проектира и изграджда

Биоклиматична пергола

Градина, тераса, хотел, ресторант и кафене… Можете да използвате Биоклиматична пергола на тези места, като създадете приятни зони.

Поръчай сега!

Опции за биоклиматично био-климатизиране

Можете напълно да отворите или напълно да затворите биоклиматичния таван. Можете да го поставите в режим на вентилация и да вентилирате пространството без да се отказвате от функцията за засенчване.

Биоклиматични Автоматизирани перголи

Биоклиматичната пергола предлага множество ползи за дома, градината и бизнеса.

 • Защита от дъжда, сняга и други метеорологични условия, което позволява използване на откритото пространство през цялата година.
 • Допълнително пространство за отдих и развлечения, което може да се използва за барбекю, обяди и вечери на открито.

 • Увеличаване на стойността на имота и подобряване на външния му вид.

 • Икономия на енергия за отопление и охлаждане на дома, като перголата позволява оптимален контрол на температурата и светлината.

 • По-голяма устойчивост на конструкцията на перголата, благодарение на материалите, използвани за производството й.

 • Възможност за автоматизация на перголата, която позволява управление на ламелите посредством дистанционно управление или мобилно приложение.

Регулируема сянка и вентилация:

Биоклиматичните перголи имат регулируеми ламели, които позволяват контрол върху количеството светлина и въздух, проникващи в пространството под тях. Това означава, че може да се наслаждавате на открито пространство, без да се притеснявате за прекалено много слънце или дъжд.

Многофункционалност:

Перголите могат да се използват за различни цели – като зона за отдих, място за хранене на открито, или дори като място за бизнес срещи, като създават уютна и приятна атмосфера.

Интеграция със смарт-технологии:

Някои биоклиматични перголи могат да бъдат интегрирани със смарт-домашни технологии, като автоматизирано управление на ламелите, осветление, и дори отоплителни системи.

биоклиматична пергола илюстовано изображение

Ето някои от предимствата, които Биоклиматичната пергола има пред други видове перголи:

 • Устойчивост на времето: Алуминиевата конструкция на Биоклиматичната пергола я прави изключително устойчива на времето. Тя е устойчива на корозия и може да издържи на ветрове и дъждове.

 • Икономия на енергия: Биоклиматичната пергола може да помогне да се намали разхода за климатични системи, като помага да се поддържа оптимална температура на верандата.

 • Естетически приятна: Биоклиматичната пергола има съвременен и елегантен дизайн, който може да се адаптира към всякакъв вид сгради и веранди.

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Биоклиматични перголи
Подобрено управление на температурата: Биоклиматичната пергола може да помогне да се поддържа оптимална температура на верандата, като регулира количеството слънчева светлина и въздух, които достигат до нея.

Основните характеристики на биоклиматичните перголи:

 • Алуминиева конструкция – това осигурява лекота, здравина и устойчивост на перголата на външни атмосферни условия.

 • Регулируем покрив – покривът на биоклиматичната пергола може да се регулира, така че да се контролира количеството на слънчевата светлина и въздушната циркулация.

 • Интегрирана дренажна система – дренажната система в предните крака на конструкцията позволява на водата да се оттича по контролиран начин.

 • Автоматизация – съвременните биоклиматични перголи са обикновено автоматизирани, което означава, че могат да се контролират с дистанционно управление или чрез мобилно приложение.

 • Възможности за персонализация – биоклиматичните перголи могат да бъдат персонализирани по различни начини, като например избор на цвят, размер и допълнителни функции.

Биоклиматични перголи
Повишена стойност на имота: Биоклиматичната пергола може да повиши стойността на имота, като я прави по-функционална и удобна за живеене и отдих.

Има множество причини да си купите биоклиматична пергола, включително:

 • Защита от слънцето и дъжда – биоклиматичната пергола е идеална за създаване на уютен и защитен простор на открито, който можете да използвате през цялата година.

 • Регулиране на температурата – благодарение на регулируемите ламели, можете да регулирате количество на слънчевата светлина и въздушния поток, за да създадете комфортна атмосфера.

 • Устойчивост на вредни атмосферни условия – биоклиматичните перголи са изработени от висококачествени материали, които осигуряват устойчивост на атмосферни условия като вятър, дъжд и UV лъчи.

 • Енергийна ефективност – регулируемите ламели на биоклиматичната пергола могат да помогнат да намалите разходите за отопление и охлаждане на вашия дом или бизнес, като регулирате температурата на открито пространство.

Виж повече информация за:

Функции

комфорт с нашите всесезонни перголи.
Всички сезони
Превърнете външното си жилищно пространство в очарователен оазис с нашите зашеметяващи перголи с осветление
Димируеми LED лампи
Създайте уютно и приятно пространство за отдих и забавление, дори в най-влажните условия, с нашите водонепропускливи перголи
Водонепропускливи
Нашите перголи са устойчиви на всякакви условия на времето
Устоява на лошото време
Насладете се на комфорт и лукс, докато контролирате перголата си с нашите перголи с дистанционно управление
Дистанционно управление
"Защитете себе си и своята семейство от вредните UV лъчи с нашите перголи с UV защита
UV защита

Клиентите за нас