fbpx

Съвременният човек, уморен от шумния град, все повече се стреми да прекара ваканциите си на село, на чист въздух. Зимна градина разположена на двора или терасата е най-доброто място за отдих. Лошото време и насекомите не могат да развалят плановете ви за прекрасна почивка или парти на двора. Насладете се са пълноценна почивка като релаксирате или се забавлявате с вашите приятели. 

За добър преход от градината на двора изберете подходящо остъкляване

Безпрофилното остъкляване монтирано в Зимна градина, се превърна в идеален вариант за остъкляване, което ще помогне за предпазване на помещенията от прах, мръсотия, дъжд и силни ветрове. Освен това клиентът получи допълнителни метри използваема жилищна площ, която може да използва не само през топлия, но и през студения сезон, благодарение на топло и шумоизолацията.

преди
02
След

Можете да научите повече за всички характеристики на нашите продукти, цената с включена доставка и монтаж, като се свържете с нашите специалисти по телефона, посочен в секцията Контакти или чрез формата за обратна връзка. С удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси и ще ви помогнат да изберете системата, която най-добре отговаря на вашите очаквания и нужди.

Заявка за индивидуална оферта

Попълнете формата по-долу, за да получите  консултативна без задължения.

Ще отговорим до 24 часа.

Вземи индивидуална оферта за твоя проект