Сенник тип Пергола цена

Сенник пергола е вид пергола, която е предназначена да осигури сянка и защита от слънцето, като същевременно позволява на въздуха да циркулира. Тези перголи могат да бъдат изработени от различни материали, като алуминий така и от дърво. Те може да бъдат със или без моторизирани системи за отваряне и затваряне.

Цената на сенник пергола може да се различава в значителна степен в зависимост от много фактори, като размер, материали, дизайн и монтаж. В среден размер, цената на пергола може да се очаква да започва от около 1000 лв. до 2000 лв. за квадратен метър, в зависимост от избраните материали и допълнителните функции.

Моторизираните системи за отваряне и затваряне могат да добавят допълнителни разходи към проекта. Цените на такива системи също могат да се различават в зависимост от марката и модела, но обикновено те започват от около 1000 лв. до 2000 лв. за един комплект, включващ мотор, управление и други необходими аксесоари.

Важно е да се има предвид, че качествената пергола изисква индивидуален подход и проектиране, за да се гарантира дълготрайността й и да отговаря на нуждите и желанията на клиента. Това означава, че цената може да бъде влияна от различни фактори, които не са посочени по-горе. 

За изогтвяне на проект според важите нужди и желания може да се свържете с нашия офис в гр. София където ще получите пълна информация и подкрепа за проекта, които искате да реализирате. 

Заявка за индивидуална оферта

Попълнете формата по-долу, за да получите  консултативна без задължения.

Ще отговорим до 24 часа.

Вземи индивидуална оферта за твоя проект