fbpx

Допълнителна информация за Безпрофилни плъзгания

Желаната допълнителна информация ще получите от Специализирано техническо лице, което ще изпратим при взимане на размери за Безпрофилни стъклени плъзгащи системи. Ние ще  ви предложи индивидуално решение, което ще отговаря на вашите специфични изисквания за монтаж и визия както и нужната допълнителна информация за Безпрофилни плъзгащи системи.

Опит

Имаме 5 годишен опит, като сме реализирани над 2000 хил. проекта в този период,  в монтажа и поддръжката на стъклени безпрофилни остъкления. С натрупания опищ ще ви консултираме какво е добре да бъде изпълнено като проект и какво може да очаквате след нашия монтаж. Безпрофилни плъзгания са предпочитани от архитектите при новите сгради защото придават допълнителна функционалност на балкон, тераса или лоджия като не нарушават цялостния облик на сградата.

Креативност

Екипа ни от отлично подготвени служители ще ви предложи индивидуална техническа информация за безпрофилните плъзгания които ще отговарят на вашите специфични изисквания

Допълнителна информация

Вятър и водоустойчива UV уплътнения между стъклата. Всички модули са произведени от неръждаеми елементи – алуминий

Свободата да имате пет или три свободно движещи се позиции.

Посетете нашия шоурум и обсъдете вашите изисквания с нашия търговски и технически персонал за допълнителна информация относно плъзгащите се стъклени системи.

Нашите продукти не са предварително произведени по конкретен размер съхранявани на склад. Всичко при нас е изработено по поръчка според индивидуални изисквания от нашите клиенти. Ако ни изпратите примерни размери или желан дизайн ние ще изготвим индивидуална оферта според допълнителната техническата информация за Безпрофилните плъзгания, която сте ни предоставили и желаете да получите.

Перголи до ключ

Вземи индивидуална оферта за твоя проект