проектира и изграджда

Зимна Градина

Разгледайте Луксозните Зимни Градини от Хоумпласт – Трансформирайте Вашия Дом Сега!

 

Изграждане на Зимна Градина: Качество и Дълготрайнос

какво представлява консткукцията

Изкуствено създадено помещение, което имитира естествената среда на градината, позволявайки ви да се наслаждавате на живота на открито, дори през зимата или в по-студени с лошо време дни. Зимните градини могат да се инсталират като допълнение към частните къщи, тераси и сенници, като предлагат много предимства за техните собственици.

В София има много фирми, които предлагат монтаж на зимни градини, но най-добрите сред тях предлагат остъкления с ПВЦ дограма. ПВЦ дограмата е един от най-добрите избори за остъкляване на зимна градина, тъй като е издръжлива на влага, високи температури и UV лъчи. Това я прави подходяща за използване във всякакви условия на околната среда. 

Зимна градина изградена от алуминии, стъкло и пвц остъкляване
Зимна градина, изградена от висококачествен алуминий, стъкло и ПВЦ остъкляване, предлага комфорт и елегантност през цялата година. Тази структура съчетава силата и издръжливостта на алуминия с енергийната ефективност и топлоизолацията на стъклото и ПВЦ дограмата.

Цени на Зимни Градини: Инвестицията, която си заслужава

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Тип конструкция Зимна Градина

 • Фиксиран покрив
 • Плъзгащ се моторизиран покрив(Пергола)
размери
Максимална ширина. Системата няма лимитации за ширана. Изготвя се индивидуален проект за всяка градина.
Видове
Дебелина на алуминиевия профил, мм 2,8-3,5
 
Вид боядисване
Вид боядисване на конструкцията:
 • Прахово
 • Стандартни са белия цвят и тъмно сив (антрацит). За останали цветове по каталог на RAL цената се умножава х 1.2

Зимна Градина от Ново Поколение: Качество и Стил във Всяка Детайл

Конструкция на Зимна градина

Обикновено е конструкция от алуминий и стъкло, която може да се добави към съществуващата сграда, като например към къща, тераса или кафене. Това е специално дизайнирано пространство, което ви позволява да се наслаждавате на външната атмосфера през зимата, без да се притеснявате от неприятните атмосферни условия като студ, дъжд или сняг.

Зимните градини предлагат уникален и уютен интериор, който може да се използва като зона за отдих, работно пространство, зона за градинарство или където и да е по ваш избор. Те също така могат да бъдат използвани за различни събития или за увеличаване на жилищното пространство на сградата.

Модерен интериор на зимна градина с остъкление, дървен под, множество растения и зона за отдих с телевизор
 • Размер и форма – трябва да определите размера и формата на зимната градина в зависимост от наличното пространство и вашите нужди.

 • Материали – изберете зимна градина, изработена от висококачествени материали, като стъкло и алуминий, които са устойчиви на атмосферни влияния и ще ви осигурят дълготрайна употреба.

 • Изолация – изберете зимна градина с добра изолация, за да задържа топлината през зимата и да ви позволи да използвате пространството през цялата година.

 • Изработка и монтаж – изберете квалифицирана фирма за изработка и монтаж на зимна градина, за да се гарантира качествен резултат и дълготрайна употреба. Нашия опит и реализирани обекти ви го гарантира!

 • Във възрастта на бързия живот и градската среда, много хора търсят начин да се откъснат от напрежението на градския живот и да създадат уютно и удобно място за отдих.
 • Един от най-добрите начини да се направи това е чрез монтаж на зимна градина на вашата тераса.
 • Монтажът на зимна градина в София с ПВЦ дограма е отличен начин да създадете допълнително пространство във вашия дом, където можете да се отпуснете и да се насладите на прекрасната градина през цялата година.
 • Накрая, е важно да отбележим, че монтажът на зимна градина с ПВЦ дограма е един от най-добрите начини да се увеличи стойността на вашата къща.
Стилна зимна градина с остъклени стени, съвременно обзаведена с растения и уютна мека мебел.

Превръщането на мечтите за зимна градина в реалност може да се осъществи, като следвате следните стъпки:

Определете каква зимна градина желаете 

 • Размера, формата и функциите, които искате вашата зимна градина да има, като например място за отдих, работно пространство или зона за градинарство.
 • Изберете качествен изпълнител – търсете квалифицирана фирма като Хоумпласт Инженеринг, която може да изработи и монтира зимната градина, като се уверите, че разполага с нужните умения и опит.
 • Изберете подходящи материали – изберете висококачествени материали, като стъкло и алуминий, които са устойчиви на атмосферни влияния и ще ви осигурят дълготрайна употреба.

