Биоклиматична-пергoла

Биоклиматични алучиниеви Перголи

Те са отлично решение за вашата градина и тераса. Нашите биоклиматични алуминиеви перголи са идеалното решение, за да предпазят дома или бизнеса ви от неприятни метерологични условия.Тези самостоятелни алуминиеви конструкции с автоматичен покрив. Добро допълнение към екстериора на вашия търговски обект или тераса. Покривната конструкция е  от ламели, които според избрания модел се въртят или се отварят и затварят , за да получите достатъчно слънчева светлина или въздух. Когато Биоклиматичната Пергола е затворена осигурява пълна защита от слъце, сняг или дъжд. Всяка покривна ламела отвежда водата в улуци. Също така можете да инсталирате LED  осветление, както и да го управлявате дистанционно от вътрешността на къщата си чрез приложение на смартфона си.

Процесът на биоклиматизация се осъществява при ниски температури през зимата (0°C) и при високи температури през лятото (40°C).

Bioklimatichna pergola montirana v Bankya

Предимства 

Предимствата на Биоклиматичната алуминиева пергола  в сравнение с традиционните Дървени конструкции включват:

  • Подобрена изолация срещу загуба на топлина
  • Подобрена стабилност
  • Удължена издръжливост
  • По-голяма сигурност срещу вандализъм

Основното предимство на биоклиматичната пергола е, че тя не изисква никаква поддръжка, т.е. не се налага да я ремонтирате или боядисвате, когато е необходимо; освен това тя не се нуждае от специални условия за монтаж, така че може да бъде поставена навсякъде в градината или пред къщата ви, без да се притеснявате, че ще се повреди от студ или сняг.

Bioklimatichna pergola montirana v Bankya

Новини

Днес биоклиматичните перголи са сред най-популярните и луксозни конструкции, използвани в търговски и частни градини.Високото ниво на техническите им характеристики, иновативният дизайн и естетическата им стойност ги правят популярни сред много клиенти.

Бъдете защитени от атмосферните влияния.

Нашите Биоклиматични перголи  също така са чудесно място за прекарване на време със семейството и приятелите, тъй като предлагат привлекателна атмосфера, като същевременно ви дават достатъчно място за почивка през слънчевите дни или нощите, прекарани в гледане на телевизия заедно!

Контакти с нас

Посетете нашите офиси в градовете Пловдив и София или се свържете с нас на info@pergoli.net или тел.: 0888001532 . Нашите Контакти

Вземи индивидуална оферта за твоя проект