Независимо дали сте вкъщи или на работа, TaHoma switch ви позволява да контролирате уредите в дома с

Смарт управлението за пергола на Somfy

Смарт управлението на перголата на Сомфи е перфектното решение за всеки, който желае да контролира перголата си по-лесно и удобно.

  • С помощта на технологиите на Сомфи, можете да управлявате перголата си чрез специално разработени устройства и приложения, които осигуряват максимална удобство и функционалност.
  • Системата за смарт управление на перголата на Somfy е съвместима с различни видове перголи, като например алуминиеви, PVC или дървени перголи. Системата също така е съвместима със специално разработени мотори, които са инсталирани на перголата и контролират движението й.

thermis-wirefree-io

  • С помощта на смарт управлението на перголата на Somfy, можете да управлявате перголата си по-лесно и удобно, като използвате специално разработеното приложение за смартфони и таблети. Чрез това приложение можете да контролирате движението на перголата, да задавате време за отваряне и затваряне, както и да регулирате степента на отваряне на перголата в зависимост от нуждите ви.

EOLIS IO

Смарт управлението на перголата на Somfy ви позволява да настроите и автоматични режими за движение на перголата, като например автоматично затваряне на перголата при засенчване или при вятър. Това ви осигурява максимална защита на перголата ви и ви спестява време и грижи.

EOLIS IO е датчик за вятър, който е създаден за да осигури максимална безопасност и защита на вашата пергола, къща или офис, когато екстремни метеорологични условия засегнат мястото, където се намирате. Този датчик е разработен от Somfy, водеща компания в индустрията на домашната автоматизация, която е позната с качествените и иновативни продукти.

EOLIS IO използва интелигентни технологии, за да засича силата на вятъра и да управлява перголата ви. Той използва радио технологията IO-Homecontrol, която позволява на датчика да комуникира с моторите на перголата чрез безжична връзка. Когато силата на вятъра надхвърли зададения от вас лимит, датчикът ще изпрати сигнал до мотора на перголата, за да я затвори автоматично и да я защити от ветрови бури.

EOLIS IO е идеален за хора, които често са далеч от дома си и не могат да контролират перголата си по време на бури. Той е особено полезен за места със силни ветрове и екстремни метеорологични условия,

Системата за смарт управление на перголата на Сомфи е много лесна за инсталиране и използване и може да бъде интегрирана с други системи на Сомфи, като например системите за управление на осветлението и климатика в дома ви. Всички тези функции ви дават пълно контрол върху перголата ви и ви позволяват да я управлявате по всяко време, независимо от местоположението си.

Автоматичните алуминиеви перголи са модерно и елегантно решение за дома и градината ви.

Те осигуряват уют и комфорт на открито пространство през цялата година и са идеални за оформяне на красиви и функционални зони на открито.

  • Нашият асортимент от автоматични алуминиеви перголи включва най-новите технологии, които позволяват да контролирате перголите с помощта на дистанционно управление. Това означава, че можете да регулирате степента на покритие на перголите в зависимост от времето и нуждите ви, като с това подобрявате комфорта и удобството на пространството.

Автоматичните алуминиеви перголи са изработени от висококачествени материали,

които ги правят издръжливи и устойчиви на атмосферните влияния. Те могат да бъдат изработени в различни цветове и дизайни, което ви позволява да ги изберете така, че да съответстват на вашите нужди и предпочитания.

Освен това, автоматичните алуминиеви перголи могат да бъдат оборудвани с LED осветление, което не само подобрява визуалния ефект, но и ги прави изключително функционални вечер. Те могат да се интегрират и с други системи като климатик и отопление, за да създадат перфектната атмосфера на открито пространство през цялата година.

При нас ще намерите голямо разнообразие от автоматични алуминиеви перголи, които са подходящи за всякакви нужди и предпочитания. Ние предлагаме консултации за проектиране, монтаж и сервиз на перголи, за да може да се наслаждавате на комфорта и уюта на откритото пространство. Заповядайте при нас и се убедете в качеството и функционалността на нашите автоматични алуминиеви перголи.

somfy (1)

Дистанционното управление Somfy

Съвременно и лесно за употреба устройство, което ви позволява да контролирате всички устройства, свързани със системата Somfy, от разстояние. То е перфектното решение за всеки, който търси удобство и комфорт в ежедневието си.

Дистанционното управление Somfy ви позволява да контролирате вашите щори, перголи, маркизи, гаражни врати и други устройства, които работят със системата Somfy, без да се налага да сте в близост до тях. Това означава, че можете да регулирате осветлението и усещането в стаята, докато си почивате на дивана си, да затворите щорите или перголата, когато сте на работа или на ваканция, или да отворите гаражните врати, когато пристигне колата ви.

Дистанционното управление Somfy е лесно за програмиране и използване. То има модерен дизайн и удобни бутони, които ви позволяват да извършвате различни функции с лекота. То е съвместимо с всички устройства от системата Somfy и може да бъде настроено да контролира до 16 различни устройства.

Изберете дистанционното управление Somfy, за да получите максимален комфорт и удобство в ежедневието си. То е перфектното решение за всички, които търсят персонализирано и лесно за употреба устройство за контрол на своите уреди.

 

Вземи индивидуална оферта за твоя проект