Информация за продукта

Научете всичко за перголи, зимни градини, тенти, навеси и остъкляване в нашия блог за продукти.

Днешният свят на архитектурата и интериорния дизайн предлага разнообразие от иновативни решения, които комбинират функционалност и естетика. Сред тези решения особено популярни са перголите, зимните градини, тентите, навесите и остъкляването. В този блог ще разгледаме всеки от тези продукти в детайли, ще обсъдим техните предимства и ще предложим идеи за тяхното приложение.

За нас бъдещето е в настоящето и затова проектираме, изграждаме и поддържаме с фокус върху екологични материали и енергийна ефективност. Чрез тези подходи, ние не само осигуряваме надеждни и издръжливи решения за нашите клиенти, но и допринасяме за опазването на околната среда и енергийната ефективност, което създава ползи за клиентите, общността и планетата като цяло.

Всичко за остъкляването на тераси: Правила, разрешения и най-добри практики

Всичко за остъкляването на тераси: Правила, разрешения и най-добри практики

Основни понятия: балкон, лоджия и тераса. Балконът представлява открита площ, която е част от конзолна конструкция, разположена извън фасадата на сградата (външна стена, която е

Прочетете повече »
стъклена хармоника със стъклопакет

Стъклена хармоника

Остъкляването с хармоника е изключително удобен начин да превърнете вашата тераса, балкон или друга открита площ в уютно и функционално пространство. Ако търсите професионален монтаж на хармоника в гр. София, Хоумпласт Инженеринг притежава нужната компетентност и специалисти за монтаж, които могат да ви помогнат.

Прочетете повече »
Безпрофилно плъзгане Банкя

Безпрофилно остъкляване на тераси

За да получите точна оферта за безпрофилно остъкляване на тераси в София, трябва да се свържете директно с фирми, които предлагат тази услуга. Цените могат да варират в зависимост от много фактори, като размера на терасата, видът на стъклото, използваните материали и други

Прочетете повече »
5 причини за остъклим терасата на вилата ни с безпрофилно остъкляване

Пет основни причини за остъкляване на терасата ви с безпрофилно остъкляване

Остъкляването на терасата на вашата вила може да има много ползи, особено ако изберете безпрофилно остъкляване. Тук са посочени пет основни причини за остъкляване на терасата ви с безпрофилно остъкляване:

Прочетете повече »
Балкон, тераса, лоджия – необходимо ли е разрешение при остъкляването им?

Балкон, тераса, лоджия – необходимо ли е разрешение при остъкляването им?

Разрешението за осъществяване на остъкляване на балкон, тераса или лоджия може да зависи от конкретните правила и регулации на местната общност, градската уредба или другите съответни законодателни разпоредби.

Прочетете повече »