You are currently viewing Слънчева инсталация за контакт: Solar plug and play

Слънчева инсталация за контакт: Solar plug and play

Solar plug and play

Как работи Solar plus and play за контаки? Системата предлага доста предимства на нейните притежатели, но има и недостатъци. Това е причината покупката на слънчеви панели да бъде обмислена внимателно и задълбочено. Фотоволтайк за вашия балкон или тераса в дългосрочен план е изключително изгодна инвестиция. Цените на ток най-вероятно няма да достигнат нивата си от преди, което прави инсталацията изгодна дългосрочна инвестиция.

Какво е важно да знаем?

Фотоволтаичната система Plug and play официално не е разрешена у нас. Най-вероятно това ще стане съвсем скоро, защото в Европа тя е разрешена за ползване от 2018 г. Системата представлява сравнително елементарни слънчеви панели за включване в контакт. Слънчевата система Plug and Play е известна още и като електроцентрала за балкон. Разбира се Solar modul Plug and Play батерия е подходяща и за вашата градината, както и за планинска хижа, или каравана.

Инсталиране на Системата върху Зимна градина или навес

Инсталирането на слънчеви панели за контакт лесно. Дори да не сте електротехник, със сигурност ще успее да инсталирате мини фотоелектрическата система. Още повече, че балконната електроцентрала, има сравнително леко теглото се състои само от няколко компонента. Затова монтажаа или демонтаж на слънчевата система Plug and Play се извършва много чисто и бързо

Слънчева инсталация за контакт: Solar plug and play

Всъщност, мини-електрическата система се състои от няколко части, които се свързват към електрическата мрежа чрез кабел и щепсел. Тока добиван от балконната електроцентрала може да се използва за захранване на домакински уреди. Слънчевия панели има и стационарен инвертор. След това с негова помощ постоянния ток се преобразува в обикновен променлив ток, който ние използваме, преди той да бъде предаден в контакта.

Слънчевата система Plug and Play се предлагат в най-различни варианти. Стандартен модул с мощност около 300 W генерира около 200 киловатчаса електроенергия. Цената му е около 800 евро,но в момента не е наличина и е възможно покачване на цената.

Мини-фотоволтаична система, която е сравнително лесна за инсталиране. Подходяща и за монтаж въху стъклен навес