fbpx
ПРЕДИМСТВА НА ВЕРТИКАЛНОТО ПЛЪЗГАНЕ ТИП ГИЛОТИНА. Вертикалното остъкляване тип Гилотина е нова подвижна преградна конструкция, които гарантира комфорта и безопасността на вътрешните пространства или външните пристройки. Това е система от стъклени панели(стъклопакети), които се движат във вертикална равнина благодарение на електрически мотор.

Автоматична сгъваема Стъклена система тип Гилотина

вертикално остъкляване гилотина илюстовано изображение

Оптимизация на пространството:

Системата „Гилотина“ е идеална за места с ограничено пространство, тъй като не изисква допълнително място за отваряне на прозорците навън или навътре.

Звукоизолационни свойства:

Висококачествените материали и конструкцията на системата „Гилотина“ могат да предложат отлична звукоизолация, особено в градските среди.

Системата за вертикално плъзгане Гилотина е отговорът на всички нужди на вашата градина, балкон и ветрозащита.

Независимо дали търсите начин да отделите различни зони в градината си или просто искате да придадете на външното си пространство по-уютно усещане, нашата система за вертикални стъклени стени ще ви помогне да го направите.

Основни Характеристики:

 1. Автоматизация: Интегрираните мотори и сензори позволяват автоматично отваряне и затваряне на стъклените панели с едно докосване на бутон или чрез мобилно приложение.

 2. Вертикално Плъзгане тип „Гилотина“: Системата предоставя възможност за гладко и безшумно преместване на стъклата, което позволява максимален изглед и вентилация, когато е необходимо.

 3. Изолация и Сигурност: Устойчивите на атмосферни влияния стъкла предоставят отлична топлоизолация, като същевременно гарантират безопасност и устойчивост на удар.

 4. Модерен Дизайн: Елегантната и стилна конструкция се вписва идеално във всяка архитектурна среда, като добавя луксозен завършек към вашата градина или тераса.

 5. Многофункционалност: Идеална за създаване на уютен ъгъл за отдих, четене или събирания с приятели, независимо от времето навън.

 

Получавате стъклен парапет при пълно отваряне – когато панели са подредени надолу. Трансформиране на пространството от напълно затворен в открито с натискането на един бутон на дистанционното. Автоматичното вертикално остъкляване осигурява защита от вятър и дъжд. Това дава възможност за бързо проветряване на помещението, осигурявайки максимална площ на  отвора. Високата цена на Вертикалното плъзгане, се компенсира, поради значителни икономии на енергия при отопление на интериора.

вертикално остъкляване гилотина илюстовано изображение на управлението на вертикално плъзгане гилотина

Какви са предимствата на парапетна система?

Максимално използване на използваемата площ на помещението. Класическите отваряеми се врати и прозорци трябва да използват част от свободното пространство на стаята. Използвайки тази система, можете да увеличите максимално използването на цялата площ, което е особено полезно за търговско използване на помещенията

Вертикалното остъкляване тип Гилотина е нова система на подвижна преградна конструкция. В отворено положение тя е парапет за вашата тераса или веранда.Тя гарантира комфорта и безопасността на вътрешните пространства или външните пристройки. Това е система от стъклени панели, които се движат във вертикална равнина благодарение на електрически мотор

Увеличение на стойността на имота:

Иновативните остъклителни решения като системата „Гилотина“ често увеличават атрактивността и пазарната стойност на имота.

Елегантен и модерен дизайн:

Системата „Гилотина“ придава стилно и модерно излъчване на всяко пространство, благодарение на своите чисти линии и съвременен вид.

Гаранционен срок 5 години

Време за производство 45 работни дни

Приложение

При Остъкляването под формата на парапет за тераси и балкони с ограничителни елементи в долната част на конструкцията, се използва движението на стъкло отдолу нагоре. При отворено положение има завършващ профил за парапет.

Автоматизирана гилотинна система за остъкляване се управлява с дистанционно. Подходяща е за заведения, тераси, дворове и веранди. Когато рилото е напълно затворено, получаваме топло, въздухо и звукоизолация. 

001-gilotina
002-gilotina
003-gilotina

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Характеристики на Вертикално плъзгане Гилотина

Какви са предимствата на вертикалното плъзгане за остъкляване на тераси на ресторанти?

 • По-голямо пространство – Вертикалното плъзгане позволява на ресторантите да използват терасата си през цялата година, като същевременно увеличават пространството на ресторанта и броя на местата за гости.

 • Подобрена безопасност – Стъклените панели с вертикално плъзгане са направени от здрави и устойчиви материали, които ги правят устойчиви на вятър и водата. Това означава, че те са безопасни за гостите и персонала на ресторанта.

 • Удобство за гостите – Вертикалното плъзгане позволява на ресторантите да предоставят на своите гости комфортно и уютно пространство през цялата година, без значение от времето.

 • Повишена енергийна ефективност – Стъклените панели с вертикално плъзгане могат да се затварят плътно, което намалява загубата на топлина и увеличава енергийната ефективност на ресторанта.

 • Подобрена звукоизолация – Стъклените панели с вертикално плъзгане предлагат по-добра звукоизолация отколкото други видове остъкляване.

 • Естетика – Вертикалното плъзгане позволява на ресторантите да запазят естетиката на терасата си, тъй като стъклените панели са дискретни и не заемат много място. Това означава, че ресторантът може да запази визията на терасата си, като същевременно я преобрази в комфортно място за гости.

Ние в Хоумпласт Инженеринг предлагаме висококачествени Вертикални плъзгащи системи. Те са идеални за остъкляване набалкони, веранди или тераси на ресторанти. Нашите системи са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на продуктите. Ние предлагаме също така персонализирани решения, които отговарят на нуждите на всеки клиент.

Остъкляване Гилотина

Ако сте собственик на ресторант и търсите начин да подобрите пространството на вашата тераса, тогава вертикалното плъзгане може да бъде перфектното решение за вас. Вертикалното плъзгане е иновативна технология за остъкляване на тераси, която позволява на ресторанта да се насладите на красиви гледки, докато седите в удобството на закрита тераса.

Какво е вертикалното плъзгане за остъкляване на тераси на Ресторанти?

Вертикалното плъзгане е технология, която позволява на стъклените панели да се движат вертикално по специални релси. Това означава, че ресторанта може да затвори терасата си с едно движение и да я отвори с друго. Резултатът е закрито пространство, което ви позволява да се насладите на красиви гледки, докато седите на терасата.