проектира и изграджда

Пергола

Предимствата на Алуминиевите Перголи – Идеалното Решение за Вашето Външно Пространство

Функционалност и удобство на нашите автоматизирани алуминиеви перголи: иновация за вашата тераса

Открийте удобството и функционалността на нашите автоматизирани алуминиеви перголи - иновативно решение за вашата тераса. Изберете качество, издръжливост и лесна употреба благодарение на автоматизацията. Персонализиран дизайн, подходящ за всяко пространство и подобрение на външните жилищни площи

Функционалност и удобство на нашите автоматизирани алуминиеви перголи: иновация за вашата тераса

Открийте удобството и функционалността на нашите автоматизирани алуминиеви перголи – иновативно решение за вашата тераса. Изберете качество, издръжливост и лесна употреба благодарение на автоматизацията. Персонализиран дизайн, подходящ за всяко пространство и подобрение на външните жилищни площи

Пускане на видеото
Play Video about пергола монтаж на басейн

Дизайн на пергола

domain

С Хоумпласт Инженеринг можете да създадете идеално външно пространство за споделяне на моменти с приятели и семейство. Нашите перголи и сенници, изработени от висококачествени материали, предлагат отлично решение за покриване на външното ви пространство.

Дизайнът на перголата е красив, издръжлив и дълготраен. Можете да разчитате на тях при скорост на вятъра до 90 км/ч или снежна покривка сух сняг до 40-50 см.

Управление на пергола от телефона

domainПредимства на управлението на пергола от телефона

Управлявайте вашата пергола директно от вашия телефон с нашето интуитивно приложение. Лесно настройте наклона и осветлението, за да създадете идеалната атмосфера на вашата терава или бизнес

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Предимства на LED димируемото осветление за пергола

Автоматизацията, интелигентното осветление и допълнителните функции създават уникални преживявания във вашия открит простор. Изберете нашите смарт перголи и се насладете на непревземаем комфорт, само с натискане на бутон

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Изберете своя стил и комфорт с нашите персонализирани опции към перголата (допълнително се заплащат)

 • Хоризонтална греда: Включена в базовия пакет за отделностоящите перголи, а при другите модели е предлагана като допълнение.
 • Странична колона: Подобно на хоризонталната греда, тази е част от базовото оборудване за отделностоящите перголи.
 • Индивидуално боядисване: Персонализирайте перголата си, избирайки цвят от RAL каталога. Допълнителната цена е 10% от базовата.
 • Зип скрийн – ветрозащита: Защита от ветрове, запазвайки видимостта. Цената се определя по запитване.
 • ИНФРАЧЕРВЕН нагревател: За топлина и комфорт през по-хладните дни. Не е включен в базовата цена.
описание на допълнителните продукти към пергола
 • Различни видове остъкления: Изберете между остъкление тип Гилотина, Хармоника или Безпрофилно остъклене. Всички те предлагат различни нива на защита и стил.
 • Автоматично управление от Somfy (Франция): Управлявайте перголата си лесно и удобно благодарение на висококачествените автоматични системи за управление от Somfy.

Клиентите за нас

Характеристики-на автоматизирана пергола

Видове конструкция на Пергола

fit_page_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Максимална ширина

 • Ширина и височина на една секция 10 м.

edit_attributes_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Дебелина на алуминиеви профили в mm.; 1,8-4,5

edit_attributes_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Вид на боядисване на конструкцията

 • Прафово боядисване по RAL каталог

Алуминиева пергола с дистанционно управление

 • Smart мотор Somfy Sunea iO
 • Дистанционно „Somfy“ с 2 канала
 • Датчик за вятър „Somfy“
 • Датчик за слънце и вятър „Somfy“

Перголата представлява отлично решение, което ви позволява да защитите вашия дом или ресторант от преките слънчеви лъчи, като същевременно осигурява достатъчно сянка през летните месеци. Дистанционното управление я прави много лесна за използване, а автоматиката се конфигурира според индивидуалните ви нужди. Тя е много удобна допълнително за вашата къща, ресторант или тераса.

