Хоумпласт Инженеринг / Pergoli NET

Pergoli-logo-w-(2)

Ние сме Хоумпласт Инженеринг и сме тук, за да гарантираме, че вашият дом е както красив, така и функционален.

Знаем, че вашият дом е нещо повече от място за живеене – това е мястото, където се събирате с приятелите и семейството си, затова предприемаме всички необходими стъпки, за да гарантираме, че нашите продукти са съвместими със съществуващата архитектура и стил. Нашата цел е не само да решаваме проблеми и да предлагаме решения, но и да ви помогнем да извлечете максимума от това, което имате, и да спестите пари, докато го правите! Екип от инженери и дизайнери, които искат да ви помогнат да създадете по-красиво и функционално пространство във вашия дом или бизнес.

Имаме 6-годишен опит в изпълнението на проекти, така че знаем как да създаваме решения, които са извън рамките на обичайното. Препоръчваме правилния продукт и проект за вашите нужди – такъв, който е функционален, екологичен и съвместим с вашата архитектура.

Нашите продукти осигуряват по-малко потребление на енергия, което позволява по-ефективно и по-добро използване на природните енергийни ресурси.

  • Нашите продукти се използват от години без никакви проблеми, а опитният ни персонал ще се свърже с вас в рамките на 24 часа за въпроси, свързани с техническата поддръжка, следпродажбеното обслужване и по време на продажбите.

Всички наши продукти са създадени търсейки обратна връзка от нашите клиенти. Винаги се уверяваме, че всички наши перголи, зимни градини или остъкления са съвместими с вашата архитектура, така че да не изглеждат не на място, когато са инсталирани във вашия дом или на вашето работно място.

Продуктите ни помагат за пестене на енергия чрез по-ефективно използване на природните ресурси, така че те са екологични – и са гарантирано дълготрайни!

Младен Младенов и Алекси Димитров

Основатели и Съдружници

Ние съществуваме вече шест години - и все още сме силни!

Гордеем се с умението си да създаваме предложения и решения отвъд нормата, защото именно това ни отличава от другите компании в този бранш. Ние разбираме, че всеки проект е различен и че всеки клиент има специфични нужди, които трябва да бъдат удовлетворени. Нашите продукти ще ви спестят разходи за енергия и същевременно ще бъдат естетически издържани, което означава, че можете да се наслаждавате на използването им години наред!