Пергола създадена за монтиране в открити пространства, независимо дали са необходими за лично уединение или за допълнително пространство за забавление.

V

Пергола Флат

Независимо от сезоните, незаменимият продукт на луксозния живот на открито, Модел А може да се прилага на всички места. Модулите се добавят заедно и се създават разнообразни варианти.

Това е сгъваема система пергола, адаптирана върху алуминиеви носачи. Със своя семпъл и модерен дизайн, той добавя комфорт и стойност към вашите външни пространства през четири сезона. Продуктът е проектиран и произведен така, че да е подходящ за употреба при различни сезонни условия.  Могат да се добавят стъклени системи, системи за завеси ZIP вепрозащита. Модел А позволява използване на площта през четири сезона.

Пергола проектиран да предлага специфични за обекта архитектурни модели и естетически решения, подходящи за всеки проект. Архитектурните модели се интегрират в различни структури, като предоставят решения за всяка заявка с различни монтажи и носачи.

pergola model a

Искане на информация

Цветове на плата : 

sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500
Защита от:
zashtito ot

Системите на pergoli.net са предназначени за всякакви климатични условия. Всеки продукт има отделна защитна функция.

Материал
materiali