Тъканта Tempotest е лесна за поддържане, просто използвайте мека четка, мек сапун, например Woolite или Ivory, и изплакнете обилно, за да отстраните всичкия сапун. Тъканта трябва да изсъхне напълно на открито. Избягвайте да свивате или сгъвате плата. Ако върху тъканта се утаяват вещества като дървесен катран или други подобни органични замърсители, които могат да допринесат за развитието на мухъл, се препоръчва да се третира с кърпа, която леко разтрива засегнатия участък с разтвор на белина, разтворена във вода.

Редовно почиствайте повърхността на тъканта с мека четка, като използвате разтвор от вода и сапун (две унции мек сапун на галон вода с температура не по-висока от 37℃). Избягвайте да използвате перилни препарати; използвайте само мек сапун, като например Woolite или сапун от слонова кост. Изплакнете обилно, за да отстраните целия сапун. Тъканта трябва да изсъхне напълно на открито.

Тъканите Tempotest са обработени така, че да намалят до минимум проникването на замърсители, но е препоръчително да ги поддържате чисти. За да отстраните петна и замърсявания от повърхността на тъканта, използвайте мека четка и сапунен разтвор. Изплакнете обилно, за да отмиете всички остатъци. Избягвайте да сгъвате или мачкате тъканите Tempotest, докато не изсъхнат напълно.

Poddrazhka na plat Sennik

Вземи индивидуална оферта за твоя проект