономия на енергия: Биоклиматичната пергола може да помогне да се намали разхода за климатични системи, като помага да се поддържа оптимална температура на верандата.

 • Естетически приятна: Биоклиматичната пергола има съвременен и елегантен дизайн, който може да се адаптира към всякакъв вид сгради и веранди.

Биоклиматични перголи
Подобрено управление на температурата: Биоклиматичната пергола може да помогне да се поддържа оптимална температура на верандата, като регулира количеството слънчева светлина и въздух, които достигат до нея.

Основните характеристики на биоклиматичните перголи:

 • Алуминиева конструкция – това осигурява лекота, здравина и устойчивост на перголата на външни атмосферни условия.

 • Регулируем покрив – покривът на биоклиматичната пергола може да се регулира, така че да се контролира количеството на слънчевата светлина и въздушната циркулация.

 • Интегрирана дренажна система – дренажната система в предните крака на конструкцията позволява на водата да се оттича по контролиран начин.

 • Автоматизация – съвременните биоклиматични перголи са обикновено автоматизирани, което означава, че могат да се контролират с дистанционно управление или чрез мобилно приложение.

 • Възможности за персонализация – биоклиматичните перголи могат да бъдат персонализирани по различни начини, като например избор на цвят, размер и допълнителни функции.

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Биоклиматични перголи
Повишена стойност на имота: Биоклиматичната пергола може да повиши стойността на имота, като я прави по-функционална и удобна за живеене и отдих.

Има множество причини да си купите биоклиматична пергола, включително:

 • Защита от слънцето и дъжда – биоклиматичната пергола е идеална за създаване на уютен и защитен простор на открито, който можете да използвате през цялата година.

 • Регулиране на температурата – благодарение на регулируемите ламели, можете да регулирате количество на слънчевата светлина и въздушния поток, за да създадете комфортна атмосфера.

 • Устойчивост на вредни атмосферни условия – биоклиматичните перголи са изработени от висококачествени материали, които осигуряват устойчивост на атмосферни условия като вятър, дъжд и UV лъчи.

 • Енергийна ефективност – регулируемите ламели на биоклиматичната пергола могат да помогнат да намалите разходите за отопление и охлаждане на вашия дом или бизнес, като регулирате температурата на открито пространство.

Виж повече информация за:

Функции

комфорт с нашите всесезонни перголи.
Всички сезони
Превърнете външното си жилищно пространство в очарователен оазис с нашите зашеметяващи перголи с осветление
Димируеми LED лампи
Създайте уютно и приятно пространство за отдих и забавление, дори в най-влажните условия, с нашите водонепропускливи перголи
Водонепропускливи
Нашите перголи са устойчиви на всякакви условия на времето
Устоява на лошото време
Насладете се на комфорт и лукс, докато контролирате перголата си с нашите перголи с дистанционно управление
Дистанционно управление
"Защитете себе си и своята семейство от вредните UV лъчи с нашите перголи с UV защита
UV защита

Възможни допълнения

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане

logo__uni

купи на изплащане 0%