Навес на топ цени ➤ pergoli.net ➤ Прозрачният стъклен покрив днес е много търсен, въпреки че е на пазара отскоро. Той е добра зона за отдих извън стаята, представляваща страстта на всички собственици на имоти.

Навеси за максимално удоволствие от външната среда през всички сезони

характеристики Навесът е конструкция, която се поставя външно от главния вход на дома или на друга строителна сграда с цел да осигури защита от слънцето и дъжда. Навесите могат да бъдат изработени от различни материали, като метал, дърво или PVC, и могат да бъдат с различни форми и размери в зависимост от конкретните ви нужди.

Той е добра зона за отдих извън стаята, представляваща страстта на всички собственици на имоти. На всички модерни къщи тази зона е задължителна. Стъкленият покрив предлага естествена светлина и вентилация за вашия дом и ви дава възможност да се наслаждавате на красиви гледки към природата.

характеристики Най-важното при избора на навес за вашия дом е, че той не трябва да протича дори при проливни дъждове или „камъни“ от градушка, които удрят покрива. Триплекса(стъклото) ще ви предпази от градушка и ще ви помогне да задържите водата вън от терасата

  • Защита от външни влияния: Навесът от алуминий и стъкло ще ви предпази от дъжд, сняг и слънчеви лъчи, като в същото време ще позволи на светлината да проникне в пространството. Това ще ви позволи да се наслаждавате на външното пространство на вашия дом, без да се притеснявате от външните условия.

характеристики Превръщането на навеса в зимна градина представлява процес на модернизация и адаптация на откритото пространство, така че да може да се използва през цялата година. Това включва добавяне на изолационни материали, безпрофилно остъкляване или пвц остъкляване, както и подходящо отопление и вентилация.

Така трансформираната зона съчетава светлината и простора на откритото пространство с уютната и топла атмосфера на зимна градина, идеална за отдих, развлечения или работа във всеки сезон.

Навес от дърво на тераса на вила
Навесът от дърво осигурява естествена красота и топлина, като същевременно защитава от слънцето и дъжда.

характеристики Дървените навеси са естествени и екологични конструкции, изработени от дървесни материали, които предоставят защита и сянка за открити пространства като градини, тераси или дворове. Те се отличават с традиционен и уютен дизайн, който се вписва хармонично в околната среда.

Дървените навеси са издръжливи и лесни за поддръжка, при условие че се третират с подходящи пропитки и лакове. Те предлагат разнообразие от стилове и форми, които могат да се адаптират според архитектурата на дома или предпочитанията на собственика.

телефон Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

pergoli.net

Функции на навеса

характеристики Навесът от алуминий и стъкло е много полезен и функционален елемент във външното пространство на вашия дом. Той може да има няколко функции, които ще направят вашия живот по-лесен и приятен:

  • Удобство: Навесът от алуминий и стъкло е лесен за почистване, което го прави много удобен и функционален елемент на вашата тераса.

  • Естетическо излъчване: Навесът от алуминий и стъкло може да придаде модерен и елегантен вид на вашата градина, като в същото време подчертава красотата на околната природа. Той може да бъде персонализиран и приспособен към вашите нужди и желания.

  • Повишаване на стойността на имота: Навесът от алуминий и стъкло може да повиши стойността на вашата имот, като добавя нова функционалност и естетика към външното пространство. Той може да бъде използван за различни цели, като например за зона за отдих, градински бар или място за грил.

Тези функции на навеса от алуминий и стъкло правят го много полезен и ефективен елемент във външното пространство на вашия дом. Той не само предлага защита от външни влияния, но и добавя нова функционалност и естетика

Всеки сезон
Всеки сезон
Предпазва от слънце
Предпазва от UV лъчи при високоенергийно стъкло
Водонепропусклива
Водонепропусклива
Срещу неблагоприятни атмосферни влиания
Срещу неблагоприятни атмосферни влиания
телефон Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

Всеки сезон
Всеки сезон
Дистанцеонно управление
Дистанцеонно управление
Подменящо се осветление
Димируеми LED лампи
Водонепропусклива
Водонепропусклива
Срещу неблагоприятни атмосферни влиания
Устоява на лошото време
Предпазва от слънце
Предпазва от слънце

Алуминиеви и Стъклени Навеси: Модернизъм и Прозрачност за Вашия Двор

Стъкленият навес е модерна тенденция, която е популярна вече повече от десетина години. Той е много интересен елемент от дизайна на сградата, който може да се използва по много начини.

Стъкленият покрив може да се използва като слънчев панел или като фасада на сградата. Предимството на този вид покрив е, че ви позволява да създадете отворено пространство във вътрешността на стаята или къщата.

Освен това Навеса ще ви позволи да имате едно голямо помещение в къщата си с прозорци и стъклени стени. А ако сте привърженици на минималистичния интериорен дизайн, то този тип покрив може да бъде идеален за вас!

verified_user_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48
Гаранционен срок 5 години
 
Време за производство
Време за производство  до 45 работни дни
Снимка на навес от алуминий със стъкло триплекс, изработен в модерен и елегантен дизайн
Тази снимка представя модерен алуминиев навес с монтаж в гр. София, който е оборудван с издръжливо стъкло триплекс. Навесът е изработен от висококачествени материали, което го прави изключително здрав и устойчив на всякакви атмосферни условия. Със своята елегантна визия и функционалност, алуминиевият навес е перфектното решение за обзавеждане на вашето открито пространство в града.
Това е снимка на стилно и функционално алуминиев навес с монтаж в гр. София. Навесът е оборудван с качествено стъкло триплекс, което предлага безопасност и защита от атмосферни влияния. Със своята здрава конструкция, алуминиевият навес е идеално решение за покриване на тераси и градини, като осигурява уют и комфорт за вашето открито пространство.
Снимка на навес от алуминий със стъкло триплекс, изработен в модерен и елегантен дизайн
Това е снимка на стилен алуминиев навес с монтаж в гр. Банкя. Навесът е оборудван с качествено стъкло триплекс, което предлага безопасност и издръжливост. Със своята лека конструкция, алуминиевият навес е идеално решение за покриване на вашия открит пространство и предлага комфорт и уют за вашето семейство и гости.
Елегантен алуминиев навес със здраво стъкло триплекс
Тази снимка представя стилен алуминиев навес с монтаж в кв. Манастирски ливади, София, оборудван с висококачествено стъкло триплекс и LED осветление. Навесът е изработен от висококачествени материали, което го прави устойчив на всякакви атмосферни условия и изключително здрав. LED осветлението придава модерна визия и функционалност на алуминиевия навес, като в същото време предлага приятна атмосфера и комфорт за вашето открито пространство

Повече за Навеси

Терасата или градината, в зависимост от системата на изграждане и площта, със сигурност са едно от най-важните решения в декорацията на всяко жилище. Тя е добра зона за отдих извън стаята, представляваща страстта на всички собственици на имоти. На всички съвременни къщи тази зона е задължителна. Стъкленият покрив предлага естествена светлина и вентилация за вашия дом и ви позволява да се наслаждавате на красиви гледки към природата.

Навесите за тераси ще ви позволят да се наслаждавате на красотата на въздух, като същевременно сте защитени от слънцето и други метеорологични условия. Навесите за тераси ви позволяват да защитите мебелите, играчките и домашните си любимци на терасите.

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане с  logo__uni

купи на изплащане 0%