Безпрофилно стъклено плъзгане

Максимална панорама при остъкляването с безпрофилно плъзгане

Предимствата на плъзгащите се прозорци са в максималната прозрачност и лесното управление. Безпрофилното остъкляване с плъзгащи се прозорци и врати от Homeplast има една обща черта – без значение коя система според вашите изисквания ще изберете: ще получите максимално количество стъкло и светлина. това означава, че всички системи са идеални за използване там, където е необходимо, тъй като стъклото ще направи пълно размиване на вътрешните и външните граници. От терасата към градината или от всекидневната към терасата всичко ще се вижда идеално.

В допълнение към тези предимства има и много други:

 • Безпрофилната система е модерно и елегантно решение за вашия прозорец. Освен това тя е много лесна за почистване;
 • Можете да избирате от богат избор от профили;
 • Безпрофилната система се вписва идеално във всеки архитектурен стил;

Лесно използване

 • Най-голямото предимство на плъзгащите се прозорци и врати е много лесното им отваряне и затваряне – дори при по-големите. Причината за това е висококачествената технология, която е изработена изцяло от неръждаема стомана и е не само гладка, но и лесна за поддръжка и не се износва.
 • Безпрофилната система за остъкляване ви позволява да отворите прозореца или вратата толкова широко, колкото желаете, и да използвате възможно най-много от наличното пространство отстрани на къщата си. Освен това системата за остъкляване може да се монтира без проблеми по отношение на интериорния дизайн и стил.
 • Плъзгащите се прозорци и врати са идеални за всяко помещение и могат да се използват във всички видове жилища, независимо дали са модерни или традиционни. 
Зимна градина гр. Банкя
различни-стъклени-плъзгащи-системи

Голямо разнообразие

Независимо дали се използва под покрив на тераса или в съществуваща тераса. Като висококачествено решение за вашата вила или като класическа плъзгаща се врата в зимна градина? С нашите системи за плъзгащи се врати и плъзгащи се прозорци може да се намери подходящото решение за всяка ваша идея. Широката гама от цветове ви позволява да създадете свой собствен уникален облик.

Защита от атмосферни влияния – вятър и дъжд

Предимството на плъзгащите се прозорци е и защитата от дъжд и вятър. Плъзгащите се стъклени елементи осигуряват допълнителна защита срещу течение, без да блокират гледката към градината. Вечерите на терасата се удължават с цялостна защита от атмосферни влияния – независимо от времето навън.

защита-от-атмосферни-влиания
vertikalno plazgane simvol

Вертикално Остъкляване Гилотина

С вертикалните плъзгащи се стъклени системи зимната градина се превръща в прозрачна стъклена къща, която осигурява цялостна защита от вятър и атмосферни влияния. Почти всеки покрив на тераса от Хоумпласт може лесно да се разшири, за да се създаде комфортна стъклена къща, като се добавят вертикални стъклени елементи – разбира се, и на по-късен етап.

Изборът на безпрофилно остъкляване може да бъде изключително полезен при проектиране на съвременни жилищни и комерсиални сгради, поради няколко причини:

 • Естетически изглед – Безпрофилните системи за остъкляване предлагат много по-естетичен изглед, защото имат по-малко рамки и по-голям панелен обхват. Това позволява на светлината да прониква по-лесно и да се създава по-ярка и отворена атмосфера.

 • По-добра енергийна ефективност – Безпрофилните системи за остъкляване предлагат по-добра енергийна ефективност, защото намаляват топлинните загуби и помагат за поддържането на постоянна температура в сградата. Това може да намали разходите за отопление и охлаждане.

 • Удобство и лекота при работа – Безпрофилните системи за остъкляване са изключително удобни и лесни за работа, като предлагат гладко и безпроблемно отваряне и затваряне на прозорците и вратите.

 • Повишена безопасност – Безпрофилните системи за остъкляване предлагат по-високо ниво на безопасност, тъй като са направени от здрави материали и имат по-голяма устойчивост на вятър и натиск.

 • Подобрен акустичен комфорт – Безпрофилните системи за остъкляване могат да намалят нивото на шум, който прониква в сградата, като така подобряват акустичния комфорт на живущите в нея.

Тези са някои от основните предимства на безпрофилното остъкляване, които могат да бъдат от полза при проектиране на съвременни сгради.

Вземи индивидуална оферта за твоя проект