Пергола на топ цени ➤ pergoli.net ➤ Предлагат отлично решение за покриване на открито пространство. Подходящи са да се монтират на Тераси, Веранди, изграждане на Зимни градини, или самостоятелно седящи,  Подвижна пергола е много издръжлива. Може да разчитате на тях при вятър със скорост до 90 км/ч или снежна покривка до 40-50 см.

Пергола за тереса от Хоумпласт Инженеринг

сайта на Хоумпласт Инженеринг е вашето главно място за всичко свързано с перголи. Ние сме горди да предлагаме богата гама от дизайни и стилове, за да създадем идеалната пергола за вашия дом или бизнес

Функционалност и Удобство на нашите Автоматизирани Алуминиеви Перголи

Нашите автоматизирани алуминиеви перголи осигуряват оптимална защита от слънце и влага, като в същото време позволяват регулиране на светлината и проветрението. С автоматизираното управление, можете да адаптирате своята пергола към текущите метеорологични условия с едно натискане на бутон.

Дизайн на пергола

domain Хоумпласт Инженеринг ви предоставя възможността да създадете идеално външно пространство за споделяне на моменти с приятели и семейство. Нашите перголи и сенници, изработени от висококачествени материали, предлагат отлично решение за покриване на външното ви пространство.

Дизайнът на перголата е красив, издръжлив и дълготраен. Можете да разчитате на тях при скорост на вятъра до 90 км/ч или снежна покривка сух сняг до 40-50 см.

перголата е елегантра структура за създаване на сянка
Play Video about перголата е елегантра структура за създаване на сянка

LED димируемо осветление на Пергола

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Автоматизацията, интелигентното осветление и допълнителните функции създават персонализирани преживявания в открития ви простор. Изберете нашите смарт перголи и се насладете на непревземаемия комфорт на върха на пръстите ви.

Снимка на автоматизирана пергола на терасата на стилна модерна къща, готова да предостави комфорт и уют през всички сезони.
Снимка на автоматизирана пергола на терасата на стилна модерна къща, готова да предостави комфорт и уют през всички сезони.

Изберете своя стил и комфорт с нашите персонализирани опции към перголата (допълнително се заплащат)

 • Хоризонтална греда: За отделностоящите перголи, хоризонталната греда е включена в базовия пакет, докато при другите модели се предлага като допълнение.
 • Странична колона: Подобно на хоризонталната греда, за отделностоящите перголи, страничната колона е част от базовото оборудване.
 • Индивидуално боядисване: Персонализирайте перголата си с избор на цвят от RAL каталога. Допълнителната цена е 10% от базовата.
 • Зип скрийн – ветрозащита: Защитете се от ветровете, запазвайки видимостта. Цената се определя по запитване.
 • ИНФРАЧЕРВЕН нагревател: За топлина и комфорт през по-хладните дни. Не е включен в базовата цена.
 • Различни видове остъкления: Изберете между остъкление тип Гилотина, Хармоника или Безпрофилно остъклене. Всички те предлагат различни нива на защита и стил.
 • Автоматично управление от Somfy (Франция): Управлявайте перголата си с лекота и удобство благодарение на висококачествените автоматични системи за управление.
допълнителни продукти отционални за автоматизирана пергола
телефон Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

Видове конструкция на Пергола

fit_page_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Максимална ширина

 • Ширина и височина на една секция 10 м.

edit_attributes_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Дебелина на алуминиеви профили в mm.; 1,8-4,5

edit_attributes_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Вид на боядисване на конструкцията

 • Прафово боядисване по RAL каталог
Характеристики-на автоматизирана пергола

Алуминиева пергола с дистанционно управление

 • smart мотор Somfy Sunea iO
 • Дистанционно „Somfy“ с 2 канала
 • Датчик за вятър „Somfy
 • Датчик за слънце и вятър „Somfy

Перголата е много добро решение. Тя ви позволява да защитите дома или ресторанта си от преките слънчеви лъчи, като същевременно осигурява достатъчно сянка през летните месеци. Дистанционното управление я прави много лесна за използване. Тя е и много удобна за вашата къща, ресторант или тераса. Автоматиката се конфигурира според индивидуалните ви нужди

Издръжливост и Устойчивост на Автоматизирана Пергола

Защо избират нашите Алуминиеви Перголи?

Изработени от висококачествен алуминий, нашите автоматизирани перголи предлагат не само атрактивен външен вид, но и невероятна издръжливост и устойчивост на атмосферни влияния. Те са създадени да издържат на времето, предлагайки дълготраен комфорт и удобство.

