Сенник модел Кристал може да се изпълнява и с акрилни платове Breza, PARА на същата цена При боядисване на профилите, PVC частите остават в стандартния си цвят. Както всеки PVC продукт, така и PVC платът се свива/разширява от студено/топло Това свиване/разширяване е около 2% от размера на PVC плата.Прозрачният PVC плат се слепва през 135 см във височина. Слепването представлява тънка (2 см) прозрачна хоризонтална линия. Винаги се започва с цяло парче PVC плат (135 см) отдолу нагоре.

Ветроупорен вертикален сенник. PVC Завеси

Верандата е любимо място за семейни тържества и отдих, но какво ще стане, ако времето изобщо не благоприятства вашите празници или почивни дни? Отговорът е прост – PVC завеси за верандата! Прозрачните меки прозорци за верандата ще ви позволят да останете удобно на терасата дори при отрицателни температури навън, тъй като с помощта на всеки източник на топлина (газов или електрически нагревател) можете да получите положителна температура на терасата, защитени от PVC ветроупорен сенник.

Ветроупорен сенник

Може да избирате да се прибира с манивела или да се заключва ръчно с капси. Прозрачният PVC плат се слепва през 135 см във височина. Слепването представлява тънка (2 см) прозрачна
хоризонтална линия. Винаги се започва с цяло парче PVC плат (135 см) отдолу нагоре.

Касетъчен

ветроупорен касетъчен сенник модел кристал Ридо с PVC плат 0,8 мм (прозрачен)

pay-tbi

перголи и навеси

Хоумпласт Инженеринг ООД, ЕИК 204740644

Специализирани в производство на алуминиеви изделия и техния качествен монтаж. Притежаваме собствена производствена база в гр. София и специализиран автопарк за монтажа на нашите продукти. 

Продукти

Перголи
Стъклени Хармоники
Гилотини
Зимни Градини

Новини

Научи всичко ново за Перголи, Гилотини, Зимни Градини и Завеси

Последвай ни

София, бул. Черни Връх 228А, Драгалевци
0888001532 | info@pergoli.net