5 причини да инсталирам автоматизирана пергола в ресторант

Има много причини, поради които да инсталирате автоматизирана пергола в ресторанта си, но ето пет от тях:

verified_user_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48Защита – Автоматизираната пергола ще защити гостите ви от дъжд, слънце и вятър. Това означава, че клиентите могат да се наслаждават на храната и напитките ви, без да се притесняват от времето. Това може да увеличи броя на гостите и да подобри доходите ви.

задвижванеПо-добро използване на пространството – Ако имате ограничено пространство, автоматизираната пергола може да ви помогне да използвате горната тераса или двора си като допълнителен ресторант. Това може да увеличи броя на местата за сядане и да ви позволи да обслужвате повече гости.

смарт, стилен, функционален
Смарт, Стилен, Функционален - това са перголите на Хоумпласт Инженеринг! Разгледайте нашата гама от автоматизирани перголи, които ще превърнат вашия открит простор в идеалното място за релакс и забавления. Нашите перголи съчетават модерен дизайн и функционалност, което ги прави идеалния избор за вашия дом или бизнес.
автоматизирана пергола в ресторант
Има много причини, поради които да инсталирате автоматизирана пергола в ресторанта си, но ето пет от тях

smart homeЕнергийна ефективност – Автоматизираната пергола може да помогне да намалите разходите си за отопление и охлаждане на ресторанта. Като се затвори, перголата може да задържи топлината или да позволи на климатичната система да работи по-ефективно.

тента и перголаПовишена визуална привлекателност – Автоматизираната пергола може да придаде на ресторанта ви модерен и изискан вид. Това може да помогне да привлечете нови клиенти и да увеличите лоялността на съществуващите клиенти.

new_releasesПо-голяма комфортност – Автоматизираната пергола може да предостави на клиентите ви по-голям комфорт и удобство. Те могат да регулират перголата, за да получат точно толкова слънце или сянка, колкото желаят, и да се чувстват по-спокойни и релаксирани. Това може да увеличи удовлетвореността на клиентите и да им помогне да се върнат отново в ресторанта ви.

Вземи индивидуална оферта за твоя проект