Зимните градини се предлагат с отваряеми части за вентилация, както и с плъзгащи се врати и витрини тип ͔хармоника, плъзгащи се врати тип фолгсваген, повдигнати плъзгащи се врати ͔Хебешибе или вертикално плъзгащи се врати тип Гилотина.

Зимни Градини

Наслаждавайте се на външната среда през цялата година

Зимна градина изградена от алуминии, стъкло и пвц остъкляване
Зимна градина, изградена от висококачествен алуминий, стъкло и ПВЦ остъкляване, предлага комфорт и елегантност през цялата година. Тази структура съчетава силата и издръжливостта на алуминия с енергийната ефективност и топлоизолацията на стъклото и ПВЦ дограмата.

какво представлява консткукцията Какво е Зимната градина?

Изкуствено създадено помещение, което имитира естествената среда на градината, позволявайки ви да се наслаждавате на живота на открито, дори през зимата или в по-студени с лошо време дни. Зимните градини могат да се инсталират като допълнение към частните къщи, тераси и сенници, като предлагат много предимства за техните собственици.

София, кв. Дружба зимна градина на тераса_1 В София има много фирми, които предлагат монтаж на зимни градини, но най-добрите сред тях предлагат остъкления с ПВЦ дограма. ПВЦ дограмата е един от най-добрите избори за остъкляване на зимна градина, тъй като е издръжлива на влага, високи температури и UV лъчи. Това я прави подходяща за използване във всякакви условия на околната среда. 

Зимната градина е фантастично допълнение към вашия дом, което добавя стойност и красота.

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане с  logo__uni

 • Искате зимната ви градина да изглежда прекрасно през цялата година? Доверете се на Homeplast Engineering, за да ви помогне да постигнете това без усилие. Ние ще проектираме красива зимна градина, която да отговаря на вашия дом и бюджет

София, кв. Дружба - Зимна градина на тераса

 • Висококачествените материали като алуминий и стъкло ще направят вашата зимна градина уникално естетична. Направете външната част на дома си, перфектната вътрешна част със системите от pergoli.net
телефон Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

tab_group_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 Тип конструкция Зимна Градина

 • Фиксиран покрив
 • Плъзгащ се моторизиран покрив(Пергола)
размери
Максимална ширина. Системата няма много лимитации за ширана. Изготвя се индивидуален проект за всяка градина.
Видове
Дебелина на алуминиевия профил, мм 2,8-3,5
 
Вид боядисване
Вид боядисване на конструкцията:
 • Прахово
 • Стандартни RAL + 10 оригинални цвята, вкл. мат, текстуриран и металик

Конструкция на Зимна градина

Обикновено е конструкция от алуминий и стъкло, която може да се добави към съществуващата сграда, като например към къща, тераса или кафене. Това е специално дизайнирано пространство, което ви позволява да се наслаждавате на външната атмосфера през зимата, без да се притеснявате от неприятните атмосферни условия като студ, дъжд или сняг.

Зимна градина остъклена с алуминиево плъзгане

Зимните градини предлагат уникален и уютен интериор, който може да се използва като зона за отдих, работно пространство, зона за градинарство или където и да е по ваш избор. Те също така могат да бъдат използвани за различни събития или за увеличаване на жилищното пространство на сградата.

Зимните градини

Изключително популярни при нашите климатични условия, където сезоните са дълги и студени, като ви позволяват да се наслаждавате на природа през цялата година. Те предоставят идеалната възможност да преобразите вашето пространство в едно топло и уютно място, където можете да се релаксирате и да се забавлявате със своите близки и приятели.

Зимна градина – Безпрофилно остъклена
Безпрофилното остъкляване е изключително подходящо за зимни градини, тъй като позволява максимално използване на светлината и топлината от слънцето.
Зимна градина – Безпрофилно остъклена
Безпрофилното остъкляване е изключително подходящо за зимни градини, тъй като позволява максимално използване на светлината и топлината от слънцето.

характеристики При избора на зимна градина е важно да вземете предвид няколко фактора, като:

 • Размер и форма – трябва да определите размера и формата на зимната градина в зависимост от наличното пространство и вашите нужди.

 • Материали – изберете зимна градина, изработена от висококачествени материали, като стъкло и алуминий, които са устойчиви на атмосферни влияния и ще ви осигурят дълготрайна употреба.

 • Изолация – изберете зимна градина с добра изолация, за да задържа топлината през зимата и да ви позволи да използвате пространството през цялата година.

 • Вентилация – уверете се, че зимната градина разполага с достатъчна вентилация, за да може да се регулира температурата и да се предотврати кондензацията.

 • Изработка и монтаж – изберете квалифицирана фирма за изработка и монтаж на зимна градина, за да се гарантира качествен резултат и дълготрайна употреба. Нашия опит и реализирани обекти ви го гарантира!