Издръжливост и Устойчивост на Автоматизирана Пергола

Защо избират нашите Алуминиеви Перголи?

Нашите автоматизирани перголи, изработени от висококачествен алуминий, не само предлагат привлекателен външен вид, но и невероятна издръжливост и устойчивост на атмосферни влияния. Те са проектирани да преодоляват времето, осигурявайки ви дълготраен комфорт и удобство.

Характеристики дизайна на Автоматизирана Пергола

flip_to_back_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Характеристики на дизайна

 • Материал на крепежните елементи. Неръждаема стомана (граница на якост )
 • Профил на носещата релси (височина х широчина х дебелина), мм – 150х110х4,5/135x80x3,5/120x60x2,5
 • Диапазон на ъгъла на наклона на покрива, в градушка – 5 до 15
 • Издръжливост на вятър (до 25 м/с) – 100 км/ч
автоматизирана пергола на таван на сграда до НДК в София. На снимката се вижда голяма пергола на фона на НДК и Витоша
Автоматизирана пергола на таван на сграда до НДК в София
Стилна пергола от Хоумпласт Инженеринг, интегрирана в просторна градинска среда, показваща комбинацията от естетика и функционалност
Хоумпласт Инженеринг предлага елегантни и функционални решения за вашия открит пространство, включително перголи, остъкляване и зимни градини. Нашите продукти са проектирани да добавят стил и комфорт към вашия дом или бизнес, като същевременно осигуряват дълготрайност и функционалност

Характеристики на подвижния винил | Пергола

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Характеристики на подвижния винил

 • Производител (Белгия)
 • Плътност, г/кв. м. 900
 • Брой слоеве 4

Характеристики на подвижния винил | Пергола

Автоматизираната пергола с димируеми LED лампи.

Един от най-иновативните начини за създаване на допълнително пространство в градината или на вашата тераса. Нашата пергола се отваря и затваря автоматично, благодарение на дистанционното управление, предоставяйки ви удобство и лекота в употребата. Същевременно, перголата осигурява красива атмосфера с нежна и топла светлина от димируемите LED лампи, които се вграждат в нея.

Play Video about зимна градина направена от пергола остъклена с безпрофилно плъзгане в кв. драгалевци в софия
Проектна ориентация за уникална визия на пергола

Стилена и Функционална

home_smartПерголите, които Хоумпласт Инженеринг, които предлагаме за вашите открит пространства.

Нашите автоматизирани перголи не са просто красиви архитектурни елементи, те също така са изключително функционални и лесни за управление.

Аксесоари Somfy

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Всеки наш продукт може да бъде оборудван със смарт управление Tahoma Switch на Somfy, което ви дава възможността да контролирате вашата пергола директно от вашия смартфон. Представете си възможността да регулирате покрива на вашата пергола, осветлението или дори да добавите автоматизирани щори – всичко с едно докосване в приложението.

Play Video about на снимката се вижда пергола монтирана на бул Витоша в софия. Перголата е на ресторант и под нея има маси

Изграждане на метална конструкция за монтаж на Пергола

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Предлагаме метална черна каса за монтаж на пергола. Конструкцията на касата е оптимизирана за ефективно разпределение на тежестта и намаляване на вибрациите, което е важно при силни ветрове или други динамични натоварвания. Този продукт е идеалният избор за създаване на здрава и надеждна основа за вашата автоматизирана пергола

Нашата черна метална каса за пергола е инженерен продукт, конструиран с прецизност за максимална здравина и устойчивост. Проектирана е да понесе структурни натоварвания и да издържи на екстремни метеорологични условия, осигурявайки дълготрайна стабилност на вашата пергола.

Изработена е от висококачествен метал с повишена устойчивост на корозия, като е подложена на обработка с прахово боядисване, за да се гарантира нейната издръжливост и да се предпази от избледняване, ръжда и ерозия. Черното покритие осигурява допълнителен защитен слой и придава елегантен завършек, който се съчетава с различни архитектурни стилове и ландшафтни дизайни.

