fbpx

Когато монтирате пергола за дома, трябва да сте сигурни, че тя се вписва в дизайна и усещането за двора ви. Перголата не е нещо, което искате да купите наготово. Затова не бързайте и направете проучване, за да намерите чудесно решение за вашето външно пространство.

“Стилен и модерен начин да останете на сянка. Вашата пергола ще създаде неповторима преживяваве на за вашето семейство и гости“

И така, ако искате да живеете и да пресъздадете този тип живот, то тогава се заемете с изграждането на подвижна пергола. Не забравяйте висящите растения, спалните чували, кошниците с разноцветни цветя и свободностоящите вентилатори. Просто трябва да се замислите, да си представите и да планирате всичко, а след това да отидете и да го направите! И да се наслаждавате по пътя!

Ако искате на следващото си парти или събиране да се чувствате приветливо и удобно, помислете за една от тези подвижни перголи. Те ще се превърнат в хит на барбекюто в задния ви двор или на обяда във вътрешния двор.

Вид монтаж:

  • Свободно стоящ дизайн. Той е независим архитектурен елемент;
  • Монтиран на стена – в самата къща къщат или постройка.

Материал, с които са произведени: Доскоро тези конструкции се правеха в по-голямата си част ръчно основно от дърво, тухли, камък, кован метал или комбинация между тези материали. В момента много собственици предпочитат да купуват алуминиеви перголи , тъй като те са по-издръжливи и технологично напреднали. Съвременните материали, увеличават неговата издръжливост и правят монтажа технологичен и по-бърз. Покрита пергола, монтирана за защита от слънчева светлина и дъжд или под формата на беседка за уединение, хранене или пъкн пергола за барбекю за лятна вила и много други опции.

Четири причини за подвижна Пергола

  • Перголите са чудесен начин да добавите сянка и стил към външното си пространство. Те осигуряват подслон от слънцето и дъжда, като същевременно позволяват преминаването на бриз. Перголите обикновено се изработват от дърво или други естествени материали, но има и много съвременни конструкции на перголи, които използват алуминий.
  • Най-разпространеният тип пергола е свободностояща конструкция, която се поддържа от колони или стълбове. Те могат да бъдат прикрепени и директно към къщата като част от вход или вътрешен двор.
  • Перголите се предлагат в много размери и форми. Малка преносима пергола може да се използва като постоянно съоръжение или като временен подслон по време на събитие, например парти на открито или сватбено тържество. По-големите стационарни перголи се предлагат в традиционен и съвременен стил, който съответства на естетиката на дизайна на всеки дом.
  • Големите електрически перголи за тераси и веранди се използват широко в ресторантьорския бизнес за аранжиране на летните зони

Вземи индивидуална оферта за твоя проект