Какво е Пергола?

Перголата е конструкция, която осигурява сянка и защита от атмосферните влияния. Тя често се използва в градините, но може да бъде полезна във всяко външно пространство. Зимна-градина-с-пергола-Вертикално-плъзгане-ГилотинаЗнаем, че когато става въпрос за ресторанти и кафенета, хората са привлечени от тях първо заради качеството на кухнята и обслужването и второ – заради приятната атмосфера, която собственикът се е постарал да създаде. Така че, ако разполагате с открит вътрешен двор или зона за хранене, добавянето на пергола може да ви помогне да създадете тази перфектна атмосфера за преживяването на вашите клиенти. Знаем също, че не всеки ресторант може да се похвали с гледка към река Сена, с местоположение на брега на морето или в някой уютен, стар европейски квартал като Трастевере в Рим. Но също така знаем, че хората са привлечени от ресторантите и кафенетата, първо, заради качеството на кухнята и обслужването, и второ, заради приятната атмосфера, която собственикът се е постарал да създаде. Точно тук се намесва перголата: тя осигурява сянка от слънцето през летните месеци, като същевременно позволява циркулация на въздуха; създава уединение, така че не трябва да се притеснявате, че хората надничат в заведението ви; mdpr от дъжд, когато е необходимо (и дори предлага защита от студени ветрове); придава визуална привлекателност с архитектурния си дизайн, който се съчетава добре с модерните сгради. Ако се интересувате от инсталирането на пергола във вашия бизнес или дом, pergoli.net е тук, за да ви помогне! Ще ви запознаем с някои от най-важните неща, които трябва да знаете за перголите, преди да вземете решение.

Какво трябва да знаем за перголите?

Ако някога сте искали да създадете в градината си място за релакс, на което клиентите да се наслаждават през цялата година, модерният тип пергола е идеалното решение. Произходът ѝе латински и означава „стърчащи стрехи“. Често думата „пергола“ се отнася за дървени конструкции, които са озеленени с различни комбинации от катерливи растения и цветя. Тези елементи оформят сенчести пространства в градината, които са чудесни места за отдих на хората. Дървени-перголиПредимството на този модерен тип перголи е, че те се проектират според индивидуалните ви нужди и се вписват идеално в екстериора на вашето пространство. Те могат да се управляват дистанционно, което ги прави лесни за поддръжка (тъй като дървото изисква постоянни грижи, лакиране и обезцветяване). Конструкцията е здрава и сигурна и може да бъде оборудвана с безпрофилно остъкление, гилотини и/или ветрозащитни завеси. Това ще отличи външното ви пространство като целогодишна градина за вашите клиенти, без да се притеснявате за промените във времето.

Къде могат да се монтират перголи?

Перголите са не само красиво  оформите на вашето пространство – те ви дават и решение да го защитите.Перголa кв. ВитошаНезависимо дали търсите място, където да се отпуснете и да се наслаждавате на слънцето, или искате да създадете зона за хранене на открито за клиентите си, перголата е идеалното решение. Независимо дали разполагате с външно пространство – можете да инсталирате механична пергола. Независимо дали става въпрос за балкони, тераси, тротоари или вътрешни дворове – свържете се с нашия екип и ние ще ви предложим най-доброто решение, за да можете да използвате всеки сантиметър. Истината е, че през всеки сезон от годината хората предпочитат да се наслаждават на открити пространства. Но от друга страна, през пролетта, есента и дори лятото времето се променя изненадващо бързо и често рискувате да имате мокри клиенти и наводнени градински мебели (което само по себе си е проблем, защото те често съхнат доста трудно и бавно). Ето защо решението, което предлагаме, е просто и изключително лесно за управление и поддръжка.

Какви видове перголи предлагаме?

Остъкляване и ветрозащити за перголи

Pergoli.net предлага производство на профилни и безпрофилни остъкления и ветрозащитни мрежи или остъкляване тип Гилотина,  които могат да се монтират към всяка от класическите перголи.остъкление тип гилотина Съществуват и автоматизирани видове остъкляване, които ще добавят стил и функционалност към вашето външно пространство. С ветрозащитните екрани, от друга страна, отново ще можете без усилие да предпазите клиентите си от неприятния вятър, като по този начин им осигурите комфорт и приятни моменти.

Контакти с pergoli.net

Предоставете ни размерите на вашата тераса, веранда или свободно място в градината и ние ще ви предложим най-подходящото за вас. Може да се свържете с нас на телефон: 0888001532 , e-mail: info@pergoli.net или да ни посетите в нашия офис в гр. София, бул. Черни Връх 228А Получете безплатна индивидуална оферта от нашия опитен персонал

Вземи индивидуална оферта за твоя проект