Предимства на Безпрофилно остъкляване тип Хармоника. Използват се алуминиеви профили, които са елоксирани, но по желание на клиента и съобразявайки се с интериора профилите могат да бъдат боядисани по цвят по RAL. Профилите не ръждясват и не изискват поддръжка след време, леки са. Безопасни за потребителите. Широчината при остъкляването няма ограничение. Стъклата са закалени при 600 - 700 градуса температура, което ги прави 6 пъти по-здрави и издръжливи. При счупване стъклото се разпада на малки заоблени парченца. Залепването на стъклата става с високоякостен силикон. Размерът на стъклата се определя индивидуално за всяка тераса (от 40 до 70 см. широки). Вид отваряне - събират се наляво, надясно, както и в двете посоки. Всяко крило се движи на 4 двойни лагерни ролки - две долу и две горе.

Безпрофилно остъкляване цени. Стъклена хармоника

Stakleni-Harmoniki
стъклена-хармоника

Гаранционен срок 5 години

Време за производство  30 работни дни

Права Стъклена Хармоника

Предимства на Хармониката како система за остъкляване

  • използват се алуминиеви профили, които са елоксирани, но по желание на клиента и съобразявайки се с интериора профилите могат да бъдат боядисани по цвят по RAL;
  • профилите не ръждясват и не изискват поддръжка след време, леки са;
  • безопасни за потребителите;
  • широчината при остъкляването няма ограничение;
  • стъклата са закалени при 600 – 700 градуса температура, което ги прави 6 пъти по-здрави и издръжливи;
  • при счупване стъклото се разпада на малки заоблени парченца;
  • залепването на стъклата става с високоякостен силикон;
  • размерът на стъклата се определя индивидуално за всяка тераса (от 40 до 70 см. широки);
  • вид отваряне – събират се наляво, надясно, както и в двете посоки;
Ostaklyavane na Terasa s G-obrazno plazgane

Гаранционен срок

5 години

Време за производство15-20 работни дни

Г-образна стъклена система - тип Хармоника

Г-Образна Системата се изработва от елоксирани алуминиеви профили, което ги прави много надеждни и непроменими във времето. Не се налага боядисване след време, не ръждясват и т.н.   Стъклата се събират според желанието на клиента. Може да се настроят да се събират наляво, надясно, както и в двете посоки, т. е. половината наляво, половината надясно. На една страна могат да се съберат стъкла от 1 до максимум 9 броя.
ovalna-harmonika

Гаранционен срок

5 години

Време за производство 15-20 работни дни

Овална Стъклена система - тип Хармоника

Този тип остъкляване е много по-предпочитано от другите, поради функцията да си отвориш и затвори, когато искаш. Може да се приложи общо взето навсякъде, с изключение като основна дограма, защото нейната функция е да се монтира на помещения, където искаме да не са ни затворени, но заради метеорологичните условия и ред други причини се налага и ги използваме целогодишно. Остъкляване тип хармониката основно се предпочита за остъкляване на тераси и зимни градини.

pay-tbi