Зимните градини се предлагат с отваряеми части за вентилация, както и с плъзгащи се врати и витрини тип ͔хармоника, плъзгащи се врати тип фолгсваген, повдигнати плъзгащи се врати ͔Хебешибе или вертикално плъзгащи се врати тип Гилотина.

Зимни Градини

Наслаждавайте се на външната среда през цялата година

Какво е Зимната градина?

Изкуствено създадено помещение, което имитира естествената среда на градината, позволявайки ви да се наслаждавате на живота на открито, дори през зимата или в по-студени с лошо време дни. Зимните градини могат да се инсталират като допълнение към частните къщи, тераси и сенници, като предлагат много предимства за техните собственици.

 • Искате зимната ви градина да изглежда прекрасно през цялата година? Доверете се на Homeplast Engineering, за да ви помогне да постигнете това без усилие. Ние ще проектираме красива зимна градина, която да отговаря на вашия дом и бюджет
 • Висококачествените материали като алуминий и стъкло ще направят вашата зимна градина уникално естетична. Направете външната част на дома си, перфектната вътрешна част със системите от pergoli.net

Зимната градина е фантастично допълнение към вашия дом, което добавя стойност и красота.

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане с  logo__uni

Зимна градина – Безпрофилно остъклена
Безпрофилното остъкляване е изключително подходящо за зимни градини, тъй като позволява максимално използване на светлината и топлината от слънцето.

Тип конструкция Зимна Градина

 • Фиксиран покрив
 • Плъзгащ се моторизиран покрив(Пергола)
Максимална ширина. Системата няма много лимитации за ширана. Изготвя се индивидуален проект за всяка градина.
Дебелина на алуминиевия профил, мм 2,8-3,5
Вид боядисване:
 • Прахово
 • Стандартни RAL + 10 оригинални цвята, вкл. мат, текстуриран и металик

Конструкция на Зимна градина

Обикновено е конструкция от алуминий и стъкло, която може да се добави към съществуващата сграда, като например към къща, тераса или кафене. Това е специално дизайнирано пространство, което ви позволява да се наслаждавате на външната атмосфера през зимата, без да се притеснявате от неприятните атмосферни условия като студ, дъжд или сняг.

Зимните градини предлагат уникален и уютен интериор, който може да се използва като зона за отдих, работно пространство, зона за градинарство или където и да е по ваш избор. Те също така могат да бъдат използвани за различни събития или за увеличаване на жилищното пространство на сградата.

Зимните градини

Изключително популярни при нашите климатични условия, където сезоните са дълги и студени, като ви позволяват да се наслаждавате на природа през цялата година. Те предоставят идеалната възможност да преобразите вашето пространство в едно топло и уютно място, където можете да се релаксирате и да се забавлявате със своите близки и приятели.

Зимна градина – Безпрофилно остъклена
Безпрофилното остъкляване е изключително подходящо за зимни градини, тъй като позволява максимално използване на светлината и топлината от слънцето.

При избора на зимна градина е важно да вземете предвид няколко фактора, като:

 • Размер и форма – трябва да определите размера и формата на зимната градина в зависимост от наличното пространство и вашите нужди.

 • Материали – изберете зимна градина, изработена от висококачествени материали, като стъкло и алуминий, които са устойчиви на атмосферни влияния и ще ви осигурят дълготрайна употреба.

 • Изолация – изберете зимна градина с добра изолация, за да задържа топлината през зимата и да ви позволи да използвате пространството през цялата година.

 • Вентилация – уверете се, че зимната градина разполага с достатъчна вентилация, за да може да се регулира температурата и да се предотврати кондензацията.

 • Изработка и монтаж – изберете квалифицирана фирма за изработка и монтаж на зимна градина, за да се гарантира качествен резултат и дълготрайна употреба. Нашия опит и реализирани обекти ви го гарантира!

Превръщането на мечтите за зимна градина в реалност може да се осъществи, като следвате следните стъпки:

 • Определете каква зимна градина желаете – определете размера, формата и функциите, които искате вашата зимна градина да има, като например място за отдих, работно пространство или зона за градинарство.

 • Изберете качествен изпълнител – търсете квалифицирана фирма, която може да изработи и монтира зимната градина, като се уверите, че разполага с нужните умения и опит.

 • Изберете подходящи материали – изберете висококачествени материали, като стъкло и алуминий, които са устойчиви на атмосферни влияния и ще ви осигурят дълготрайна употреба.

 • Изберете подходящо място – определете най-подходящото място за поставянето на зимната градина, като вземете предвид ориентацията, насочеността към слънцето и възможността за изглед.

 • Планирайте допълнителни функции – за да направите зимната градина по-функционална и уютна, можете да добавите допълнителни елементи като отопление, осветление, мебели и декорации.

 • Следвайте процеса – следвайте процеса на изработка и монтаж на зимната градина, като се консултирате редовно с изпълнителя, за да се уверите, че всичко е в съответствие с вашите изисквания и мечти.

След като следвате тези стъпки, вие ще можете да превърнете мечтите си за зимна градина в реалност и да се наслаждавате на топлотата и уюта на вашето ново пространство.

Гаранционен срок 5 години
 

Време за производство 45  работни дни

Зимна градина монтирана в Банкя
галерия от снимки на зимни градини навеси и остъкления
изцяло онлайн запитване за оферта

Бърз и лесен начин да започнете процеса на получаване на персонализирана оферта!

заявка за измерване

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта

запитване за размери

Бърз и лесен начин да започнете процеса на получаване на персонализирана оферта!

размери

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта

вариант 1 зимна градина
МОДЕЛ 1
вариант 2 зимна градина
МОДЕЛ 2
вариант 3 зимна градина
МОДЕЛ 3

ВИДЕО ОТ НАШАТА РАБОТА

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане с  logo__uni

pay-tbi