Изграждане на Зимна Градина: Стъпки и Процес

Изберете подходящо място за Вашата Зимна градина

 • Определете най-подходящото място за поставянето на зимната градина, като вземете предвид ориентацията, насочеността към слънцето и възможността за изглед.
 • Планирайте допълнителни функции – за да направите зимната градина по-функционална и уютна, можете да добавите допълнителни елементи като отопление, осветление, мебели и декорации.
 • Следвайте процеса на изработка и монтаж на зимната градина, като се консултирате редовно с изпълнителя, за да се уверите, че всичко е в съответствие с вашите изисквания и мечти.
Снимка на Зимна градина в двор на къща. Лукозна градина с безпрофилно плъзгане и автоматизирана пергола

Поддръжка на Зимната Градина: Съвети за Целогодишна Красота

Зимната градина е не просто добавка към вашия дом;

 • Тя е магическо място, където природата и уютът се срещат. Изграждането на зимна градина е процес, който изисква внимание към детайла, планиране и креативност.
 • Заедно ще преминим през стъпките, които трябва да следвате, за да създадете своя собствена оазис на спокойствие

Иновативни Решения за Зимна Градина - Съвременни и Ефективни Конструкции

Зимната градина е фантастично допълнение към вашия дом, което добавя стойност и красота.

 • Искате зимната ви градина да изглежда прекрасно през цялата година? Доверете се на Хоумпласт Инженеринг, за да ви помогне да постигнете това без усилие.
 • Проектираме красива зимна градина, която да отговаря на вашия дом и бюджет.
 • Висококачествените материали като алуминий и стъкло ще направят вашата зимна градина уникално естетична.
Вътрешен изглед на зимна градина с алуминиева конструкция, показващ заснежен двор през безпрофилно остъкляване
Вътрешен изглед на зимна градина с алуминиева конструкция, показващ заснежен двор през безпрофилно остъкляване
Зимна градина с алуминиева конструкция прикрепена към жилищна сграда, покрита със зимен сняг.
Снимката показва уютна зимна градина с прозрачни стени и покрив, която предлага ясна гледка към заснежения градински пейзаж отвън, подчертавайки светлото и просторно вътрешно пространство.

Гаранция

verified_user_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48
Гаранционен срок 5 години
 
Време за производство

Време за производство и монтаж до 45  работни дни

Открийте елегантността на луксозно обзаведените зимни градини от Хоумпласт Инженеринг. Поглезете сетивата си с изискан дизайн и висококачествени материали.Започнете трансформацията на Вашия дом в оазис на лукса!

При поръчването на Зимна градина е важно да следвате няколко стъпки, за да се уверите, че получавате точно това, което желаете!

looks_oneОпределете Вашите Изисквания за Зимна градина:

 • Размери и форма: Определете желаните размери и форма на вашата зимна градина;
 • Материали: Изберете подходящите материали за вашата зимна градина. Разгледайте различни опции като стъкло, поликарбонат, алуминий и дърво и преценете кое от тях отговаря най-добре на вашия вкус и изисквания;
 • Дизайн и стил: Размислете за дизайна и стила на вашата зимна градина. Искате ли модерен, класически, минималистичен или друг стил?

looks_twoИзпратете Запитване:

 • Ако е възможно, прикачете снимки или чертежи, които да подкрепят представата ви за желаната зимна градина.
 • Кажете ни допълнителна информация, която считате за полезна или релевантна за проекта ви.
 • Използвани материали (стъкло, поликарбонат, алуминий, дърво автоматизирана пергола и др.)

looks_3

Среща с Консултант:

Ако сте съгласни с първоначалната оферта, може да бъде организирана среща с наш консултант, който може да ви посети на място, за да измери точно пространството и да предложи оптимални решения според вашите нужди.

looks_4Визуализация и Потвърждение на Поръчката:

 • Подписване на договора за поръчка: Ще бъде изготвен писмен договор, който ще обхваща всички детайли и условия на вашата поръчка. Прочетете го внимателно и уверете се, че сте съгласни с всички изисквания и спецификации, както и с уговорените цени и срокове.

 • Визуализация на проекта: Преди потвърждение на поръчката и получаване на необходимите плащания, ще получите илюстрована визуализация на вашата зимна градина. Това ще ви помогне да си представите окончателния резултат и да уверите, че отговаря на вашите очаквания и изисквания.

looks_5

Монтаж:

След производство на вашата Зимна градина, наш екип ще доиде на място, за да извърши професионален монтаж.

looks_6

Следпродажбено Обслужване:

Ако имате каквито и да било въпроси или проблеми след монтажа, нашият екип е на разположение да ви помогне.

Конструкция на зимна градина с кафяви алуминиеви рамки и прозрачни стъклени панели, разположена в градински пространство.
МОДЕЛ 1
Зимна градина със зелени алуминиеви рамки и стъклени стени, установена сред зелена трева.
МОДЕЛ 2
Конструкция на зимна градина с тъмнокафяви рамки и безрамково стъкло, разположена върху тревна подложка.
МОДЕЛ 3

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Клиентите за нас

ВИДЕО ОТ НАШАТА РАБОТА