Play Video about пергола монтирана в двора на хотел в Стара загора
Play Video about алуминиева пергола монтирана на тераса в квартал драгалевци в софия

Гаранция

verified_user_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48
Гаранционен срок 5 години
 
Време за производство
Време за производство 45 работни дни
Подменящо се осветление
Подменящо се осветление
Предпазва от слънце
Предпазва от слънце
Дистанцеонно управление
Дистанцеонно управление
Водонепропусклива
Водонепропусклива

Често задавани въпроси за Перголи (click here)

С прибиращите се перголи на Хоумпласт получавате множество възможности за приложение. Нашите системи могат да бъдат персонализирани за външни зони с различни размери и форми. Високоадаптивните ни сенници от UV-стабилизиран винил (PVC) предоставят защита през цялата година и възможност за по-полезно използване на външното пространство. Винилът е специално проектиран да издържа на всякакви атмосферни влияния, като запазва своя цвят и качество.

Автоматизирани Перголи

Автоматизирана, алуминиева конструкция с плосък, наклонен покрив
Ние сме се постарали да направим нашата автоматизирана алуминиева конструкция с плосък, наклонен покрив най-удобната опция за вашия дом или бизнес. Тя е оборудвана с интегрирана дренажна система, която е инсталирана в предните два крака на конструкцията и е снабдена с автоматизирана система за управление

Пергола Флат

Нашата пергола е създадена за монтаж в открити пространства, където може да бъде използвана както за лично уединение, така и за допълнително пространство за забавление.

Преглед на  продукта

Алуминиева перголна конструкция с плосък, наклонен покрив, която е оборудвана с автоматизирана система за управление.
Алуминиевата перголна конструкция с плосък, наклонен покрив е оборудвана с автоматизирана система за управление. Конструкцията се захваща за фасадата на сградата чрез специални обтегачи, което я прави изключително стабилна и издръжлива.

Висяща Пергола

Нашият продукт се отличава с елегантен дизайн и функционална структура. Предоставяйки комфорт на открито по естетичен начин, нашата пергола не ограничава вашата видимост.

Преглед на  продукта

Алуминиева перголна конструкция с две самостоятелни перголи
Алуминиевата перголна конструкция включва две отделни перголи с извит, наклонен покрив, които могат да се приберат в центъра на конструкцията. Тази автоматизирана конструкция е оборудвана с интегрирана дренажна система, разположена в четирите крака на перголата.

Пергола близнак

Структурно независима пергола. Тя осигурява комфортна атмосфера и увеличава обема на пространството, както на закрито, така и на открито.

Преглед на  продукта

Защита от:
zashtito ot

Не позволявайте атмосферните влияния да ви пречат да се наслаждавате на свеж въздух и прекрасните гледки, които предлага откритото пространство. С перголата ни ще можете да се наслаждавате на откритото пространство през цялата година, без да се притеснявате за неприятните ефекти на вятъра, дъжда или слънцето.

Перголата ни е изработена от висококачествени материали, които осигуряват максимална защита от атмосферните влияния. Системата за управление на перголата е напълно автоматизирана. Тя ви дава възможност да я отваряте и затваряте, докато се наслаждавате на своето открито пространство.

Перголата ни ще ви защити от неблагоприятните ефекти на UV лъчите, които могат да повредят кожата ви. С нея ще можете да се наслаждавате на слънцето, без да се притеснявате за вредните ефекти върху вашето здраве. Осигуряваме достатъчно сянка и защита, когато ви е необходимо.

Нашият перголи са съобразени с вашите нужди и предпочитания. Също така, нашите перголи са проектирани и изградени, за да осигурят безопасността на нашите клиенти, заедно с дълготрайната и надеждна функционалност.

Изберете нашата пергола и се наслаждавайте на откритото пространство през цялата година без притеснение от атмосферните влияния

Материал
materiali

Цветове на плат:

sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500

Възможни допълнения към Автоматизирана пергола