Зимните градини се предлагат с отваряеми части за вентилация, както и с плъзгащи се врати и витрини тип ͔хармоника, плъзгащи се врати тип фолгсваген, повдигнати плъзгащи се врати ͔Хебешибе или вертикално плъзгащи се врати тип Гилотина.

Зимни Градини

Наслаждавайте се на външната среда през цялата година

     Искате зимната ви градина да изглежда прекрасно през цялата година? Доверете се на Homeplast Engineering, за да ви помогне да постигнете това без усилие. Ние ще проектираме красива зимна градина, която да отговаря на вашия дом и бюджет

      Висококачествените материали като алуминий и стъкло ще направят вашата зимна градина уникално естетична. Направете външната част на дома си, перфектната вътрешна част със системите от pergoli.net

Тип конструкция Зимна Градина

  • Фиксиран покрив
  • Плъзгащ се моторизиран покрив(Пергола)
Максимална ширина. Системата няма много лимитации за ширана. Изготвя се индивидуален проект за всяка градина.
Дебелина на алуминиевия профил, мм 2,8-3,5
Вид боядисване:
  • Прахово
  • Стандартни RAL + 10 оригинални цвята, вкл. мат, текстуриран и металик

Важно е също:

Винаги сме готови да отговорим на вашите въпроси относно дизайна на вашата зимна градина. Нашите специалисти ще ви дадат всички възможности за избор на аксесоари за вашия стъклен покрив, като например довършителни детайли, хидроизолационни детайли, улуци, тенти и др.

галерия от снимки на зимни градини навеси и остъкления

Зимната градина е фантастично допълнение към вашия дом, което добавя стойност и красота.

Можете да превърнете мечтите си в реалност със зимна градина. Тя представлява стъклено разширение на сградата, което ви осигурява повече жизнено пространство. Ако не сте сигурни как да я построите, не се притеснявайте; ние сме тук, за да ви помогнем да го направите! Стъклените пространствата на покрива  ви позволяват да наблюдавате смяната на сезоните, тъй като сте защитени от вятър, дъжд и сняг. Разполагаме с много различни варианти за почти всички вариации и терени. Тази система ще превърне личните ви мечти в реалност.

Гаранционен срок 5 години
 

Време за производство

45  работни дни

вариант 1 зимна градина
МОДЕЛ 1
вариант 2 зимна градина
МОДЕЛ 2
вариант 3 зимна градина
МОДЕЛ 3
pay-tbi