Характеристики дизайна на Автоматизирана Пергола

flip_to_back_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Характеристики на дизайна

 • Материал на крепежните елементи. Неръждаема стомана (граница на якост )
 • Профил на носещата релси (височина х широчина х дебелина), мм – 150х110х4,5/135x80x3,5/120x60x2,5
 • Диапазон на ъгъла на наклона на покрива, в градушка – 5 до 15
 • Издръжливост на вятър (до 25 м/с) – 100 км/ч
автоматизирана пергола на таван на сграда до НДК в София. На снимката се вижда голяма пергола на фона на НДК и Витоша
Автоматизирана пергола на таван на сграда до НДК в София

Характеристики на подвижния винил | Пергола

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Характеристики на подвижния винил

 • Производител (Белгия)
 • Плътност, г/кв. м. 900
 • Брой слоеве 4
Уютна зимна тераса на кафене покрита с Автоматизирана пергола
Автоматизираната пергола с дистанционно управление и LED осветление представлява модерно и функционално решение за външни пространства. Системата позволява лесно регулиране на светлината и сянката за оптимален комфорт, а интегрираното LED осветление добавя елегантен завършек на атмосферата. Този тип пергола е идеален за монтаж в урбани условия, какъвто е булевард Витоша в София, където естетиката и функционалността се срещат за да създадат идеалното пространство за отдих и развлечения на открито.

Характеристики на подвижния винил | Пергола

Автоматизираната пергола с димируеми LED лампи.

Един от най-иновативните начини за създаване на допълнително пространство в градината или на терасата ви. Това е пергола, която се отваря и затваря автоматично (дистанционно управление), като същевременно осигурява и красива атмосфера с нежна и топла светлина от димируемите LED лампи.

Стилена и Функционална

home_smart Перголите, които Хоумпласт Инженеринг, които предлагаме за вашите открит пространства.

Нашите автоматизирани перголи не са просто красиви архитектурни елементи, те са също така изключително функционални и лесни за управление.

Проектна ориентация за уникална визия на пергола

Аксесоари Somfy

 

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Всеки наш продукт може да е оборудван със смарт управление Tahoma Switch на Somfy, което ви позволява да контролирате вашата пергола директно от вашия смартфон. Представете си възможността да регулирате покрива на вашата пергола, осветлението или дори да добавите автоматизирани щори, всичко с едно докосване в приложението.

смарт, стилен, функционален
Смарт, Стилен, Функционален - това са перголите на Хоумпласт Инженеринг! Разгледайте нашата гама от автоматизирани перголи, които ще превърнат вашия открит простор в идеалното място за релакс и забавления. Нашите перголи съчетават модерен дизайн и функционалност, което ги прави идеалния избор за вашия дом или бизнес.

Изграждане на метална конструкция за монтаж на Пергола

 

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Може да изградим метелна черна каса за монтаж на Пергола. Конструкцията на касата е оптимизирана за ефективно разпределение на тежестта и намаляване на вибрациите, което е важно при силни ветрове или други динамични натоварвания. Този продукт е идеалният избор за създаване на здрава и надеждна основа за вашата автоматизирана пергола.

Нашата черна метална каса за пергола е инженерен продукт, конструиран с прецизност за максимална здравина и устойчивост. Проектирана е да понесе структурни натоварвания и да издържи на екстремни метеорологични условия, осигурявайки дълготрайна стабилност на вашата пергола.

Изработена е от висококачествен метал с повишена устойчивост на корозия, като е подложена на обработка с прахово боядисване, за да се гарантира нейната издръжливост и да се предпази от избледняване, ръжда и ерозия. Черното покритие осигурява допълнителен защитен слой и придава елегантен завършек, който се съчетава с различни архитектурни стилове и ландшафтни дизайни

Гаранция

verified_user_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48
Гаранционен срок 5 години
 
Време за производство
Време за производство 45 работни дни

Не е ли време да направите стъпка напред към вашата нова алуминиева пергола? Въведете вашите детайли и ние ще ви изпратим персонализирана оферта, която отговаря на вашите нужди и бюджет. Не изпускайте възможността да преобразите вашата градина!

Планирате ли алуминиева пергола, но не сте сигурни за размерите? Нашите професионалисти са на разположение да направят точни измервания и да ви помогнат да планирате проекта си. Попълнете формата за заявка за измерване и ние ще се свържем с вас за да уточним детайлите.

