Навес на топ цени ➤ pergoli.net ➤ Прозрачният стъклен покрив днес е много търсен, въпреки че е на пазара отскоро. Той е добра зона за отдих извън стаята, представляваща страстта на всички собственици на имоти.

Той е добра зона за отдих извън стаята, представляваща страстта на всички собственици на имоти. На всички модерни къщи тази зона е задължителна. Стъкленият покрив предлага естествена светлина и вентилация за вашия дом и ви дава възможност да се наслаждавате на красиви гледки към природата. 

pergoli.net

Характеристики и функции на навеса

Най-важното при избора на навес за вашия дом е, че той не трябва да протича дори при проливни дъждове или „камъни“ от градушка, които удрят покрива. Триплекса(стъклото) ще ви предпази от градушка и ще ви помогне да задържите водата вън от терасата

Всеки сезон
Всеки сезон
Предпазва от слънце
Предпазва от UV лъчи при високоенергийно стъкло
Водонепропусклива
Водонепропусклива
Срещу неблагоприятни атмосферни влиания
Срещу неблагоприятни атмосферни влиания

Стъкленият навес е модерна тенденция, която е популярна вече повече от десетина години. Той е много интересен елемент от дизайна на сградата, който може да се използва по много начини.

Стъкленият покрив може да се използва като слънчев панел или като фасада на сградата. Предимството на този вид покрив е, че ви позволява да създадете отворено пространство във вътрешността на стаята или къщата.

Освен това Навеса ще ви позволи да имате едно голямо помещение в къщата си с прозорци и стъклени стени. А ако сте привърженици на минималистичния интериорен дизайн, то този тип покрив може да бъде идеален за вас!

Гаранционен срок 5 години
 
Време за производство 30 работни дни

Повече за Навеси