Ветроупорни завеси

Ветрозащитни завеси / zip системи. Работят вертикално и се прилагат специално за намаляване на слънцето. Със своя прост и елегантен дизайн те може да бъде интегриран във всички системи Перголи, Навеси или Зимни градини. Със специални алтернативи на платове се постига уникална хармония в пространствата.

⬇️ 

 

Ветроупорна завеса за тераса

заявка по телефон на Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

Системите за завеси ZIP са масово предпочитани напоследък сред продуктите за контрол на слънчевата светлина и за това има основателна причина.Цената на тези сенници е по ниска сравнена със стандартен балконски сенник.

kasetachen vetrouporen sennik

Те ви предпазват от силната слънчева светлина, като същевременно ви позволяват да се наслаждавате на гледката си, без да я затъмняват или закриват. Благодарение на специалната материя, използвана в сесника, тя блокира топлината и не позволява навлизането ѝв помещението. По този начин тя играе водеща роля за енергийната ефективност на вашия дом. Тя е изработена от устойчив на атмосферни влияния плат, така че може да ви предпази от слънце, вятър и дъжд. Освен това няма никакви пролуки между панелите, така че не е нужно да се притеснявате, че ще нахлуят буболечки!

vetrouporni zavesi

Искане на информация

Ветроупорната завеса за тераса е специално проектирана завеса, която се поставя на открити тераси и има за цел да предпази от вятър, дъжд и други атмосферни влияния. Тя може да бъде направена от различни материали, като полиестер, PVC или мрежест плат, който позволява пропускането на светлина.

Ветроупорната завеса за тераса може да се монтира в различни форми и размери, в зависимост от нуждите и предпочитанията на клиента. Така може да се постигне пълна или частична защита на терасата, като същевременно се запазва видимостта и природната осветеност на пространството.

Тези завеси могат да се управляват с помощта на ръчна или електрическа система, която позволява да се регулира степента на защита в зависимост от времето и настроението на потребителя. Освен това, те могат да се изработят в различни цветове и дизайни, за да отговарят на дизайна на дома и индивидуалните предпочитания на клиента.

 • Остъкляване

  Остъкляване (5)

  Остъкляване на тераса тип плъзгане се налага като отлично решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси и тераси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм или 10 мм
 • Вертикално плъзгане - Гилотина

  Вертикално плъзгане - Гилотина (1)

  Максимално използване на използваемата площ на помещението. Класическите отваряеми се врати и прозорци трябва да използват част от свободното пространство на стаята, При Гилотините това не се налага. Използвайки тази система, можете да увеличите максимално използването на цялата площ, което е особено полезно за търговско използване на помещенията или Тераси.
 • Ветроупорна завеса

  Ветроупорна завеса (2)

  Ветрозащитната завеса е защитна бариера, която осигурява безопасно убежище от природните изненади. Завесата може да се използва за скриване от слънцето, вятъра или дъжда. Този продукт е чудесен за хора, които искат да се наслаждават на открито, без да се притесняват, че ще бъдат изложени на променящи се метерологични условия
 • Безпрофилно остъкляване на тераса

  Безпрофилно остъкляване на тераса (2)

  Режим на движение на крилото при пет и три крила с плъзгащо се стъкло. Безпрофилното плъзгащо се стъкло е елегантно решение за затваряне на ресторанти , перголи и навеси. Те са изработени от закалено стъкло с дебелина 8/10 мм и се произвеждат на 3 или 5 канални релси с максимални размери на конструкцията от 13 м ширина и 2,80 м…