fbpx

Пергола създадена за монтиране в открити пространства, независимо дали са необходими за лично уединение или за допълнително пространство за забавление.

V

Пергола Флат

Play Video about пергола на луксозна къща

Автоматизираната пергола Флат 

  • Пергола, който е оборудван с мотор и система за управление, която позволява автоматично разпъване и свиване на покривната му конструкция. Това означава, че можете да отваряте и затваряте перголата, без да се налага да го правите ръчно.
  • Системата за автоматично управление на пергола Флат може да бъде управлявана с дистанционно управление или с мобилно приложение, което дава възможност за лесно и бързо превключване между различни настройки.
  • Тази автоматизация не само улеснява употребата на перголата, но също така осигурява по-голяма безопасност и по-голяма защита от времето, като позволява бързо затваряне на перголата в случай на ветрове или валежи.
  • Предимствата на автоматизираната пергола Флат включват по-лесна употреба, по-голяма защита от външни атмосферни условия и високо качество на изработка, което гарантира дълготрайна употреба.
  • Независимо от сезоните, незаменимият продукт на луксозния живот на открито, Пергола Флат може да се монтира на всички места. Модулите се добавят заедно и се създават разнообразни варианти.
  • Това е сгъваема система пергола, адаптирана върху алуминиеви носачи. Със своя семпъл и модерен дизайн, той добавя комфорт и стойност към вашите външни пространства през четири сезона. Продуктът е проектиран и произведен така, че да е подходящ за употреба при различни сезонни условия.  Могат да се добавят стъклени системи, системи за завеси ZIP вепрозащита. Модел А позволява използване на площта през четири сезона.
  • Пергола проектиран да предлага специфични за обекта архитектурни модели и естетически решения, подходящи за всеки проект. Архитектурните модели се интегрират в различни структури, като предоставят решения за всяка заявка с различни монтажи и носачи.

 

пергола флат
Предимствата на автоматизираната пергола Флат включват по-лесна употреба, по-голяма защита от външни атмосферни условия и високо качество на изработка, което гарантира дълготрайна употреба.
пергола флат
Предимствата на автоматизираната пергола Флат включват по-лесна употреба, по-голяма защита от външни атмосферни условия и високо качество на изработка, което гарантира дълготрайна употреба.

Цветове на плата : 

sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500
sioen-9002
sioen-1622
sioen-7016
sioen-7500

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас

Защита от:
zashtito ot

Системите на pergoli.net са предназначени за всякакви климатични условия. Всеки продукт има отделна защитна функция.

Важно е да се има предвид, че перголите не са предназначени да издържат на екстремни климатични условия, като например силни торнада или земетресения. В такива случаи, е важно да се следват всички необходими мерки за защита на живота и имуществото.

За да се гарантира, че перголата ще издържи на климатичните условия, е важно да се избере качествен производител и да се инсталира от професионална компания с опит в този вид работа. Както в случая с всички външни конструкции, перголите изискват редовна поддръжка и проверка, за да се гарантира тяхната безопасност и дълготрайност.

Материал
materiali

Алуминиевите перголи са много популярни поради своята здравина, устойчивост на корозия, ниско тегло и лесна поддръжка. Алуминиевата конструкция на перголата може да бъде обработена с различни технологии, като електростатично боядисване, което осигурява по-дълготрайна защита от външни влияния, като UV лъчи и окисляване.

При избора на алуминиева пергола е важно да се избере качествен производител, който може да гарантира, че перголата ще бъде направена от висококачествени материали и ще бъде инсталирана коректно.  Може да разчитате на нашия опит и коректност!

 

Перголата Флат е изградена от висококачествени материали, които са специално подбрани за да осигурят издръжливост и дълготрайност на конструкцията.

Ето някои от материалите, които се използват:

Алуминий: Главният материал, използван за рамката на перголата Флат, е алуминий. Той е изключително лек, здрав и устойчив на корозия. Алуминиевите профили осигуряват стабилност и издръжливост на перголата, като същевременно са изключително лесни за поддръжка.

Неръждаема стомана: За връзките и фиксирането на различните компоненти на перголата се използва неръждаема стомана. Тази материя е изключително устойчива на корозия и осигурява здрава и надеждна конструкция.

Покритие: Алуминиевите части на перголата Флат могат да бъдат обработени със специално покритие, като например прахово боядисване. Това позволява по-голяма устойчивост на рамката срещу външни влияния, като UV лъчи, корозия и атмосферни условия.

Тези материали гарантират изключителна издръжливост и дълготрайност на перголата Флат. Те осигуряват стабилна конструкция, която може да издържи на ветрове, снеговалежи и други неблагоприятни метеорологични условия. Благодарение на техническите характеристики и качеството на използваните материали, перголата Флат предлага продължителен живот и намалена нужда от поддръжка

Перголата Флат предлага различни допълнителни функционалности и аксесоари, които могат да бъдат добавени, за да увеличат комфорта и удоволствието от използването й.

Някои от тези функционалности включват:

Стъклени системи: Можете да добавите стъклени панели към перголата Флат, които осигуряват защита от вятър, дъжд и други атмосферни условия. Те също така позволяват прозрачност и визуална проникновеност, като запазват светлината и позволяват на външния пейзаж да бъде видим.

Системи за завеси с ZIP вепрозащита: Тези системи представляват вертикални завеси, които се подвижват по напречници и осигуряват допълнителна защита от слънцето, вятъра и насекомите. С ZIP системата за вепрозащита, завесите се фиксират по страни на перголата, осигурявайки затворено и защитено пространство.

LED осветление: Добавянето на LED осветление към перголата Флат може да превърне вашия открит простор в уютно и атмосферно място през вечерта. Можете да интегрирате LED светлини в рамката на перголата или да добавите декоративни LED светлини под покривната конструкция.

Отопление и охлаждане: Ако желаете да удължите употребата на перголата Флат през по-студените или по-горещите месеци, можете да добавите система за отопление и/или охлаждане. Това може да бъде вградена система за отопление или вентилатори за охлаждане, които ще осигурят комфортна температура в перголния простор.

Звукова система: Ако искате да създадете атмосфера с музика или да организирате звуково изживяване на открито, можете да интегрирате звукова система в перголата Флат. Това може да бъде високоговорителна система, която се контролира безжично и ви позволява да наслаждавате на вашата любима музика във външната среда.

Тези функционалности и аксесоари предоставят допълнителни възможности за персонализация и усъвършенстване на перголата Флат, което ви позволява да създадете идеалната среда за открит живот и развлечения.

Клиентите за нас

ВЪЗМОЖНИ ДОПЪЛНЕНИЯ