Подменящо се осветление
Подменящо се осветление
Предпазва от слънце
Предпазва от слънце
Дистанцеонно управление
Дистанцеонно управление
Водонепропусклива
Водонепропусклива

Не е ли време да направите стъпка напред към вашата нова алуминиева пергола? Въведете вашите детайли и ние ще ви изпратим персонализирана оферта, която отговаря на вашите нужди и бюджет. Не изпускайте възможността да преобразите вашата градина!

запитване Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

Планирате ли алуминиева пергола, но не сте сигурни за размерите? Нашите професионалисти са на разположение да направят точни измервания и да ви помогнат да планирате проекта си. Попълнете формата за заявка за измерване и ние ще се свържем с вас за да уточним детайлите.

Често задавани въпроси за Перголи (click here)

 • Нашите перголи са прост и практичен начин за създаване на сенчесто място на открито, под което можете да седнете и да се отпуснете. Конструкцията позволява на водата да се оттича от улука, така че не е необходимо минимално внимание по отношение на отводняването.
 • Конструкцията се състои от вертикални и хоризонтални опори, които служат едновременно като водачи за движещите се елементи, отводнително устройство за отвеждане на водата от водостока и балкон/веранда, изработени от от алуминии. Към продукт Пергола тук

С прибиращите се перголи на Pergoli.net имате много възможности за приложение. Нашите системи могат да бъдат персонализирани за външни зони с различни размери и форми. Нашите високоадаптивни сенници от UV стабилизиран винил (PVC) осигуряват защита през цялата година и възможност за по-полезно използване на външното пространство. Винилът е специално проектиран да издържа на всякакви атмосферни влияния, като не губи своя цвят или качество.

Автоматизирани Перголи

Автоматизирана, алуминиева конструкция с плосък, наклонен покрив
Ние сме се постарали да направим нашата автоматизирана, алуминиева конструкция с плосък, наклонен покрив най-удобната опция за вашия дом или бизнес. Тя е оборудвана с интегрирана дренажна система, която е инсталирана в предните два крака на конструкцията и е снабдена с автоматизирана система за управление.

Пергола Флат

Пергола създадена за монтиране в открити пространства, независимо дали са необходими за лично уединение или за допълнително пространство за забавление. Преглед на  продукта
Алуминиева перголна конструкция с плосък, наклонен покрив, която е оборудвана с автоматизирана система за управление.
Алуминиева перголна конструкция с плосък, наклонен покрив, която е оборудвана с автоматизирана система за управление. Конструкцията се захваща за фасадата на сградата чрез специални обтегачи, което я прави много стабилна и издръжлива

Пергола висяща

Черпи силата си от своя елегантен дизайн и функционална структура. Тази Пергола ви предлага комфорт на открито по естетичен начин, без да пречи на видимостта ви. Преглед на  продукта
Алуминиева перголна конструкция с две самостоятелни перголи
Алуминиева перголна конструкция с две самостоятелни перголи, с извит, наклонен покрив, които могат да се приберат в центъра на конструкцията. Конструкцията е автоматизирана и оборудвана с интегрирана дренажна система, която е инсталирана в 4-те крака на перголата

Пергола близнак

Структурно независима пергола. Тя осигурява комфортна атмосфера и увеличава обема на пространството, както на закрито, така и на открито.

Преглед на  продукта

Защита от:
zashtito ot

Не позволявайте атмосферните влияния да ви пречат да се наслаждавате на свеж въздух и прекрасните гледки, които предлага откритото пространство. С нашата пергола, ще можете да се наслаждавате на откритото пространство през цялата година, без да се притеснявате за неприятните ефекти на вятъра, дъжда или слънцето.

Нашата пергола е изработена от висококачествени материали, които осигуряват максимална защита от атмосферните влияния. Системата за управление на перголата е напълно автоматизирана. Тя ви дава възможност да я отваряте и затваряте, докато се наслаждавате на своето открито пространство.

Нашата пергола ще ви защити от неблагоприятните ефекти на UV лъчите, които могат да повредят кожата ви. С нея ще можете да се наслаждавате на слънцето, без да се притеснявате за вредните ефекти върху вашето здраве. Осигуряваме достатъчно сянка и защита, когато ви е необходимо.

Нашите перголи са персонализируеми, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Също така, нашите перголи са проектирани и изградени, за да осигурят безопасността на нашите клиенти, заедно с дълготрайната и надеждна функционалност.

Изберете нашата пергола, за да се наслаждавате на откритото пространство през цялата година, без да се притеснявате за неблагоприятните ефекти на атмосферните влияния.

Материал
materiali

Цветове на плат:

sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане

logo__uni

купи на изплащане 0%

Възможни допълнения към Автоматизирана пергола