Остъкляване, подобряващо функционалността и естетиката на жилището
Безпрофилно остъкляване на тераси

Плъзгащите стъклени системи за остъкляване са стъклена система от ново поколение, която може да се монтира във всяко пространство и се плъзга хоризонтално.

Преглед на  продукта

Остъкляване гилотина
Остъкляване гилотина

Гилотинните стъклени системи са моторизирани вертикално движещи се стъклени системи, които могат да се използват през всички сезони

Преглед на  продукта

Ветроупорни завеси
Ветроупорни завеси

Ветроупорните завеси се движат  вертикално и се използват предимно за намаляване на слънцето и вятъра.

Преглед на  продукта

остъкляване на тераси тип хармоника
Остъкляване на тераси тип хармоника

Стъклената хармоника е хоризонтално плъзгаща се система за остъкляване. Крилата се събират под формата на хармоника в единия края на пространството

Преглед на  продукта

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Остъкляване

как даКак да остъклим терасата?

Видове безпрофилно остъкляване подходящи за веранди и балкони. При затварянето на тераси се използват различни стъклените системи – както вертикално, така и хоризонтално. Те са незаменими и допълващи елементи към Перголи, Стъклени навеси и Зимни градини. 

остъкляванеОстъкляването на терасата може да промени изцяло външния вид на дома ви.

Съществуват много видове остъкляване, но безпрофилното остъкляване е изключително популярно, тъй като предлага максимална прозрачност и изисква минимална поддръжка.

Безпрофилно стъклено плъзгане и Стъклена хармоника са системи за остъкляване които са най-често използваните видове, тъй като позволяват максимално използване на пространството на терасата и предпазват от атмосферни влияния.

Фиксираните стъклени панели и комбинираното остъкляване също могат да бъдат подходящи за определени нужди и дизайн. Независимо от избора на остъкляване, той може да предостави допълнителна защита на терасата и да я превърне в едно пространство за отдих и удобство в дома ви.

Видео от нашата работа

Ако искате да остъклите вашата тераса, ние ви предлагаме широка гама от услуги за вашия дом или бизнес. Независимо дали се нуждаете от гилотина за остъкляване или от профилно остъкляване, ние разполагаме с това, което ви е необходимо, за да сте сигурни, че получавате решението, което тъсрите за да получите комфортна и безопасна среда. Можем също така да осигурим ветроустойчиви завеси, които ще ви предпазят от вятъра и дъжда, като същевременно ще запазят светлината.

характеристикиОстъкляването на терасата може да предостави редица предимства.

като например защита от вятър, дъжд и други атмосферни влияния, увеличаване на жилищното пространство и подобряване на енергийната ефективност на жилището. Ето някои от най-важните неща, които трябва да знаете, когато решите да остъклявате терасата си:

  1. Избор на правилния материал – Остъкляването на терасата може да се извърши с помощта на различни материали, като стъкло, поликарбонат, акрил и др. Трябва да изберете материал, който отговаря на вашите нужди и бюджет.

  2. Избор на правилната система за остъкляване – Съществуват множество системи за остъкляване на тераса, като например фиксирани, разгъваеми, плъзгащи се и др. Изборът на системата за остъкляване зависи от вашите нужди и предпочитания.

  3. Размер на стъклата – Размерът на стъклата за остъкляване на тераса е много важен фактор. Трябва да се вземе предвид размера на терасата и структурата на сградата.

Остъкляване на тераса в Пловдив - надеждни и ефективни решения от нашия екип

Качество на стъклата – Качеството на стъклата за остъкляване на тераса е от съществено значение. Трябва да изберете стъкла, които са устойчиви на удари и имат добра топлоизолация.

Избор на профили за остъкляване – Профилите за остъкляване трябва да са здрави и издръжливи, за да издържат на теглото на стъклата и да предпазват от въздействието на атмосферните условия.

Проектиране на остъкляването – Правилното проектиране на остъкляването е ключов фактор за успешната му реализация. Трябва да се вземат предвид всички фактори, свързани с терасата и струк

Може да посетите и нашия шоурум в гр. Пловдив за да поръчате остъкляване на тераса

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане

logo__uni

купи на изплащане 0%