Безпрофилно Плъзгане от стъкло

безпрофилното плъзгане от стъкло може да се използва за големи отвори.

В действителност, това е една от главните предимства на безпрофилните системи за плъзгане от стъкло – те могат да бъдат използвани за създаване на големи и прозрачни повърхности, които позволяват максимално проникване на светлина в стаята. Безпрофилните системи за плъзгане от стъкло са създадени така, че да осигуряват максимална поддръжка и стабилност на стъклата, дори когато са използвани за големи повърхности.

Тези системи са изключително подходящи за големи балконски врати, стени от стъкло, прозорци, раздвижни панели за дивани и други. Безпрофилните системи за плъзгане от стъкло са изработени от висококачествени материали, като алуминий и стъкло, което гарантира тяхната здравина и дълготрайност. Те също така предлагат ефективна изолация от шума и топлината, като по този начин подобряват енергийната ефективност на дома ви.

  • Плъзгащото се стъкло е елегантно решение за затваряне на ресторанти и структури с козирки. Те са изработени от закалено 8 мм стъкло. Закаляването е процес, при който стъклото се обработва термично, за да се получи висока степен на вътрешно напрежение. Това го прави значително по-устойчиво на удари в сравнение с обикновеното флоатно стъкло. Алуминиевите профили, върху които се плъзга стъклото, могат да бъдат боядисани в цветове по RAL или в цветове, имитиращи дърво.
  • Безпрофилното плъзгане може да се използва за големи отвори, каквито има в съвременните кафенета, барове и ресторанти. Плъзгащото се стъкло ви позволява да отворите пространството, като същевременно предпазвате от студеното или горещото време навън.
  • Максималните размери на конструкцията са 12 м ширина и 2,60 м височина. Плъзгащото се стъкло е елегантно решение за затваряне на ресторанти и структури с навеси. Те са изработени от закалено 8 мм стъкло. /10 мм., Изработват се на 3 или 5 канални релси с максимални размери на конструкцията 12 м. ширина и 2,60 м. височина.
Зимна градина от алуминии и стъкло
aluminiev-staklen-naves

Безпрофилното плъзгане от стъкло е термин, който описва начина, по който прозорците се отварят и затварят в системите за стъклопакети. Този тип прозорци не изисква рамки или профили за поддръжка на стъклата и може да се отваря и затваря плавно и лесно, като се плъзгат по релси. Затова те се наричат „безпрофилни“, защото нямат видими профили или рамки.

Тази технология позволява на стъклата да бъдат използвани като единствен елемент за създаване на прозорци и врати, което дава възможност за по-широки и прозрачни повърхности, които могат да бъдат отваряни по различни начини, например хоризонтално или вертикално. Това ги прави изключително подходящи за използване в модерни и съвременни домове, където се търсят естетика и функционалност.

Заявка за индивидуална оферта

Попълнете формата по-долу, за да получите  консултативна без задължения.

Ще отговорим до 24 часа.

Вземи индивидуална оферта за твоя проект