ostaklyavane
Безпрофилно остъкляване на тераси

Плъзгащите стъклени системи за остъкляване са стъклена система от ново поколение, която може да се монтира във всяко пространство и се плъзга хоризонтално.

Преглед на  продукта

Остъкляване гилотина
Остъкляване гилотина

Гилотинните стъклени системи са моторизирани вертикално движещи се стъклени системи, които могат да се използват през всички сезони

Преглед на  продукта

Ветроупорни завеси
Ветроупорни завеси

Ветроупорните завеси се движат  вертикално и се използват предимно за намаляване на слънцето и вятъра.

Преглед на  продукта

остъкляване на тераси тип хармоника
Остъкляване на тераси тип хармоника

Стъклената хармоника е хоризонтално плъзгаща се система за остъкляване. Крилата се събират под формата на хармоника в единия края на пространството

Преглед на  продукта

Как да остъклим терасата? Видове безпрофилно остъкляване подходящи за веранди и балкони. При затварянето на тераси се използват различни стъклените системи – както вертикално, така и хоризонтално. Те са незаменими и допълващи елементи към Перголи, Стъклени навеси и Зимни градини. 

Ако искате да остъклите вашата тераса, ние ви предлагаме широка гама от услуги за вашия дом или бизнес. Независимо дали се нуждаете от гилотина за остъкляване или от профилно остъкляване, ние разполагаме с това, което ви е необходимо, за да сте сигурни, че получавате решението, което тъсрите за да получите комфортна и безопасна среда. Можем също така да осигурим ветроустойчиви завеси, които ще ви предпазят от вятъра и дъжда, като същевременно ще запазят светлината.