Ето пет причини да инсталирате автоматизирана пергола в двора на вашата вила:

  1. Удобство и комфортАвтоматизираната пергола ще ви предложи удобство и комфорт, като защити от слънцето и дъжда и ще предостави мека и приятна сянка. Това ви позволява да използвате двора по-често, като го направите място за отдих и релаксация.

Автоматизираната пергола е един от най-удобните и комфортни начини за релаксация и забавление на открито.

Това съвременно решение ви позволява да се наслаждавате на вашата тераса или градина по всяко време, независимо от външните условия.

Автоматизираните перголи са оборудвани с мотор, който контролира отварянето и затварянето на покрива. Това означава, че можете да настроите перголата да се отваря и затваря автоматично, когато е необходимо. Например, може да настроите перголата да се затваря автоматично при вятър или дъжд.

Съвременна безпрофилна остъклена зимна градина с тъмен рамков профил, разположена на зелена тревна площ.
Ето пет причини да инсталирате автоматизирана пергола в двора на вашата вила

Автоматизираната пергола може да бъде контролирана чрез дистанционно управление или смартфон.

Това ви позволява да я управлявате от разстояние, без да е необходимо да сте на мястото.

В сравнение с традиционните перголи, автоматизираната пергола предлага по-голямо удобство и комфорт. Тя ви позволява да се наслаждавате на откритото пространство, без да се тревожите за времето или необходимостта да я отваряте и затваряте ръчно.

2. Удължаване на външния сезон – Ако обичате да прекарвате времето си на открито, автоматизираната пергола ще ви позволи да удължите външния сезон. Това ще ви позволи да се наслаждавате на приятните месеци от годината и да увеличите броя на дни, в които можете да използвате двора си.

3. Защита на мебелите – Автоматизираната пергола ще предложи защита на мебелите и аксесоарите ви от вредните ефекти на външните условия. Това може да удължи живота на мебелите и да ви спести разходи за ремонт и замяна.

4. Подобрена визуална привлекателност – Автоматизираната пергола може да придаде на двора ви модерен и изискан вид. Това може да увеличи стойността на имота ви и да го направи по-привлекателен за потенциални купувачи.

5. Енергийна ефективност – Ако възнамерявате да използвате двора си като място за забавление или за готвене на открито, автоматизираната пергола може да ви помогне да намалите разходите за енергия. Като блокира слънчевите лъчи и задържа топлината, перголата може да намали нуждата от охлаждане и отопление, като в същото време увеличи комфорта на клиентите ви.

Заявка за индивидуална оферта

Попълнете формата по-долу, за да получите  консултативна без задължения.

Ще отговорим до 24 часа.

Вземи индивидуална оферта за твоя проект