Пергола с плъзгащ се широкоплощен сенник с ел. задвижване алуминиева конструкция.

“ Стилен и модерен начин да останете на сянка. Създайте неповторимо преживяваве за вас и вашите гости”

Алуминиева конструкция с трислоен PVC плат: цветове – бял, кремав бежов и сив. Нашите перголи притежават вграден мотор Somfy с дистанционно управление

Съвременните перголи, направени по поръчка за кафенета, ресторанти или битови нужди, се класифицират според следните параметри:

Вид монтаж:

Свободно стоящ дизайн. Той е независим архитектурен елемент;

Монтиран на стена – в самата къща къщат или постройка.

 

pergoli.net

Материал, с които са произведени: Доскоро тези конструкции се правеха в по-голямата си част ръчно основно от дърво, тухли, камък, кован метал или комбинация между тези материали. В момента много собственици предпочитат да купуват алуминиеви перголи , тъй като те са по-издръжливи и технологично напреднали. Съвременните материали, увеличават неговата издръжливост и правят монтажа технологичен и по-бърз. Покрита пергола, монтирана за защита от слънчева светлина и дъжд или под формата на беседка за уединение, хранене или пъкн пергола за барбекю за лятна вила и много други опции.

pergoli.net

Пергола за Домакинска употреба

Изграждането на перголи за битови нужди не се ограничава до крайградската зона. Те често се използват в нискоетажно жилищно строителство. Например тераси се оформят с помощта на алуминиева пергола.

Вторият най -популярен вариант за домашна употреба е беседката. Като правило се използва като дизайнерски акцент или комбинира декорацията на пейзажа и основните структури на обекта в един хармоничен стил.

Паркингът като сигурно място за паркиране на автомобили. В този случай е най -препоръчително да се използват покрити или плъзгащи се конструкции със ZIP системи за надеждна изолация на автомобила от външни метеорологични условия.

Пергола за Търговска употреба

Големи перголи за тераси и веранди с електрическо задвижване се използват широко в ресторантьорския бизнес за подреждане на летните зони. Производителите не се уморяват да подобряват дизайна си. Дистанционното управление, остъкляването без рамки, ZIP системите, сензорите за дъжд и други иновации помагат не само за привличане на клиенти, но и значително повишават комфорта и безопасността на престоя им в заведението.