Pergoli-logo-w-(2)

Homeplast Engineering

Гордеем се с работата си и заставаме зад нея с добро следпродажбено обслужване – и бързи срокове за производство! Знаем, че искате да се наслаждавате на външното си пространство възможно най-скоро, затова се грижим да получите точно това, от което се нуждаете, на най-добра цена и навреме.

Хоумпласт Инженеринг ООД е на пазара от 2017 година. Спезиализирана в производството и монтаж на Алуминиеви системи фирмата притежава производствена база в гр. София. В нашия екип има квалифицирани техници, които са в състояние да предоставят пълен набор от услуги – от инженерния проект до монтажа и пускането в експлоатация.

Монтажните екипи са обучени професионалисти, което ще Ви позволи да се насладите на новия ви продукт в неговата цялост. Те са с придобита професионална квалификация за извършване на монтажни дейстости.

Фирмата притежава и два франчайзинг магазина на Ролпласт с гр. София, отвърден лидер на пазара, което допълнително гарантира за изпълнението на нашите проекти.

Ние предлагаме качествени продукти на конкурентни цени. Разполагаме с голям избор от алуминиеви системи, които са проектирани да отговорят на всички ваши нужди.

Основните предимства на нашите продукти са:

Качество – всички продукти се произвеждат от висококачествени суровини при строг контрол на качеството;

Дълготрайност – системата е устойчива на износване, корозия и атмосферни влияния;

Качествен монтаж – системите се инсталират от клафицирани и сертифицирани служители;

Безопасност – системата осигурява безопасност при експлоатацията им.

Алекси Димитров

 

Съосновател & Съдружник

sig

от 2017 година Непобеден успех

Няма незавършен започнат наш проект. Държим на качественото изпълнение и следпродажбеното обслужване.