fbpx

Зимна градина на терасата

Зимната градина е модерно решение за оригинален завършек на всеки дом. С изграждането на зимна градина се постига целогодишно използване на това пространство. С големия си процент остъкляване и панорамна гледка тя се превръща в любимо място за отдих на цялото семейство през всички сезони на годината.

Зимната градина е чудесен начин да добавите външно пространство към дома си. С големия си процент остъкляване и панорамна гледка тя се превръща в любимо място за отдих на цялото семейство през всички сезони на годината.

Идеи за ефектно допълнение към дома не само през зимата!

При изграждането на зимна градина е препоръчително да се вземе предвид ориентацията на сградата, за да се гарантира, че тя ще получава пълна слънчева светлина през целия ден. Освен това големите прозорци могат да бъдат снабдени с пердета или ролетни щори с цел уединение и климатизация.

През топлите месеци на годината той е приятно място за слънчеви бани. През зимата пък е идеално място за четене на книга с чаша горещ чай.

Верандите и терасите са местата, където можем да се отпуснем и да прекараме известно време с приятели в комфортна среда. Те създават характерен стил, който се вписва идеално в градината ви и ви помага да се наслаждавате на красивите летни вечери с чаша вино или чаша горещ шоколад. Накратко, верандите и терасите са идеалното място за забавление на семейството, приятелите и бизнес партньорите.

По-близо до природата през цялата година!

Градините и традиционните веранди не са просто място за почивка и разхлаждане през лятото, а ви помагат да се насладите на градината по най-добрия начин. Най-новите технологии ни позволяват да направим градините още по-привлекателни, като

Независимо дали искате да прекарвате времето си в градината, без да се притеснявате от метеорологичните условия, или искате да се отпуснете с книга, Зимната градина и навеса са пример за функционална елегантност.

Потърсете вашия избор на Зимни градини при нас.

Ако искате да използвате максимално добре градината си, разгледайте нашите проекти за Зимни градини и Навеси. Нашите стилни дизайни са идеалното място, където да се отпуснете със семейството и приятелите си или да се насладите на време за себе си. Посетете нашия офис в гр. София, бул. Черни връх 228А или се свършете с нас на info@pergoli.net или тел.: 0888001532 . Нашите Контакти

Вземи индивидуална оферта за твоя проект