Хоумпласт Инженеринг

Вашият избор при проектиране и изграждане на Навеси |Остъкляване | Перголи и Зимни градини

Pergoli-logo-w-(2)

Ние в Хоумпласт Инженеринг ООД вярваме, че всеки двор или тераса заслужава да бъде оползотворен по най-добрия възможен начин. Нашата мисия е да превръщаме откритите пространства в модерни, функционални и удобни зони за отдих и забавления, които могат да се използват през цялата година, независимо от метеорологичните условия.

Ние сме ангажирани перголите и слънцезащитните съоражения от нас да бъдат иновативни и следващи новите тенденции за технологии. Затова предлагаме смарт, дистанционно,  управление на нашите перголи, което позволява на клиентите да контролират своите сенници, перголи и щори директно от своите телефони.

Нашите продукти са проектирани с елегантност и стил, за да се вписват във всеки дизайн, като придават допълнителна финансова стойност на вашия имот

Ние гарантираме функционалност и устойчивост на нашите перголи, които са изработени от висококачествени материали и са лесни за поддръжка.

Стилен и функционален – това е мотото на Хоумпласт Инженеринг.  Ние сме вашият надежден партньор за преобразуване на вашия открит простор в уютно и модерно място за отдих.

Тук сме, за да гарантираме, че вашият дом е както красив, така и смарт функционален.

Знаем, че вашият дом е нещо повече от място за живеене – това е мястото, където се събирате с приятелите и семейството си, затова предприемаме всички необходими стъпки, за да гарантираме, че нашите продукти са съвместими със съществуващата архитектура и стил. Нашата цел е не само да решаваме проблеми и да предлагаме решения, но и да ви помогнем да извлечете максимума от това, което имате, и да спестите пари, докато го правите! Екип от инженери и дизайнери, които искат да ви помогнат да създадете по-красиво и функционално пространство във вашия дом или бизнес.

Имаме 6-годишен опит в изпълнението на проекти, така че знаем как да създаваме решения, които са извън рамките на обичайното. Препоръчваме правилния продукт и проект за вашите нужди – такъв, който е функционален, екологичен и съвместим с вашата архитектура.

Нашите продукти осигуряват по-малко потребление на енергия, което позволява по-ефективно и по-добро използване на природните енергийни ресурси.

  • Нашите продукти се използват от години без никакви проблеми, а опитният ни персонал ще се свърже с вас в рамките на 24 часа за въпроси, свързани с техническата поддръжка, следпродажбеното обслужване и по време на продажбите.

Всички наши продукти са създадени търсейки обратна връзка от нашите клиенти. Винаги се уверяваме, че всички наши перголи, зимни градини или остъкления са съвместими с вашата архитектура, така че да не изглеждат не на място, когато са инсталирани във вашия дом или на вашето работно място.

Продуктите ни помагат за пестене на енергия чрез по-ефективно използване на природните ресурси, така че те са екологични – и са гарантирано дълготрайни!

Младен Младенов и Алекси Димитров

Основатели и Съдружници

Хоумпласт Инженеринг е вашият експерт в проектирането, производството и монтажа на иновативни покривни конструкции, елегантни тераси, функционални перголи и качествено остъкляване.

На страницата „Екип“ можете да се запознаете с отбора на фирмата – специалистите, които работят върху проектите и дават съвети на клиентите. Представен е кратък профил на всеки член на екипа, както и техните професионални умения и опит в нашата сферата!

Хоумпласт Инженеринг

В Хоумпласт Инженеринг осъществяваме концепцията за Стилен и функционален,’ във всяко наше предложение и решение. Нашата цел е да надхвърляме стандартите, което ни отличава от останалите в този бизнес. Разбираме уникалността на всеки проект за пергола или зимна градина и виндивидуалните ви нужди. Затова ви предлагаме продукт, който не само ще оптимизира енергийните ви разходи, но и ще придаде елегантен и съвременен вид на вашата тераса. Със смарт-решенията  за управление на Хоумпласт Инженеринг, може да се наслаждавате на комфорт, функционалност и стил в едно! Обадете ни се сега за да започвем работа по вашия проект!