ПРЕДИМСТВА НА ВЕРТИКАЛНОТО ПЛЪЗГАНЕ ТИП ГИЛОТИНА. Вертикалното остъкляване тип Гилотина е нова подвижна преградна конструкция, които гарантира комфорта и безопасността на вътрешните пространства или външните пристройки. Това е система от стъклени панели(стъклопакети), които се движат във вертикална равнина благодарение на електрически мотор.

Автоматична сгъваема Стъклена система тип Гилотина

pergoli.net

Автоматични остъкления

Системата за вертикално плъзгане Гилотина е отговорът на всички нужди на вашата градина, балкон и ветрозащита.

Независимо дали търсите начин да отделите различни зони в градината си или просто искате да придадете на външното си пространство по-уютно усещане, нашата система за вертикални стъклени стени ще ви помогне да го направите.

Основни Характеристики:

 1. Автоматизация: Интегрираните мотори и сензори позволяват автоматично отваряне и затваряне на стъклените панели с едно докосване на бутон или чрез мобилно приложение.

 2. Вертикално Плъзгане тип „Гилотина“: Системата предоставя възможност за гладко и безшумно преместване на стъклата, което позволява максимален изглед и вентилация, когато е необходимо.

 3. Изолация и Сигурност: Устойчивите на атмосферни влияния стъкла предоставят отлична топлоизолация, като същевременно гарантират безопасност и устойчивост на удар.

 4. Модерен Дизайн: Елегантната и стилна конструкция се вписва идеално във всяка архитектурна среда, като добавя луксозен завършек към вашата градина или тераса.

 5. Многофункционалност: Идеална за създаване на уютен ъгъл за отдих, четене или събирания с приятели, независимо от времето навън.

С нашата автоматизирана пергола, вие не просто добавяте допълнително пространство към дома си, а инвестирате в комфорт, стил и иновации. Нека да преобразите вашия открит простор в модерен оазис, който отговаря на всичките ви нужди.

pergoli.net

Гилотина - Механизъм за вертикално отваряне на прозорец

Получавате стъклен парапет при пълно отваряне – когато панели са подредени надолу. Трансформиране на пространството от напълно затворен в открито с натискането на един бутон на дистанционното. Автоматичното вертикално остъкляване осигурява защита от вятър и дъжд. Това дава възможност за бързо проветряване на помещението, осигурявайки максимална площ на  отвора. Високата цена на Вертикалното плъзгане, се компенсира, поради значителни икономии на енергия при отопление на интериора.

телефон Хоумпласт Инженеринг

Заявете взимане на размери и получете персонализирана оферта с телефонен разгор с наш служител

pergoli.net

Видове вертикално плъзгане

Какви са предимствата на парапетна система?

Максимално използване на използваемата площ на помещението. Класическите отваряеми се врати и прозорци трябва да използват част от свободното пространство на стаята. Използвайки тази система, можете да увеличите максимално използването на цялата площ, което е особено полезно за търговско използване на помещенията

pergoli.net

Вертикално остъкляване

Вертикалното остъкляване тип Гилотина е нова система на подвижна преградна конструкция. В отворено положение тя е парапет за вашата тераса или веранда.Тя гарантира комфорта и безопасността на вътрешните пространства или външните пристройки. Това е система от стъклени панели, които се движат във вертикална равнина благодарение на електрически мотор

pergoli.net

Време изработка и монтаж

Гаранционен срок 5 години

Време за производство 45 работни дни

Приложение

При Остъкляването под формата на парапет за тераси и балкони с ограничителни елементи в долната част на конструкцията, се използва движението на стъкло отдолу нагоре. При отворено положение има завършващ профил за парапет.

Автоматизирана гилотинна система за остъкляване се управлява с дистанционно. Подходяща е за заведения, тераси, дворове и веранди. Когато рилото е напълно затворено, получаваме топло, въздухо и звукоизолация. 

001-gilotina
002-gilotina
003-gilotina

Характеристики на Вертикално плъзгане Гилотина

Какви са предимствата на вертикалното плъзгане за остъкляване на тераси на ресторанти?

 • По-голямо пространство – Вертикалното плъзгане позволява на ресторантите да използват терасата си през цялата година, като същевременно увеличават пространството на ресторанта и броя на местата за гости.

 • Подобрена безопасност – Стъклените панели с вертикално плъзгане са направени от здрави и устойчиви материали, които ги правят устойчиви на вятър и водата. Това означава, че те са безопасни за гостите и персонала на ресторанта.

 • Удобство за гостите – Вертикалното плъзгане позволява на ресторантите да предоставят на своите гости комфортно и уютно пространство през цялата година, без значение от времето.

 • Повишена енергийна ефективност – Стъклените панели с вертикално плъзгане могат да се затварят плътно, което намалява загубата на топлина и увеличава енергийната ефективност на ресторанта.

 • Подобрена звукоизолация – Стъклените панели с вертикално плъзгане предлагат по-добра звукоизолация отколкото други видове остъкляване.

 • Естетика – Вертикалното плъзгане позволява на ресторантите да запазят естетиката на терасата си, тъй като стъклените панели са дискретни и не заемат много място. Това означава, че ресторантът може да запази визията на терасата си, като същевременно я преобрази в комфортно място за гости.

Ние в Хоумпласт Инженеринг предлагаме висококачествени Вертикални плъзгащи системи. Те са идеални за остъкляване набалкони, веранди или тераси на ресторанти. Нашите системи са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на продуктите. Ние предлагаме също така персонализирани решения, които отговарят на нуждите на всеки клиент.

Остъкляване Гилотина

Ако сте собственик на ресторант и търсите начин да подобрите пространството на вашата тераса, тогава вертикалното плъзгане може да бъде перфектното решение за вас. Вертикалното плъзгане е иновативна технология за остъкляване на тераси, която позволява на ресторанта да се насладите на красиви гледки, докато седите в удобството на закрита тераса.

Какво е вертикалното плъзгане за остъкляване на тераси на Ресторанти?

Вертикалното плъзгане е технология, която позволява на стъклените панели да се движат вертикално по специални релси. Това означава, че ресторанта може да затвори терасата си с едно движение и да я отвори с друго. Резултатът е закрито пространство, което ви позволява да се насладите на красиви гледки, докато седите на терасата.

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане

logo__uni

купи на изплащане 0%
 • Остъкляване

  Остъкляване (5)

  Остъкляване на тераса тип плъзгане се налага като отлично решение за затваряне на заведения и конструкции с навеси и тераси. Изработват се от закалени стъкла 8 мм или 10 мм
 • Остъклена тераса Хармоника

  Остъклена тераса Хармоника (1)

  Стъклената хармоника, която се използва за остъкляване на тераси, може да се събира наляво, надясно, както и в двете посоки. Това позволява остъкляването да се използва по различни начини и с различен дизайн.
 • Ветроупорна завеса

  Ветроупорна завеса (2)

  Ветрозащитната завеса е защитна бариера, която осигурява безопасно убежище от природните изненади. Завесата може да се използва за скриване от слънцето, вятъра или дъжда. Този продукт е чудесен за хора, които искат да се наслаждават на открито, без да се притесняват, че ще бъдат изложени на променящи се метерологични условия
 • Вертикално плъзгане - Гилотина

  Вертикално плъзгане - Гилотина (1)

  Максимално използване на използваемата площ на помещението. Класическите отваряеми се врати и прозорци трябва да използват част от свободното пространство на стаята, При Гилотините това не се налага. Използвайки тази система, можете да увеличите максимално използването на цялата площ, което е особено полезно за търговско използване на помещенията или Тераси.