You are currently viewing Огнище в Навес 3,5 х 4
навес с огнище

Огнище в Навес 3,5 х 4

Вграждането на огнище в навеса е популярна опция за построяване на открито място за барбекю или къмпинг. Някои от предимствата на импровизирането на огнище в навеса включват:

  1. Удобство: Огнището може да бъде монтирано в навеса, което го прави лесно достъпно за използване през цялата година. Така ще имате открито място за готвене, дори когато външните условия не са подходящи.

  2. Приятен външен вид: Огнището може да бъде изградено в съответствие с външния вид на навеса, което може да добави естетическа стойност на вашия дом и двор.

  3. Сигурност: Когато огнището е монтирано правилно, то може да предостави безопасно място за готвене и отдих на открито.

Независимо от тези предимства, има и някои недостатъци, свързани с вграждането на огнище в навеса, включително:

  1. Риск от пожар: Огнището може да представлява риск от пожар, особено ако не е инсталирано правилно и не се използва внимателно.

  2. Нужда от издръжлив материал: Огнището изисква издръжливи материали, които да могат да издържат на високи температури и на външните условия.

  3. Необходимост от професионална помощ: Инсталирането на огнище може да изисква професионална помощ, особено ако има нужда от изграждане на отводнителна система или допълнителна вентилация.

  4. Допълнителни разходи: Вграждането на огнище в навеса може да изисква допълнителни разходи за материали и работа.

Всички тези фактори трябва да се вземат предвид, когато се решава дали да се вгради огнище в навеса или не.

Огнище в Навес модел 3,5х4. Строителство до ключ в района на София или София област, както и в други региони по запитване. Основата на Навеса е от стоманена рамка, завършена с WPC оградна дъска, огнище от термобетон, задната страна е остъклена с монолитен поликарбонат върху WPC решетки.

навес с огнище
навес с огнище
навес с огнище
навес с огнище
навес с огнище
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Име и фамилия
Желаната широчина в метри.
Височина( Колко напред излиза навеса) височина в метри.
Ако искате да споделите плановете / скици / на снимки за вашия проект, моля, пишете на info@pergoli.net