fbpx

Основните предимства на плъзгащите се прозорци

Освен че са практични, плъзгащите се прозорци са и красиви. Те са изработени от висококачествен PVC профили и могат да бъдат  имитиращи дърво, бели или антрацит.

Плъзгащите се прозорци могат да се монтират във всяка стая на дома ви. Те ще изглеждат чудесно във всеки интериорен стил. Те са идеални за кухни, дневни или тераси, тъй като предлагат много функции за пестене на пространство.

Основни предимства на плъзгащите се прозорци:

1) Много хора вече са изпитали ползите от използването на плъзгащи се прозорци с повдигане или плъзгащи се прозорци Фолксваген или Плъзгане с повдигане. Трябва да се отбележи, че класическите плъзгащи системи са малко обемисти. Плъзгащите се прозорци се различават от стандартните прозорци от ПВЦ. Те имат и други предимства: без шум, прах, мръсотия, уличен шум; лесни за поддръжка и експлоатация – крилото се движи лесно и е здраво фиксирано към рамката

2) Безопасност – благодарение на специалните ограничители, които предотвратяват случайното отваряне или затваряне от деца или домашни любимци

3) пестене на място – можете да ги монтирате навсякъде в къщата си, където има достатъчно място за този тип прозорци

4) Подходящи за всяко малко пространство – крилото се движи по профила, без да докосва околните предмети, така че можете да поставите всякакви предмети върху

Зимна градина гр. Банкя изглед отвътре

Спестяване на място

Подходящи са за всяко малко пространство. Крилото се движи по профила, без да докосва околните предмети, така че можете да поставите всякакви предмети на перваза на прозореца, които не е необходимо да бъдат сваляни или пренареждани. Тъй като комарникът е поставен на специални релси, той може да се движи във всички посоки. Това е много удобно, ако трябва да гледате навън, а също така предпазва от насекоми. Подобна система ви позволява да подредите мебелите, без да блокирате отвора на прозореца

Плъзгащите се прозорци са изключително популярни в модерната архитектура и имат множество предимства.

Някои от основните предимства на плъзгащите се прозорци включват:

  1. Икономия на пространство: Плъзгащите се прозорци не изискват допълнително пространство, за да се отварят и затварят, като това е необходимо за криловите прозорци. Това ги прави идеални за домове, където пространството е ограничено.

  1. Удобство и функционалност: Плъзгащите се прозорци са изключително лесни за употреба и могат да се отварят и затварят с лекота. Това ги прави особено подходящи за трудно достъпни места, като например високи прозорци.

  2. Допълнителна сигурност: Много модерни плъзгащи се прозорци са проектирани с механизми за заключване, които ги правят по-безопасни от криловите прозорци. Те също така предлагат по-добра защита от външни влияния, като например вятър и дъжд.

  3. Естетика: Плъзгащите се прозорци предлагат по-модерен и съвременен вид, което ги прави популярни в модерната архитектура. Те също така могат да бъдат изработени в различни цветове и материали, което позволява на собствениците на домовете да изберат тези, които най-добре отговарят на тяхната индивидуална естетика.

  4. Енергийна ефективност: Плъзгащите се прозорци могат да бъдат изработени с висококачествени стъкла и рамки, които осигуряват добра изолация от шума и топлината. Това ги прави енергийно ефективни и може да намалят разходите за отопление и охлаждане на дома ви.

Заявка за индивидуална оферта

Попълнете формата по-долу, за да получите  консултативна без задължения.

Ще отговорим до 24 часа.

Вземи индивидуална оферта за твоя проект