Превръщането на мечтите за зимна градина в реалност може да се осъществи, като следвате следните стъпки:

 • Определете каква зимна градина желаете – определете размера, формата и функциите, които искате вашата зимна градина да има, като например място за отдих, работно пространство или зона за градинарство.

 • Изберете качествен изпълнител – търсете квалифицирана фирма, която може да изработи и монтира зимната градина, като се уверите, че разполага с нужните умения и опит.

 • Изберете подходящи материали – изберете висококачествени материали, като стъкло и алуминий, които са устойчиви на атмосферни влияния и ще ви осигурят дълготрайна употреба.

 • Изберете подходящо място – определете най-подходящото място за поставянето на зимната градина, като вземете предвид ориентацията, насочеността към слънцето и възможността за изглед.

 • Планирайте допълнителни функции – за да направите зимната градина по-функционална и уютна, можете да добавите допълнителни елементи като отопление, осветление, мебели и декорации.

 • Следвайте процеса – следвайте процеса на изработка и монтаж на зимната градина, като се консултирате редовно с изпълнителя, за да се уверите, че всичко е в съответствие с вашите изисквания и мечти.

След като следвате тези стъпки, вие ще можете да превърнете мечтите си за зимна градина в реалност и да се наслаждавате на топлотата и уюта на вашето ново пространство.

verified_user_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48
Гаранционен срок 5 години
 
Време за производство

Време за производство 45  работни дни

форма запитване Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

 • Във възрастта на бързия живот и градската среда, много хора търсят начин да се откъснат от напрежението на градския живот и да създадат уютно и удобно място за отдих. Един от най-добрите начини да се направи това е чрез монтаж на зимна градина на вашата тераса.
 • Монтажът на зимна градина в София с ПВЦ дограма е отличен начин да създадете допълнително пространство във вашия дом, където можете да се отпуснете и да се насладите на прекрасната градина през цялата година.
 • Накрая, е важно да отбележим, че монтажът на зимна градина с ПВЦ дограма е един от най-добрите начини да се увеличи стойността на вашата къща
Зимна градина монтирана в Банкя
галерия от снимки на зимни градини навеси и остъкления

При поръчването на Зимна градина е важно да следвате няколко стъпки, за да се уверите, че получавате точно това, което желаете!

Осигурете си проектиране, изработка и професионален монтаж на Зимна градина в София, Пловдив, Благоевград, Сандански, Солун и прилежащите им региони – свържете се с нас сега и ни ангажирайте с реализацията на вашите проекти.

looks_one Определете Вашите Изисквания за Зимна градина:

 

 • Размери и форма: Определете желаните размери и форма на вашата зимна градина;
 • Материали: Изберете подходящите материали за вашата зимна градина. Разгледайте различни опции като стъкло, поликарбонат, алуминий и дърво и преценете кое от тях отговаря най-добре на вашия вкус и изисквания;
 • Дизайн и стил: Размислете за дизайна и стила на вашата зимна градина. Искате ли модерен, класически, минималистичен или друг стил?

looks_two Изпратете Запитване:

 

 • Ако е възможно, прикачете снимки или чертежи, които да подкрепят представата ви за желаната зимна градина.
 • Кажете ни допълнителна информация, която считате за полезна или релевантна за проекта ви.
 • Използвани материали (стъкло, поликарбонат, алуминий, дърво автоматизирана пергола и др.)

looks_3

Среща с Консултант:

 

Ако сте съгласни с първоначалната оферта, може да бъде организирана среща с наш консултант, който може да ви посети на място, за да измери точно пространството и да предложи оптимални решения според вашите нужди.

looks_4 Визуализация и Потвърждение на Поръчката:

 • Подписване на договора за поръчка: Ще бъде изготвен писмен договор, който ще обхваща всички детайли и условия на вашата поръчка. Прочетете го внимателно и уверете се, че сте съгласни с всички изисквания и спецификации, както и с уговорените цени и срокове.

 • Визуализация на проекта: Преди потвърждение на поръчката и получаване на необходимите плащания, ще получите илюстрована визуализация на вашата зимна градина. Това ще ви помогне да си представите окончателния резултат и да уверите, че отговаря на вашите очаквания и изисквания.

Тази визуализация представя илюстриран образ на предстоящата зимна градина, която ще ви помогне да си представите как точно ще изглежда в крайна сметка.

looks_5

Монтаж:

 

След производство на вашата Зимна градина, наш екип ще доиде на място, за да извърши професионален монтаж.

 

looks_6

Следпродажбено Обслужване:

Ако имате каквито и да било въпроси или проблеми след монтажа, нашият екип е на разположение да ви помогне.

вариант 1 зимна градина
МОДЕЛ 1
вариант 2 зимна градина
МОДЕЛ 2
вариант 3 зимна градина
МОДЕЛ 3
телефон Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

ВИДЕО ОТ НАШАТА РАБОТА

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане с  logo__uni

купи на изплащане 0%