fbpx

Навесът с барбекю

Идеален за всички, които обичат да готвят на открито, независимо от времето. Той предоставя уютно пространство за всякакви събирания с

Навес с барбекю

приятели и семейство, като същевременно ви защитава от всякакви метеорологични условия.

Характеристики на Навес съвременен с барбекю:

Той е изработен от висококачествени материали, които го правят устойчив на всякакви атмосферни влияния и осигуряват дълготрайна употреба. Ето някои от характеристиките на продукта:

Навес с барбекю
  • Размери: Навесът има размери 6.3 метра в дължина, 3 метра в широчина и 2.5 метра височина. Това го прави подходящ за градини с различни размери.

  • Материали: Навесът е изработен от здрава стоманена конструкция, която е устойчива на ръжда и корозия. Покривът е направен от водоустойчив полиестерен материал, който осигурява защита от дъжд и слънце.

Навес съвременен с барбекю
  • Барбекю грил: Вграденият барбекю грил е с размери според индивидуалните предпочитания за BBQ и има допълнително място за готвене на странични ястия. Той е снабден с термометър за контрол на температурата.
  • Функционалност: Навесът предоставя уютно пространство за готвене и хранене, като същевременно ви защитава от метеорологични условия. Той е идеален за събирания с приятели и семейство. 
  • Навеса съвременен с барбекю включва предоставяне на уютно пространство за готвене и хранене на открито. Той предоставя защита от дъжд и слънце, като същевременно осигурява приятна обстановка за всякакъв вид събирания. Този продукт е идеален за грил парти, барбекю на терасата или пикник с приятели и семейство.

  • Навесът създава комфортна и уютна обстановка за готвене и хранене, която може да бъде настроена според вашия вкус и предпочитания. Той има достатъчно място за поставяне на грил, където може да се приготвят различни видове месо, риба или зеленчуци. Вграденият барбекю грил е снабден с термометър, който осигурява контрол на температурата, за да можете да готвите идеалната храна за вашите гости.

  • Навесът е перфектното място за хранене на открито, като същевременно осигурява и защита от неприятни атмосферни условия. Той е идеален за хора, които обичат да прекарват времето си на открито, независимо от времето. Когато сте в Навеса, можете да се насладите на вкусната храна, без да се тревожите за дъжд или пряка слънчева светлина.
  • Допълнителни функции: Навесът може да бъде оборудван с LED осветление, което осигурява допълнително осветление през нощта. Освен това, навесът може да бъде свързан към водоснабдяването, за да може да се използва като открит кухненски плот.

Тези характеристики правят Навес съвременен с барбекю перфектния избор за всички, които обичат да готвят на открито, независимо от времето.

  • Навесът с барбекю е изработен от висококачествени материали, които го правят устойчив на всякакви атмосферни влияния. Той е снабден с вграден барбекю, което ви позволява да готвите и да се забавлявате с приятели и семейство в едно и също време.
  • Размери, материали, барбекю грил, функционалност на навеса и други.

Навес съвременен с барбекю. Минимализм под ключ, габаритни размери 6 х 3 метра. Изграждане съвременна беседка/навес до ключ. Обръщане с ламперия по стените, фиксирано странично остъкляване, повдигнато барбекю закачено на челни греди.  Покрив и гръб от зелени битумни керемиди. Изграждане в София и София област.

Навес с барбекю
Заявка за индивидуална оферта

Попълнете формата по-долу, за да получите  консултативна без задължения.

Ще отговорим до 24 часа.

Вземи индивидуална оферта за твоя проект