Как да изберем идеалната пергола за вашия двор или тераса

Перголите са прекрасни допълнения към всеки двор или тераса, предлагайки сянка, комфорт и естетика на вашето външно пространство. Независимо дали искате уютно място за почивка или стилно пространство за забавление на гости, перголата може да преобрази вашия двор или тераса. Изборът на правилната пергола обаче изисква внимателно обмисляне на различни фактори като материал, дизайн и функционалност. В тази статия ще разгледаме ключовите аспекти, които трябва да вземете предвид при избора на пергола, за да направите най-добрия избор за вашето пространство.

Пергола за Вашия двор или тераса

Перголата е елемент, който привлича вниманието от пръв поглед и разкрасява всеки двор или тераса. Перголите са красиво допълнение към всеки модерен дом, което може да предложи идеалната среда за отглеждане на растения, както и място за събиране на семейството и приятелите, докато си почиват на сянка. Когато е изградена правилно, перголата предлага дълготрайно решение за създаване на подслон, който ще се впише в дизайна на вашата градина и дом.

Нашите модерни перголи са удобни и издръжливи. Предлагат се в няколко различни модела и се монтират лесно, което ги прави идеалното решение за вашето външно пространство. Перголите от  PERGOLI.NET съчетават архитектурни елементи с естественост, която идеално се вписва във всяка градина или тераса. При нас има решение за всеки вкус и бюджет!

Какви са съвременните перголи?

Перголите са чудесен начин да добавите стойност и характер към дома си. Класическата пергола представлява външна конструкция, състояща се от колони, поддържащи покривна решетка от греди. Тази покривна решетка може да се остави отворена или покрита, за да се създаде зона, защитена от слънцето или дъжда. Перголите могат да бъдат самостоятелни конструкции или прикрепени към къщата.

pergola-model-a-3 Перголи и катерещи се рози – това са само някои от снимките, които обикновено се свързват с перголите. Този архитектурен елемент често се използва като продължение на вътрешните пространства на дома и може да бъде проектиран в различни стилове. Основното предназначение на перголата си остава осигуряването на защита от промените на времето и излагането на слънце. С течение на времето обаче ролята им се е развила и днес те могат да добавят красота, уединение и комфорт към терасата или вътрешния двор на вашия дом.

Как да изберемм подходящо място за Пергола в дома си?

Перголата е елемент, който разкрасява всеки двор или тераса. Перголите могат да служат като отделен кът в градината, да са продължение на верандата или да се постави под тях масата за хранене през лятото. От една страна, можете да изберете част от двора си, където да бъде изградена самостоятелна конструкция, а от друга – перголата може да бъде продължение на дома ви и да придаде много стилен завършек на верандата. В днешно време перголите са пригодени за почти всяко външно пространство и е само въпрос на предпочитание дали ще се възползвате от тях.

Ние от Pergoli.net ще придаде на дома ви допълнително предимство. Перголата може да добави стойност към вашия имот и да увеличи цялостната му привлекателност. Pergoli.net – Най-доброто решение за Вашите изисквания

Предимства на Pergoli.net

Ако искате да се възползвате максимално от градината си и да я направите по-комфортна, трябва да помислите за изграждане на пергола над нея. Този вид конструкция е идеална за всеки двор или тераса, тъй като ще може да използва всеки сантиметър от пространството и да създаде по-привлекателен външен вид.

pergola-model-a-2 Освен че алуминиевата пергола е лека и лесна за монтаж, този материал предлага и изключителна издръжливост при всякакви метеорологични условия. Металът е устойчив на корозия и не изисква особена поддръжка. Богатият сребрист оттенък на алуминия му придава непреходна привлекателност, която се съчетава добре с естетиката на съвременния дизайн и допълва и по-традиционните стилове.

  • Перголата с удължен покрив осигурява не само защита от дъжд, вятър и сняг, но и от вредните ултравиолетови лъчи.
  • Перголата трябва да има 100% водоустойчиво покритие, за да предпазва терасата ви от дъжд и сняг. Конструкцията трябва да има и вградена дренажна система, за да се предотврати събирането на вода по повърхността
  • Всички части, включително винтовете, гайките и болтовете, са изработени от неръждаема стомана, което гарантира дълготрайната експлоатация на продукта.
  • Перголите предпазват от ветрове със скорост до 100 км/ч, което ги прави безопасни.
  • Търсите модерна и стилна пергола? Тогава нашите алуминиеви перголи са най-добрият избор за вас. Те са изработени от висококачествени материали и се монтират бързо.
  • Ние извършваме контрол на качеството във всеки етап от производството до монтажа, както и в следпродажбеното обслужване

Видове остъкляване на перголи от pergoli.net

Стъклените системи предлагани от

pergola-model-c-3

pergoli.net са с различни принцип на работа. Вертикално, но също така и хоризонтално плъзгащи се системи. Те са незаменими и допълващ

и елементи на Перголата.

  1. Безпрофилно остъкляване, хоризонтално плъзгане
  2. Стъклена хармоника
  3. Остъкляване тип Гилотина
  4. Ветроупорни завеси

Ние ще ви помогнем да изберем най-добрия вариянт за вас. Те ще ви осигурят спокойствие и приятно прекарване, което не е нарушено от внезапно излязъл вятър, завихрянето от външното тяло на климатика или естествено течение.

Контакти с pergoli.net

Предоставете ни размерите на вашата тераса, веранда или свободно място в градината и ние ще ви предложим най-подходящото за вас. Може да се свържете с нас на телефон: 0888001532 , e-mail: info@pergoli.net или да ни посетите в нашия офис в гр. София, бул. Черни Връх 228А

Получете безплатна индивидуална оферта от нашия опитен персонал

Вземи индивидуална оферта за твоя проект