Пергола близнак

Структурно независима пергола. Тя осигурява комфортна атмосфера и увеличава обема на пространството, както на закрито, така и на открито.

V

Пергола близнак | Двускатна Пергола

Двускатна модулна пергола

Нашата пергола близнак е перфектното решение за тези, които търсят комфорт, функционалност и елегантност в едно. Създадена от алуминиева конструкция и водоустойчиви платове, тази пергола ще ви защити от слънцето, дъжда и вятъра, докато се наслаждавате на откритото пространство.

Перголата близнак може да се използва като кът за релакс, зона за забавление или дори като място за работа на открито. Два платна покриват перголата и може да се регулират по отделно, за да създадете идеалната атмосфера, която желаете.

Нашата пергола близнак е снабдена с автоматизирана система, която ще ви помогне да я контролирате лесно и удобно. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутон и ще получите перфектната защита и комфорт.

Съчетавайки функционалността и елегантността, перголата близнак е перфектното решение за вашия дом или бизнес. Открийте новия начин за наслаждаване на откритото пространство и поръчайте нашата пергола близнак сега.

PP03 е структурно независим продукт. Осигурява комфортна атмосфера, като същевременно увеличава обема на вашето пространство. PERGOLI.NET е създаден за да предлага специфични за обекта архитектурни модели и естетически решения, подходящи за всеки проект. Архитектурните модели се интегрират в различни структури, като предоставят решения за всяка заявка с различни монтажи и носачи.

 

чертеж на двускатна автоматизирана пергола
снимка на ресторант Хабиби Бейрут. На снимката се вижда алуминиева пергола и дълрен навес както и интериора на ресторанта
снимка на ресторант на терасата на който е монтирана двускана автоматизирана пергола с осветление
Пергола близнак

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Play Video about свободно стояща пергола близнак на заведение

Цветове на плата : 

sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500
sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500
Защита от:
zashtito ot

Системите на pergoli.net са предназначени за всякакви климатични условия. Всеки продукт има отделна защитна функция.

Материал
materiali
Всеки сезон
Всеки сезон
Подменящо се осветление
Подменящо се осветление
Предпазва от слънце
Предпазва от слънце
Дистанцеонно управление
Дистанцеонно управление
Водонепропусклива
Водонепропусклива
Срещу неблагоприятни атмосферни влиания
Срещу неблагоприятни атмосферни влиания

Клиентите за нас