fbpx

Черпи силата си от своя елегантен дизайн и функционална структура. Тази Пергола ви предлага комфорт на открито по естетичен начин, без да пречи на видимостта ви.


Висяща пергола

Висяща автоматизирана пергола е вид пергола, който се инсталира вертикално, като покривът на перголата се прикрепя към стената на сградата, а другият край е поддържан от стълбове или стойки. Тази пергола може да се отваря и затваря, като се използва автоматизирана система.

Системата за автоматизация обикновено се състои от мотор, релси, датчици за вятър и дъжд, дистанционно управление и други елементи, които могат да бъдат контролирани от смартфон или друг устройство.

Когато перголата е затворена, тя предоставя защита от вятър, дъжд и слънце, като осигурява уютна и комфортна атмосфера за отдих и забавление. Когато е отворена, перголата позволява да се насладите на свеж въздух и слънчева светлина.

Висящите автоматизирани перголи могат да бъдат направени от различни материали, включително алуминий, дърво, PVC и др. Отново, изборът на материал зависи от много фактори, като бюджета, визията, която искате да постигнете, и т.н.

Инсталирането на висяща автоматизирана пергола може да бъде сложен процес, който изисква професионална помощ и специални инструменти. Отново е важно да се избере качествен производител и инсталираща компания, които да гарантират, че перголата ще бъде направена и инсталирана коректно и ще функционира гладко и безопасно.

Висяща пергола черпи силата си от своя елегантен дизайн и функционална структура. Тази продуктова опция ви предлага комфорт на открито по естетичен начин, без да пречи на видимостта ви. PERGOLI.NET е създадена да предлага специфични за обекта архитектурни модели и естетически решения, подходящи за всеки проект. Архитектурните модели се интегрират в различни структури, като предоставят решения за всяка заявка с различни монтажи и носачи.

Пергола модел B. Това е изборът за места, ориентирани на открито, които не искат да изпитват никакво прекъсване на гледката.

pergola model b

висяща пергола
висяща пергола
висяща пергола

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Цветове на плата : 

sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500
sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500
Защита от:
zashtito ot

Системите на pergoli.net са предназначени за всякакви климатични условия. Всеки продукт има отделна защитна функция.

Насладете се на комфортният и уютен открит пространство през цялата година с перголата ни! Защитете се от атмосферните влияния и се наслаждавайте на свеж въздух дори при лошо време.

Нашите перголи са изработени от висококачествени материали, които осигуряват максимална защита от вятър, дъжд и слънце. С автоматизираната система за управление, можете да регулирате отварянето и затварянето на перголата по всяко време, с помощта на дистанционното управление или дори през смартфона си.

Не се притеснявайте за вредните UV лъчи, които могат да повредят кожата ви. С нашата пергола, ще можете да се наслаждавате на слънцето, без да се излагате на неговите вредни ефекти. Перголата ни ще осигури достатъчно сянка и ще ви защити от вредното влияние на слънчевата светлина.

Предлагаме широка гама от перголи, които могат да бъдат персонализирани според вашите нужди и предпочитания. Отличаваме се с висококачествено производство и инсталация, гарантиращи безопасността и дълготрайността на вашата пергола.

Изберете перголата ни и се наслаждавайте на комфорта на открито пространство, без да се притеснявате от неприятните ефекти на атмосферните влияния!

Материал
materiali

Клиентите за нас