Пергола

Автоматизирана Пергола Модел 1 е произведена с белгийски винил. Samsung осветление с възможност за димируем LED. Мотори с марка Somfy или Beker, които са световни лидери в този сегмент.

Предназначението на перголата е да създаде уютна, сенчеста зона за почивка.[2] Тя е елемент от ландшафтния дизайн и външният ѝ вид трябва добре да се вписва в общия ансамбъл на сградата и пространството около нея.[1]  Тя помага за формирането на структурата на градината, променя съотношението между покрити и открити пространства и поставя допълнителен акцент при организацията на терена. Авоматизирана алуминиева Пергола се ръководи от дистаннционно управление, като може да се закачат и сензори за вятър, които да затваря перголата при нужда напълно автоматично.

 

Да винила на перголата е 100% влагоустойчив

Препоръчва се при обилен морък снеговалеж при минусови темперетури перголата да бъде затворена, като по този начин се предотвратява натрупване на сняг след което той може да замръзне. Различни модели перголи предлагат различна функционалност на натоварването в зависимост от големината на перголите. Перголата може да издържи до 34-45 см. сух сняг. Перголата трябва редовно да се проверява. При откриване на никакви видими промени или щети в случай на замръзване е необходимо незабавно да се свържете с фирмата ни.

Перголи  сертифицирани за ветроустойчивост в съответствие с класа на вятъра от 3 до 49 км/ч. Нашите перголи, се изчисляват да издържат на още по-високи ветрови натоварвания до 100 км/ч. Обаче трябва да се има предвид, че в този случай винила винаги трябва да бъде в отворена позиция.
В случай на силен вятър е желателно да закупите сензор за вятър, който да затваря винила при силен вятър.

Всеки крак на перголата си има собствен дренажен канал. Водата от винила се стича по улука, вграден в кратака на перголата, като излиза в основата и. Може да се изведе и страничен улук, който да бъде включен в близки до перголата улуци.

При закупуване на Перголата, ще получите инструкции за експлоатация и поддръжка. Препоръчително е да се извърши основна почистване на изделия, които трябва да се изпълнят, в съответствие с указанията. На първо място, много е важно да се почиства улука поне веднъж на 3 месеца. Поддръжка или годишна поддръжка се извършва само от упълномощеното лице. След инсталацията, вие ще получите гаранция и ръководство за потребителя

Винила на перголата не е негорим. Трябва да се предпазва от хвърляне на запалени върху него предмети. При попадане на цигара върху, може да прегори малка дупчица върху винила. Не е лесно запалим

Да може да поръчате вашата пергола с димируемо осветление с дистанционно управление, което позволява включване и изключване на осветлението, както и регулиране силата на светлина от LED-а

Имаме 4 стандартни цвята на винила,  и повече от 1400 допълнителните цветови възможности по RAL за алуминиевите части на Перголата.

Перголата може да нагряване с помощта на допълнителни ИНФРАЧЕРВЕНИ панели. Един нагревател покрива площ до 15 м2. Въпреки това самата конструкция не е херметична, а това означава, че тя не може да бъде напълно затворен. Въздухът винаги циркулира.

Перголата не е равна на зимата градина. Перголата изпълнява функцията на вентилирани тераси, създава биоклимат и предотвратява от слънчевите лъчи. С допълнително оборудване могат да се използват през цялата година.

Доставка и монтаж

Процес на поръчка винаги започва с изпращане на заявка, която съдържа цялата необходима информация за изготвянето на официална оферта. За целта трябва да ни дадете информация в телефонен разговор тел.: 0888001532, по e-mail: info@pergoli.net или можете да си запишете час лично в наш офис. След посещение от техник за точни размери се правят корекции на офертата, която се потвърждава от авансово плащане. При поръчка ще изплаща 60% авансово плащане, а останалите 40% ще бъдат платени 2 дни преди инсталацията.
Ако дойдете при нас, можете също да видите мостри на винили и пергола.

От момента на извършване на първото авансово плащане срокът за изработка е от 4 до 7 седмици. По време на производсто на Перголата се определя от датата на монтаж.

Инсталацията трае от шест до осем часа, ако е стандартна. За по-сложни перголи отнема до два до три работни дни. След монтаж, обикновенно на следващия ден се извършва окабаляване и включване на осветлението на перголата. Стардантрия монтаж отнема 2 дни.

Инсталацията е посочена в офертата и е включен в цената на самия продукт.

Преди авансовото плащане, т.е. още преди началото на производството, квалифициран персонал взима измервания на място. Посещението на техник се заплаща 65 лв.

Първо се поставя диагноза, за да се определи, в какво е проблемът и защо той се е появил. След това ние ви  информираме, ако по една или друга причина, това ще доведе до някакви разходи. В случай на техническа гаранционна повреда ние ще я отстраним до 20 дни.

Пергола Модел 1 е с 5-годишна гаранция за монтажа и 2-годишна гаранция на електронна техника и компоненти.

При закупуване на Перголата можете да избирате от широка гама от аксесоари.
Ние можем да инсталираме led димируемо осветление. Можете да регулирате яркостта в зависимост от вашите предпочитания или да се създаде по интимна атмосфера по ваш избор.
Перголата може да бъде оборудван с ИНФРАЧЕРВЕНИ нагреватели, които ще ви позволи да се насладите на под беседка за по-студените вечери.
Перголата може да бъде оборудвана с датчици за дъжд и вятър. В случай на дъжд  автоматично се отваря и се затваря при силен порив на вятъра.

Да, Перголата може да се остъкли с безпрофилно стъклено остъкление, стъклена хармоника или ZIP щори. Не е задължително да се остъкли веднага.