За нас | Homeplast Engineering

Профил на Марката

Хоумпласт Инженеринг е водеща компания в областта на проектирането и изграждането на алуминиеви и стъклени конструкции, предлагаща висококачествени решения за перголи, остъкляване, зимни градини и навеси. Съчетавайки богат опит и модерни технологии, ние създаваме иновативни и устойчиви продукти, които съчетават функционалност и естетика. Нашата мисия е да доставяме уникални и висококачествени архитектурни решения, които подобряват начина на живот на нашите клиенти. Работим с внимание към детайла и с желание да надхвърлим очакванията на клиентите си.

Нашият екип

Нашият екип се състои от опитни професионалисти, които се стремят към непрекъснато усъвършенстване и иновации. Ние се гордеем с високото качество на нашите продукти и с професионализма, с който подхождаме към всеки проект.

История на компанията

Основана през 2017 г., Хоумпласт Инженеринг е динамична компания за производство на стъклени системи и алуминиеви конструкции, утвърдила се в ценности като иновация, качество и отличие в дизайна. Специализирали сме се в производството на стъклени системи за остъкляване, проектиране и изграждане на Перголи, Зимни градини и Алуминиеви Навеси. Нашата ангажираност да преодоляваме границите на дизайна и технологията гарантира продукти с висока стойност и отличителност. Като лидер в сектора на архитектурните решения, Хоумпласт Инженеринг оперира в градовете София, Пловдив, както и все повече проекти в Северна Гърция

Мисия | Визия | Ценности

Да установим различителна марка в сектора за архитектурни решения с ДНК, съсредоточена върху комбинацията от иновативен дизайн и традиция, в непрекъснато търсене на устойчиви практики и подобряване на работните и животни условия на всички, включени в нашата верига на доставки. Предизвикваме статуквото, добавяйки стойност за акционери, партньори, служители, клиенти, околната среда и обществото като цяло. Да се позиционираме като водещ играч на международно ниво в средния до високия сегмент на пазара на архитектурни решения, признат за ангажимента си към иновации, отговорен дизайн и качество на продуктите. Стремим се да бъдем еталон в приемането и изпълнението на Политики за Екологична и Социална Отговорност, създавайки положителен екосистемен отпечатък

Нашите офиси и производствени бази в София и Пловдив осигуряват стратегическо местоположение, което ни дава гъвкавост и контрол върху всеки аспект от производствения и монтажния процес. Това гарантира, че всеки проект отговаря на високите ни стандарти за качество на продукта и монтажа.

Ние постоянно наблюдаваме и контролираме качеството на всички операции, което ни позволява да гарантираме, че всеки проект строго отговаря на наложените от нас високи стандарти за качество. Това детайлно внимание към всеки аспект от производството ни позволява не само да поддържаме, но и да надграждаме качеството на нашата продукция, осигурявайки удовлетвореността на нашите клиенти и дългосрочното развитие на компанията.