проектира и изграджда

Ветроупорни Завеси - Елегантност и Защита за Вашия Дом

Открийте висококачествените Ветроупорни завеси от Хоумпласт Инженеринг – идеалният избор за вашата веранда или пергола. Разгледайте нашата уникална колекция и намерете перфектното решение за комфорт и стил на открито.

Ветроупорни завеси

Ветрозащитни завеси / zip системи. Работят вертикално и се прилагат специално за намаляване на слънцето. Със своя прост и елегантен дизайн те може да бъде интегриран във всички системи Перголи, Навеси или Зимни градини. Със специални алтернативи на платове се постига уникална хармония в пространствата.

⬇️ 

 

ZIP Screen |Ветроупорна завеса за тераса

Системите за завеси ZIP са масово предпочитани напоследък сред продуктите за контрол на слънчевата светлина и за това има основателна причина.Цената на тези сенници е по ниска сравнена със стандартен балконски сенник.

kasetachen vetrouporen sennik

Те ви предпазват от силната слънчева светлина, като същевременно ви позволяват да се наслаждавате на гледката си, без да я затъмняват или закриват. Благодарение на специалната материя, използвана в сесника, тя блокира топлината и не позволява навлизането ѝв помещението. По този начин тя играе водеща роля за енергийната ефективност на вашия дом. Тя е изработена от устойчив на атмосферни влияния плат, така че може да ви предпази от слънце, вятър и дъжд. Освен това няма никакви пролуки между панелите, така че не е нужно да се притеснявате, че ще нахлуят буболечки!

vetrouporni zavesi

снимка на zip screen на тераса.

Ветроупорната завеса за тераса е специално проектирана завеса, която се поставя на открити тераси и има за цел да предпази от вятър, дъжд и други атмосферни влияния. Тя може да бъде направена от различни материали, като полиестер, PVC или мрежест плат, който позволява пропускането на светлина.

Ветроупорната завеса за тераса може да се монтира в различни форми и размери, в зависимост от нуждите и предпочитанията на клиента. Така може да се постигне пълна или частична защита на терасата, като същевременно се запазва видимостта и природната осветеност на пространството.

Тези завеси могат да се управляват с помощта на ръчна или електрическа система, която позволява да се регулира степента на защита в зависимост от времето и настроението на потребителя. Освен това, те могат да се изработят в различни цветове и дизайни, за да отговарят на дизайна на дома и индивидуалните предпочитания на клиента.

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане

logo__uni

купи на изплащане 0%
банер на tbi за 0% лихва