Пергола създадена за монтиране в открити пространства, независимо дали са необходими за лично уединение или за допълнително пространство за забавление.

V

Пергола Флат

Автоматизираната пергола Флат е вид пергола, който е оборудван с мотор и система за управление, която позволява автоматично разпъване и свиване на покривната му конструкция. Това означава, че можете да отваряте и затваряте перголата, без да се налага да го правите ръчно.

Системата за автоматично управление на пергола Флат може да бъде управлявана с дистанционно управление или с мобилно приложение, което дава възможност за лесно и бързо превключване между различни настройки.

Тази автоматизация не само улеснява употребата на перголата, но също така осигурява по-голяма безопасност и по-голяма защита от времето, като позволява бързо затваряне на перголата в случай на ветрове или валежи.

Предимствата на автоматизираната пергола Флат включват по-лесна употреба, по-голяма защита от външни атмосферни условия и високо качество на изработка, което гарантира дълготрайна употреба.

Независимо от сезоните, незаменимият продукт на луксозния живот на открито, Пергола Флат може да се монтира на всички места. Модулите се добавят заедно и се създават разнообразни варианти.

Това е сгъваема система пергола, адаптирана върху алуминиеви носачи. Със своя семпъл и модерен дизайн, той добавя комфорт и стойност към вашите външни пространства през четири сезона. Продуктът е проектиран и произведен така, че да е подходящ за употреба при различни сезонни условия.  Могат да се добавят стъклени системи, системи за завеси ZIP вепрозащита. Модел А позволява използване на площта през четири сезона.

Пергола проектиран да предлага специфични за обекта архитектурни модели и естетически решения, подходящи за всеки проект. Архитектурните модели се интегрират в различни структури, като предоставят решения за всяка заявка с различни монтажи и носачи.

pergola model a

пергола флат
Предимствата на автоматизираната пергола Флат включват по-лесна употреба, по-голяма защита от външни атмосферни условия и високо качество на изработка, което гарантира дълготрайна употреба.
пергола флат
Предимствата на автоматизираната пергола Флат включват по-лесна употреба, по-голяма защита от външни атмосферни условия и високо качество на изработка, което гарантира дълготрайна употреба.

Цветове на плата : 

sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500
sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Защита от:
zashtito ot

Системите на pergoli.net са предназначени за всякакви климатични условия. Всеки продукт има отделна защитна функция.

Важно е да се има предвид, че перголите не са предназначени да издържат на екстремни климатични условия, като например силни торнада или земетресения. В такива случаи, е важно да се следват всички необходими мерки за защита на живота и имуществото.

За да се гарантира, че перголата ще издържи на климатичните условия, е важно да се избере качествен производител и да се инсталира от професионална компания с опит в този вид работа. Както в случая с всички външни конструкции, перголите изискват редовна поддръжка и проверка, за да се гарантира тяхната безопасност и дълготрайност.

Материал
materiali

Алуминиевите перголи са много популярни поради своята здравина, устойчивост на корозия, ниско тегло и лесна поддръжка. Алуминиевата конструкция на перголата може да бъде обработена с различни технологии, като електростатично боядисване, което осигурява по-дълготрайна защита от външни влияния, като UV лъчи и окисляване.

При избора на алуминиева пергола е важно да се избере качествен производител, който може да гарантира, че перголата ще бъде направена от висококачествени материали и ще бъде инсталирана коректно.  Може да разчитате на нашия опит и коректност!

 

Перголата Флат е изградена от висококачествени материали, които са специално подбрани за да осигурят издръжливост и дълготрайност на конструкцията.

Ето някои от материалите, които се използват:

Алуминий: Главният материал, използван за рамката на перголата Флат, е алуминий. Той е изключително лек, здрав и устойчив на корозия. Алуминиевите профили осигуряват стабилност и издръжливост на перголата, като същевременно са изключително лесни за поддръжка.

Неръждаема стомана: За връзките и фиксирането на различните компоненти на перголата се използва неръждаема стомана. Тази материя е изключително устойчива на корозия и осигурява здрава и надеждна конструкция.

Покритие: Алуминиевите части на перголата Флат могат да бъдат обработени със специално покритие, като например прахово боядисване. Това позволява по-голяма устойчивост на рамката срещу външни влияния, като UV лъчи, корозия и атмосферни условия.

Тези материали гарантират изключителна издръжливост и дълготрайност на перголата Флат. Те осигуряват стабилна конструкция, която може да издържи на ветрове, снеговалежи и други неблагоприятни метеорологични условия. Благодарение на техническите характеристики и качеството на използваните материали, перголата Флат предлага продължителен живот и намалена нужда от поддръжка

Перголата Флат предлага различни допълнителни функционалности и аксесоари, които могат да бъдат добавени, за да увеличат комфорта и удоволствието от използването й.

Някои от тези функционалности включват:

Стъклени системи: Можете да добавите стъклени панели към перголата Флат, които осигуряват защита от вятър, дъжд и други атмосферни условия. Те също така позволяват прозрачност и визуална проникновеност, като запазват светлината и позволяват на външния пейзаж да бъде видим.

Системи за завеси с ZIP вепрозащита: Тези системи представляват вертикални завеси, които се подвижват по напречници и осигуряват допълнителна защита от слънцето, вятъра и насекомите. С ZIP системата за вепрозащита, завесите се фиксират по страни на перголата, осигурявайки затворено и защитено пространство.

LED осветление: Добавянето на LED осветление към перголата Флат може да превърне вашия открит простор в уютно и атмосферно място през вечерта. Можете да интегрирате LED светлини в рамката на перголата или да добавите декоративни LED светлини под покривната конструкция.

Отопление и охлаждане: Ако желаете да удължите употребата на перголата Флат през по-студените или по-горещите месеци, можете да добавите система за отопление и/или охлаждане. Това може да бъде вградена система за отопление или вентилатори за охлаждане, които ще осигурят комфортна температура в перголния простор.

Звукова система: Ако искате да създадете атмосфера с музика или да организирате звуково изживяване на открито, можете да интегрирате звукова система в перголата Флат. Това може да бъде високоговорителна система, която се контролира безжично и ви позволява да наслаждавате на вашата любима музика във външната среда.

Тези функционалности и аксесоари предоставят допълнителни възможности за персонализация и усъвършенстване на перголата Флат, което ви позволява да създадете идеалната среда за открит живот и развлечения.

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане

logo__uni

купи на изплащане 0%

ВЪЗМОЖНИ ДОПЪЛНЕНИЯ