Пергола на топ цени ➤ pergoli.net ➤ Предлагат отлично решение за покриване на открито пространство. Подходящи са да се монтират на Тераси, Веранди, изграждане на Зимни градини, или самостоятелно седящи,  Подвижна пергола е много издръжлива. Може да разчитате на тях при вятър със скорост до 90 км/ч или снежна покривка до 40-50 см.

Автоматизирани перголи

PERGOLI.NET ви помага да създадете външно пространство за живот, което е идеално за прекарване на времето с приятели и семейство. Перголи и сенници изработени от Хоумпласт Инжнеринг предлагат отлично решение за покриване на външно ви пространство.

Дизайнът на перголата е красив, издръжлив и дълготраен. Можете да разчитате на тях при скорост на вятъра до 90 км/ч или снежна покривка сух сняг до 40-50 см.

Не чакайте повече, свържете се с нас днес и купете пергола на изплащане!
Не пропускайте възможността да се наслаждавате на откритото пространство през цялата година! Купете сега нашата пергола на изплащане и се възползвайте от специалните ни предложения. Осигурете си комфорт и защита от атмосферните влияния и се наслаждавайте на своето открито пространство по всяко време. Не чакайте повече, свържете се с нас днес и купете пергола на изплащане!

spec-hw Максимална ширина

 • Ширина и височина на една секция 10 м.

spec-w Дебелина на алуминиеви профили в mm.

 • 1,8-4,5

spec-3 Вид на боядисване на конструкцията

 • Прафово боядисване по RAL каталог

Автоматизираната пергола с димируеми LED лампи е един от най-иновативните начини за създаване на допълнително пространство в градината или на терасата ви. Това е пергола, която се отваря и затваря автоматично(дистанционно управление), като същевременно осигурява и красива атмосфера с нежна и топла светлина от димируемите LED лампи.

spec-4  Автоматика

 • smart мотор Somfy Sunea iO
 • Дистанционно „Somfy“ с 2 канала
 • Датчик за вятър „Somfy“
 • Датчик за слънце и вятър „Somfy“

Перголата е много добро решение. тя ви позволява да защитите дома или ресторанта си от преките слънчеви лъчи, като същевременно осигурява достатъчно сянка през летните месеци. Дистанционното управление я прави много лесна за използване и много удобна за вашата къща, ресторант или тераса. Автоматиката се конфигурира според индивидуалните ви нужди

запитване за размери

Бърз и лесен начин да започнете процеса на получаване на персонализирана оферта!

размери

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта

Всеки сезон
Всеки сезон
Подменящо се осветление
Подменящо се осветление
Предпазва от слънце
Предпазва от слънце
Дистанцеонно управление
Дистанцеонно управление
Водонепропусклива
Водонепропусклива
Срещу неблагоприятни атмосферни влиания
Срещу неблагоприятни атмосферни влиания
изцяло онлайн запитване за оферта

Бърз и лесен начин да започнете процеса на получаване на персонализирана оферта!

заявка за измерване

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта

spec-5 Характеристики на дизайна

 • Материал на крепежните елементи. Неръждаема стомана (граница на якост )
 • Профил на носещата релси (височина х широчина х дебелина), мм – 150х110х4,5/135x80x3,5/120x60x2,5
 • Диапазон на ъгъла на наклона на покрива, в градушка – 5 до 15
 • Издръжливост на вятър (до 25 м/с) – 100 км/ч

spec-7 Характеристики на ПВЦ винил

 • Производител (Белгия)
 • Плътност, г/кв. м. 900
 • Брой слоеве 4
Гаранционен срок 5 години
 
Време за производство 40 работни дни

Често задавани въпроси (click here)

 • Нашите перголи са прост и практичен начин за създаване на сенчесто място на открито, под което можете да седнете и да се отпуснете. Конструкцията позволява на водата да се оттича от улука, така че не е необходимо минимално внимание по отношение на отводняването.
 • Конструкцията се състои от вертикални и хоризонтални опори, които служат едновременно като водачи за движещите се елементи, отводнително устройство за отвеждане на водата от водостока и балкон/веранда, изработени от от алуминии. Към продукт Пергола тук

Има безкрайни приложения и възможности за прибиращите се перголи. Системите за перголи на pergoli.net могат да бъдат персонализирани за приложение в зони с различни размери, със специфични за проекта опори и безкрайни цветови алтернативи, като се предлагат едномодулни и многомодулни решения. С нашите високо адаптивни сенникови платна от UV стабилизиран PVC плат(винил),  можете да направите външното си пространство още по-полезно през цялата година. Нашите винили  са специално проектирани да издържат на продължително излагане на атмосферни влияния, без да се обезцветяват или избледняват.

Автоматизирани Перголи

Автоматизирана, алуминиева конструкция с плосък, наклонен покрив
Ние сме се постарали да направим нашата автоматизирана, алуминиева конструкция с плосък, наклонен покрив най-удобната опция за вашия дом или бизнес. Тя е оборудвана с интегрирана дренажна система, която е инсталирана в предните два крака на конструкцията и е снабдена с автоматизирана система за управление.

Пергола Флат

Пергола създадена за монтиране в открити пространства, независимо дали са необходими за лично уединение или за допълнително пространство за забавление. Преглед на  продукта
Алуминиева перголна конструкция с плосък, наклонен покрив, която е оборудвана с автоматизирана система за управление.
Алуминиева перголна конструкция с плосък, наклонен покрив, която е оборудвана с автоматизирана система за управление. Конструкцията се захваща за фасадата на сградата чрез специални обтегачи, което я прави много стабилна и издръжлива

Пергола висяща

Черпи силата си от своя елегантен дизайн и функционална структура. Тази Пергола ви предлага комфорт на открито по естетичен начин, без да пречи на видимостта ви. Преглед на  продукта
Алуминиева перголна конструкция с две самостоятелни перголи
Алуминиева перголна конструкция с две самостоятелни перголи, с извит, наклонен покрив, които могат да се приберат в центъра на конструкцията. Конструкцията е автоматизирана и оборудвана с интегрирана дренажна система, която е инсталирана в 4-те крака на перголата

Пергола близнак

Структурно независима пергола. Тя осигурява комфортна атмосфера и увеличава обема на пространството, както на закрито, така и на открито.

Преглед на  продукта

Защита от:
zashtito ot

Не позволявайте атмосферните влияния да ви пречат да се наслаждавате на свеж въздух и прекрасните гледки, които предлага откритото пространство. С нашата пергола, ще можете да се наслаждавате на откритото пространство през цялата година, без да се притеснявате за неприятните ефекти на вятъра, дъжда или слънцето.

Нашата пергола е изработена от висококачествени материали, които осигуряват максимална защита от атмосферните влияния. Системата за управление на перголата е напълно автоматизирана, която ви дава възможност да я отваряте и затваряте, докато се наслаждавате на своето открито пространство.

Нашата пергола ще ви защити от неблагоприятните ефекти на UV лъчите, които могат да повредят кожата ви. С нея ще можете да се наслаждавате на слънцето, без да се притеснявате за вредните ефекти върху вашето здраве. Осигуряваме достатъчно сянка и защита, когато ви е необходимо.

Нашите перголи са персонализируеми, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Също така, нашите перголи са проектирани и изградени, за да осигурят безопасността на нашите клиенти, заедно с дълготрайната и надеждна функционалност.

Изберете нашата пергола, за да се наслаждавате на откритото пространство през цялата година, без да се притеснявате за неблагоприятните ефекти на атмосферните влияния.

Материал
materiali

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане с  logo__uni

pay-tbi