Дървен навес с барбекю

Разположен на едната стена в центъра на навеса. Барбекюто е изграден от бетонни блокчета и има голяма плоча, където може да се приготвят храни. Навесът е построен от дървени греди и има красив покрив от плетен естествен материал, който го предпазва от дъжд и слънчеви лъчи. Вътре в навеса има маса и столове, където гостите могат да седнат и да се насладят на вкусна храна, която е приготвена на барбекюто.

Навес с барбекю за двора ви – доставка и монтаж в един ден

  • Направете своя двор още по-привлекателен с новия навес с барбекю. Размерът му е 4х4 метра и е направен от сухо планирана борова дървесина, която е импрегнирана за по-дълъг живот. Барбекюто е изработен от бетонни блокчета и метални профили, а модулът е с кумин.
концепция Навес BBQ
концепция Навес BBQ

Изберете мебелите, фундамента и настилката за вашата идеална зона за готвене на открито

  • Цената от 320 лв. на кв. м. на навеса включва само конструкцията. Не са включени в цената барбекюто, мебелите, фундаментът, битумните керемиди и декинг настилката. Те се предлагат отделно. Възможно е да поръчате целия комплект с нас или да изберете собствен вариант, който да съответства на вашите нужди и предпочитания

Качествено изпълнение и атрактивна цена

Нашата цел е да ви предоставим най-доброто качество на разумна цена. Навесът е направен от качествени материали и се доставя и монтира в рамките на до три дни. За повече информация и поръчки, моля свържете се с нас за контакт тук.

концепция Навес BBQ
концепция Навес BBQ
концепция Навес BBQ

Нашият модел е изработен от висококачествена сухо планирана борова дървесина, която е импрегнирана, за да може да издържа на външните условия. Навесът е с размери 4х4 метра и е подходящ за всички, които обичат да готвят и да се отдихат на открито.

Нашата компания се гордее с качеството на продуктите и услугите си. Доставката и монтажът на навеса се извършват в рамките на три дни. Целта ни е да можете да се насладите на вашето ново пространство на открито в най-кратки срокове.

Вземи индивидуална оферта за твоя проект